Termín
Platnost do 15. 11. 2016.
V ceně
- Dal shorba – žlutá dělená čočková shorba (polévka), vařená s kmínem a bylinkami, ozdobená lístky koriandru (250 g = dvě porce)
- Masala pappadum 2 ks – papírové tenké čočkové placky v hliněné peci, podávané s nakrájenou paprikou, rajčaty, cibulí a kořením (100 gm)
- Samosa 2 ks - pečivo plněné bramborami, hrachem, rozinkami a sušeným ovocem, podávané s chutney s tamarindem a koriandrem (180 g)
- Vegetable pakora – zelenina přelitá cizrnovým těstíčkem, podávaná s tamarindovým chutney a koriandrovým chutney (180 g)
- Malai kofta – koule vyrobené z indického sýru paneer a brambor, plněné sušeným ovocem, vařené v bohaté smetanové omáčce z kešu oříšků a šafránu (170 g)
- Chana masala - cizrna vařená s celou garam masalou, mango prášek, cibule, rajčatová omáčka (170 g)
- Mix vegetable - zeleninový mix: zelený hrášek, květák, baby kukuřice, mrkev, cibule a rajče vařené s koriandrovým prášek, mletým kmínem, kurkumou a garam masalou (170 g)
- Příloha – česnekový naan, máslový naan (200 g)
- Dušená basmati rýže (200 g)
- Mango Kulfi vyrobeny z mango plátku, mléčná smetana (200 g)
Omezení
- Rezervace: Na tel. 222 251 601. Doporučujeme rezervaci termínu alespoň 24 hodin předem. Při rezervaci nahlaste, jaký typ menu jste si vybrali.
- Jídlo s sebou: Lze zabalit.
- Platba kartou: Ano.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 15. 11. 2016.
V ceně
- Dal Shorba – žlutá dělená čočková shorba (polévka), vařená s kmínem a bylinkami, ozdobená lístky koriandru (250 g = dvě porce)
- Masala pappadum 2 ks – papírové tenké čočkové placky z hliněné pece, podávané s nakrájenou paprikou, rajčaty, cibulí a kořením (100 g)
- Samosa 2 ks – pečivo plněné bramborami, hrachem, rozinkami a sušeným ovocem, podávané s chutney s tamarindem a koriandrem (180 g)
- Vegetable pakora – zelenina přelitá cizrnovým těstíčkem, podávaná s tamarindovým chutney a koriandrovým chutney (180 g)
- Chana masala – cizrna vařená s celou garam masala, mango prášek, cibule, rajčatová omáčka (170 g)
- Baingan Bharta – grilovaný oloupaný lilek, nasekaný a vařený s cibulí, rajčaty, česnekem a kmínem, zdobený čerstvým nasekaným koriandrem (170 g)
- Mix Vegetable - zeleninový mix: zelený hrášek, květák, baby kukuřice, mrkev, cibule a rajče vařené s koriandrovým práškem, mletým kmínem, kurkumou a garam masalou (170 g)
- Příloha – chapati, parantha (140 g)
- Dušená basmati rýže (200 g)
- Suji (krupice) parantha chalva s rozinkami a kešu (150 g)
Omezení
- Rezervace: Na tel. 222 251 601. Doporučujeme rezervaci termínu alespoň 24 hodin předem. Při rezervaci nahlaste, jaký typ menu jste si vybrali.
- Jídlo s sebou: Lze zabalit.
- Platba kartou: Ano.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 15. 11. 2016.
V ceně
- Dal Shorba – žlutá dělená čočková shorba (polévka), vařená s kmínem a bylinkami, ozdobená lístky koriandru (250 g = dvě porce)
- Masala pappadum, 2 ks – papírové tenké čočkové placky z hliněné pece, podávané s nakrájenou paprikou, rajčaty, cibulí a kořením (100 g)
- Malai tikka – kuřecí prsíčka s pastou s kešu oříšky, muškátovým květem, zeleným kardamomnem a muškátovým oříškem, vařené v tandoori, na vrchu je čedar (140 g)
- Chicken Tikkedar – kuře marinované v jogurtu s černý kardamomnem, zeleným kardamonem, skořicí, koriandrem, kmínem a fenyklem, vařené v tradiční hliněné peci (140 g)
- Tamarind chutney – podávané s tamarindem a koriandrem (60 g)
- Hyderabadi chicken korma - vařené kuře s kešu ořechy a rajčatovou omáčkou, čerstvým strouhaným kokosem a kokosovým mlékem s osvěžující čerstvou mátou (170 g)
- Chicken fenugreek - kuřecí prsa vařené se sušenými pískavicovými listy v cibulo-rajčatovém základu s pastou z kešu ořechů (170 g)
- Chicken Madras - kuřecí maso temperované s kari listy, semeny hořčice a červenými chilli vločkami, vařené se strouhaným kokosem, octem a nasekaným česnekem a kokosovým mlékem – pálivé (170 g)
- Přílohy – česnekový naan, máslový naan (200 g)
- Dušená basmati rice (200 g)
- Mango Kulfi vyrobený z mango plátku, mléčná smetana (200 g)
Omezení
- Rezervace: Na tel. 222 251 601. Doporučujeme rezervaci termínu alespoň 24 hodin předem. Při rezervaci nahlaste, jaký typ menu jste si vybrali.
- Jídlo s sebou: Lze zabalit.
- Platba kartou: Ano.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Kdy jsou chuťové pohárky nejšťastnější? Když je zavalí příliv pestrých chutí.
A indická kuchyně je takových chutí plná. Přijďte okusit precizně sestavené degustační menu, které vám připraví indičtí kuchaři z restaurace Masala.
Všechny pokrmy jsou připraveny podle tradičních receptur a čeká jich na vás víc než dost. Kuchaři menu sestavili tak, aby si pochutnali milovníci masa, vegetariáni i vegani. Hlavní chody se podávají v mističkách, sami si tedy naberete přiměřené množství a ochutnáte od každého trochu. Přílohu tvoří rýže a výtečné indické pečivo. Nestyďte se odtrhnout kousek chlebu naan a namočit ho v omáčce, je to nesmírná dobrota!
Restaurace Masala v Mánesově ulici je menší podnik, kde se budete cítit velmi příjemně. Milá obsluha dohlédne na to, abyste měli vše, hlavně spokojený úsměv na tváři.
Podívejte se na výborná hodnocení předchozích akcí.