Moderní gastronomie: 5chodové degustační menu pro 2 a kniha Božská réva
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 31. 10. 2016.
V ceně
- 5chodové menu pro dva:
- 2× carpaccio z červené řepy (kozí sýr, pórkový popel, pěna z bezinky)
- 2× hovězí consommé (žebro Steinhauser, kroupy, křepelčí vajíčko)
- 2× platýs (ricottové noky, omáčka ze šampaňského)
- 2× krk z černého prasete (pyré z pečené mrkve, demi-glace, koriandr, ostružiny)
- 2× krupicová kaše Atmosphere (jablečný crumble)
- Kniha Božská réva s vlastnoručním podpisem šéfkuchaře Tomáše Levého
Můžete využít do 31. 10. 2016
- Rezervace: nutná den předem na tel.: 588 884 139.
- Při rezervaci nahlaste kód voucheru.
Rezervaci je třeba přesunout minimálně 24 h předem, jinak voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Gastronomie je příbuznou vědou astronomie – stejně jako ona se zaměřuje na výzkum nebe, konkrétně na nebeské chutě a vůně.
Podívejte se na výsledky bádání olomouckých kuchařů a ochutnejte jedinečné menu, které v sobě spojuje poctivé české suroviny, současné trendy a inspiraci francouzskou kuchyní. Nabídnou vám ho v designové restauraci Atmosphere.
Těšte se na pět kreativních chodů připravených pod taktovou kolektivu restaurace Atmosphere. Nejprve vás nadchne lehké carpaccio z červené řepy, následuje poctivý hovězí vývar neboli consommé, na zvolnění pak připluje delikátní platýs. Po něm se budete rozplývat nad každým soustem krku z černého prasete a na závěr zavoní krupicová kaše.
Čtivý dárek
Odcházet budete se spokojeným bříškem a navíc dárkem v podobě knihy Božská réva od Barbary Myšičkové. Mimořádná publikace o víně se pyšní zvláštním oceněním poroty OIV (Mezinárodní organizace pro révu a víno) a podpisem vám ji opatří sám šéfkuchař.
O knize Božská réva: Smyslem této knihy je hlavně oslava révy a toho, jakou radost světu způsobila. Víno provází lidstvo odjakživa a je vděčným společníkem lidských setkávání. Ona pospolitost hraje v knize zásadní roli. Publikace je naplněna mnoha zajímavými gastronomickými událostmi, které v sedmi kapitolách mají rozmanité podoby. V kuchyních špičkových šéfkuchařů budeme sledovat přípravu sedmi mnohachodových hostin na počest révy vinné. K téměř padesáti vynikajícím chodům a výběru výtečných sýrů otevřemte a napárujeme desítky lahví vín kvalitní tuzemské a evropské produkce. Setkáme se s mnoha výjimečnými lidmi a probereme nespočet témat týkajících se vína a révy vinné. Zaposloucháme se do vyprávění o vinařině, kuchařině, práci na vinicích, ve sklepě, historii vinařství, také dostaneme cenné rady ohledně nákupu a skladování vín, párování jídla a vína, výběru vinného skla. Procestujeme tuzemské, ale i italské a francouzské vinařské regiony, navštívíme přes čtyřista let staré sklepy i moderní vinařství. |