Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Fotografování v dětském ateliéru – portréty miminek, dětí i celé rodiny

4,9 / 5 YesPhoto Praha - Vršovice  (mapa) 48 prodejů

Přehled nabídky

Varianty (1)

Profesionální dětský fotograf Radek Hensley vám s tím pomůže. S dnešním voucherem se vám a vašim dětem bude ve svém klimatizovaném ateliéru věnovat celou hodinu. 

Hensley ví, že dítě svou roztomilost nedokáže zopakovat, proto je pohotový a na její zachycení si během letitých zkušeností vymyslel vlastní metodu. Využívá chytrý systém tří předchystaných fotopozadí a rekvizit. Díky tomu získáte několikanásobné množství fotek za kratší dobu, která je pro dítě únosnější. 

Bez problému tak zvládnete prostřídat minimálně 6 různých míst a převleku. Rekvizity, kostýmy a oblečky jsou na místě k zapůjčení, přinést si můžete ale také svoje.

Výsledkem bude 30 nejlepších fotografií v digitální podobě v plném rozlišení s úpravou a retuší. Pokud by to bylo někomu málo, je možné si půlhodiny připlatit. To už ale budete mít opravdu hodně fotografií cca 60.

Voucher je možné využít také na focení novorozeňátek v prvních 14 dnech od narození. Jinak nejde novorozeňátko pózovat do spících pozic!
Nebo také na těhotenské focení v sedmém až devátém měsíci těhotenství.

Samozřejmostí je vytvoření i  rodinných fotografie s dětmi při focení.

Po domluvě je možné využít voucher na narozeninové focení u vás na oslavě. Fotopozadí a narozeninové rekvizity je možné převážet a vytvořit tak fotokoutek. U narozeninového focení je možné v rámci ceny pořídit také reportážní fotografie z průběhu oslavy. 

Nahoru