Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Slunná jižní Francie – Marseille a ostrov Porquerolles včetně snídaně

4,0 / 5 CK Quality Travel Azurové pobřeží - Francie 15 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Radek

Dobrý den, rád bych Vás požádal o informaci, jak dlouhá trvá cesta, kolik hodin tam i zpět? Lze si předem u Vás požádat o dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí ? Kolik je ještě volných míst ? Děkuji předem za upřesnění.

CK Quality Travel

odpověď viz. níže

Radek Dostál

Dobrý den,

prosím, zašlete mi program 5 denního zájezdu na email akce2@gmx.ca z důvodů nefunkčního odkazu na webových stránkách. Dále prosím o informaci, jak dlouhá trvá cesta, kolik hodin tam i zpět? Lze si předem u Vás požádat o dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí ? Kolik je ještě volných míst ?

Děkuji předem za upřesnění

CK Quality Travel

Dobrý den,

odkaz je běžně funkční, přeposílám program níže. Z Prahy se odjíždí kolem 13–14h, na místo se přijíždí v ranních hodinách, zpět se vrací kolem 12–13hodin do Prahy. Dvě osoby automaticky dostávají dvoulůžkový pokoj, manželskou postel je možné zaručit, pokud si při rezervaci požádáte. Ještě jsou volná místa k dispozici.

1. den – odjezd z ČR
Odjezd z ČR v dopoledních/od­poledních hodinách.

2. den – ostrov Porquerolles
Ráno příjezd na poloostrov Giens, odkud se z přístavu lodí přepravíte na nádherný rajský ostrov Porquerolles. Volný program po celý den. Ostrov je chráněnou přírodní rezervací (Parc national de Port-Cros), nejezdí zde žádná auta, úzké prašné cestičky jsou lemovány borovicemi a eukalypty. Můžete si zde zapůjčit kola a celý ostrov si projet (cca 15 €/kolo). Ke koupání máte na výběr z řady nádherných pláží s průzračnou vodou. Po cyklostezkách se můžete také vydat na „divočejší“ severní část ostrova a obdivovat krajinu z výšky útesů, zhlédnout maják nebo další vyhlídková místa. Přístav tvoří malebné provensálské městečko s palmovou promenádou a restauracemi s výbornou kuchyní. V podvečerních hodinách plavba lodí zpět do přístavu a odjezd na ubytování.

3. den – Aix-en Provence, Cassis
Po snídani přesun do Aix-en-Provence, město malíře Paula Cézanna vás okouzlí sítí ulic s fasádami z 18. století. Při procházce městem můžete obdivovat desítky fontán, kaváren a obchůdků. Můžete navštívit katedrálu St. Sauveur, bývalý biskupský palác s Muzeem tapiserie nebo Cézannův ateliér. V odpoledních hodinách návštěva kouzelného přímořského městečka Cassis s možností koupání. Dle aktuálních podmínek možnost vyhlídkové plavby z Cassis k útesům Calanque (16 €). V podvečerních hodinách přesun na hotel.

4. den – Marseille
Po snídani přejezd do Marseille. Procházka k bazilice Notre Dame du Garde, odkud se naskýtá nádherný výhled na celé město a přilehlé ostrovy. Následuje procházka starým přístavem a čtvrtí La Panier. Individuálně možnost plavby lodí na ostrůvek If, kde navštívíte pevnost známou z románu Alexandra Dumase, případně plavba na Frioulské ostrovy, které nabízí krásné koupání. Další možností je návštěva řady muzeí v centru města nebo koupání na městských plážích. Ve večerních hodinách odjezd do ČR.

5. den – příjezd do ČR
Příjezd do ČR v odpoledních/pod­večerních hodinách.

Přejeme hezký den.

Pavla

dobrý dne.chtěla sjem se zeptat ,jelikož tady není napsán program,je dle našich tužeb a služeb to znamená že jaké si to uděláme budeme mít?děkuji

CK Quality Travel

Dobrý den,

program se Vám zobrazí po rozkliknutí odkazu 5denní program.

Přejeme pěkný den.

Olina

Dobrý den,
chtěla bych se informovat zda se odjíždí
z Prahy v odpoledních či večerních hodinách a jak je to s příjezdem
zpět.Také mě zajímá cena jízdenky na ostrov Porquerolles píšete
19,5 Eur je to tedy cesta tam i zpět?
Děkuji za odpověď

CK Quality Travel

Dobrý den,

z Prahy se běžně odjíždí mezi 13–14 hodinou, návrat je v neděli kolem poledne. Cena je za zpáteční jízdenku.

Přejeme pěkný zbytek dne.

Pavel

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na dostupnost zájezdu v termínu Út 16. 8. – Ne 21. 8. 2016 . Děkuji

CK Quality Travel

Dobrý den, ještě je k dispozici pár míst, můžete si zakoupit voucher, přejeme pěkný den.

Petr

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat kolik lidí je aktualně přihlášeno z požadovaného počtu čtyřiceti účastníků?

Děkuji za odpověď

CK Quality Travel

Dobrý den,

neuvádíte termín, o který se zajímáte, všechny termíny se nám plní pěkně.

Přejeme pěkný den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru