Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Podzimní skupinové kurzy v česko-britské škole – výběr ze 7 jazyků

4,3 / 5 Inselsberg & Winton (2 pobočky) Praha - Smíchov  (mapa) 65 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Marie

Dobry den, je moznost chodit na kurzy v ruznych casech? Je to kvuli tomu ze mam pracovni smeny dopoledni i odpoledni, a nemuzu bohuzel navstevovat pravidelne v ten samy cas.

Inselsberg & Winton

Dobrý den,

všeobecně tuto možnost studentům umožňujeme a nemáme proti tomu nic. Chápeme, že jsou mezi námi lidé, kteří musí na směny pracovat. Má to jednu nevýhodu. Bude to pro Vás složité. Ne vždy vše na sebe navazuje. Ale ve spolupráci s lektorem se to dá minimalizovat. Nemusíte se tedy obávat. Několik studentů už s námi takto studuje.

Mgr. Zdeněk Drábek

Renata

Dobrý den, hledala jsem v nabídce vaší jazykovky angličtinu na úrovni A1+ v odpoledních hodinách, ale nic jsem nenašla. Proč ? Děkuji za odpověď.

Inselsberg & Winton

Dobrý den, Renato,

kurz A1+ jako takový není vypsaný, ale nevěšte hlavu. Zkuste si vzbrat nějaký vyhovující kurz A1, pokud se sejdou lidé různých výkonností A1 a A1+ budou kurzy rozděleny a budou probíhat ve stejném čase. Na podzim tuto možnost nabízíme.

Krásný den.
Mgr. Zdeněk Drábek

Karin Halas

Dobrý den, chtěla bych se zeptat v jakém čase obvykle kurzy pořádáte (dopol/odpol). Měla bych zájem o španelštinu pro začátecníky. Děkuji. K. Halas

Inselsberg & Winton

Dobrý den, paní Halasová,
kurzy španělštiny jsou vypsány v nejrůznějších časech na obou pobočkách. Klikněte si na následující odkaz, nastavila jsem Vám tam již španělštinu začátečníky:
http://www.iwls.cz/cz/vyhledavani?l=03a88e44-6357-f1df-f2be-14553052e90a&d=cb03df97-47a2-be70-4df5-52f976265451&c=916924b1-24db-d3f2-0a5b-6de6350c5dc5&o=&p=935a50ff-83d1-d439-4f19-bf46ee3c350f

S pozdravem.

Lenka Sirotková
Asistentka pobočka Anděl

Zdenka Johnson

Dobrý den, stránky jsou stále nefunkční. Zkouším je přes den, v noci, prostě nefungují.

Slevomat.cz

Dobrý večer, Zdenko,

stránky jsem nyní zkoušela a fungují bez problému, Snad bude tedy již vše v pořádku a můžete si vybrat jazyk :-)

Hezký zbytek neděle. Míša

Inselsberg & Winton

Dobrý večer,
zítra večer se bude spouštět úplně nový responzivní web naší školy. Bude mnohem modernější a plně odpovídat modernímu pojetí webu. Je možné, že ve chvílích, kdy technici pracují na webu, stránky nefungují. Snad Vám odměnou budou nové moderní stránky. Za případné technické potíže se omlouváme.
Mgr. Zdeněk Drábek

Reny

Dobrý den, ráda bych navštěvovala kurz francouzštiny a chci se tudíž zeptat s jakou učebnicí se bude pracovat, kolik studentů je max. ve skupině a jaká je odbornost lektora. Děkuji za odpověď.

Inselsberg & Winton

Dobrý den, děkujeme za dotaz.
Záleží na tom, který kurz budete navštěvovat. Naši lektoři jsou kvalifikovaní lektoři s pedagogickým vzděláním a to i lektoři rodilí mluvčí. Většinu kurzů do stupně B1 učí Michal a Klára, oba původem Češi. Od B1 učí kurzy Christophe, Francouz. V kurzech se většinou používají materiály, které nosí lektor na výuku a máte je zcela zdarma. U nižších stupňů se použivají učebnice: Francouzština pro samouky nebo Le Nouveau Taxi, u vyšších stupních je to právě o materiálech, které nosí lektor.
Ve skupině je maximálně 8 studentů. Více již není dobré z hlediska progresu.
Krásný den.
Mgr. Zdeněk Drábek

Pavel

Dobrý den, chtěl jsem se podívat na Váš web na nabídku kurzů, leč „Server Error in ‚/‘ Application.“, aktuálně tedy nefunkční :-(

Inselsberg & Winton

Dobrý den,
omlouváme se za možné komplikace. V současné době se připravují pro naše zákazníky nové responsivní webové stránky, které budou vyladěny na nejmodernější úroveň a budete si je moci otevřít v jakémkoli mobilním zařízení. Bohužel znáte živočišný druh IT, který se pustí do práce a poté nefungují stránky současné. Domluvíme s IT oddělením, aby práce na webu prováděli pokud možno v době, kdy tím neruší naše studenty a zákazníky. V případě, že by IT oddělení opět na webu pracovalo, poprosím Vás, podívat se na stránky později. Máte tam výběr z více než 250 kurzů. Popřípadě nás i kdykoli o víkendu kontaktujte na telefonu 776 077 775. Rádi Vám pak odpovíme na všechny dotazy.
Lenka Sirotková – asistentka ředitele jazykové školy IWLS

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru