Nabídku Na vlně smyslnosti: Kouzelná tantra masáž mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Na vlně smyslnosti: Kouzelná tantra masáž dle výběru pro jednotlivce i páry

4,3 / 5 Neotantra Praha - Libeň  (mapa) 11 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Petr

A když nebude další hodinu volno, tak smůla :-) Přijde mi, že ochutnávka za 2.000 je dost drahá, natože se dvakrát osprchuji, pokecám a pak mě zřejmě pošimrá masérka na zádech pírkem a kožešinou. Na stránkcáh navíc máte, že trvá 30–80 minut. Nejde tedy jen o vyhozené peníze?

Neotantra

Dobrý den, délku vaší masáže si určujete sám, přímo při telefonické rezervaci. Pokud budete mít zájem o časovou rezervu na prodloužení masáže, pak vám jí uděláme. Tato rezerva časově blokuje masérku, aby s vámi mohla pokračovat i do druhé hodinky. Rezerva vás nezavazuje k prodloužení. Vy sám se podle sympatií se slečnou rozhodnete, zda chcete v masáži pokračovat či nikoliv. Hodinová ochutnávka stojí
999 Kč. Na masáž je vhodné přijít přibližně 10–15 minut před začátkem masáže, aby se mohlo začít v čase rezervace a vy jste stihl i sprchu, která je nad rámec délky masáže. Popovídání před masáží je důležité, zejména pro ty, kteří jdou na tantrickou masáž poprvé. Stejně jako když jdete ke kadeřnici, tak se s ní také předem domluvíte jak by jste byl rád ostříhán. Na našem webu nabízíme masáž v délce 30–80 minut. Tato masáž je pro klienty, kteří si nezakoupí slevový poukaz. Hodinovou ochutnávku (60 min.) nenabízíme mimo slevové portály. Naše masérky při takto krátkých masážích nepoužívají peříčka ani kožešinu. Užijí je až při delších masážích. Vždy je vše po domluvě s klientem.

Pokud máte další otázky, ráda vám je zodpovím na níže uvedeném telefonním čísle.
Děkuji a přeji krásný den,
za MMSU Andrea
608 000 500

Xaver

Lze k hodinovému voucheru dokoupit prodloužení na místě?

Neotantra

Ano lze, když jste s masáží spokojený, dokoupíte si na místě další hodinu. Josef za MMSU

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru