Vinařské nebo doutníkové kurzy spojené s degustací
Přehled nabídky
Zgustněte si na špičkovém víně.
Zapište se do vinařského kurzu a naučte se rozeznávat, hodnotit a správně vybrat dobré víno.
Dozvíte se zajímavosti o základech technologie vína a o vinařském zákonodárství jednotlivých zemí. Získáte základní sommelierské znalosti a budete degustovat jako profesionál.
Při degustaci ochutnáte deset excelentních vín z celého vinařského světa. Kurzy probíhají v menších skupinkách a vede je zkušený sommelier a gurmán Michal Karlík.
Milovníci doutníků se mohou zúčastnit také doutníkového kurzu.
Vyberte si vhodný kurz:
Obsah kurzu:
|
Vinařský kurz pro mírně pokročilé
Obsah kurzu:
|
Vinařský kurz středně pokročilý
Obsah kurzu:
|
Co vás čeká:
|
Pokud budete chtít, obdržíte na konci kurzu diplom. Kurzy se konají v autentickém vinném sklepě, takže se dostatečně oblečte. Kurzy jsou vedeny v humornějším stylu a občerstvení je zajištěno formou studené mísy.
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.