Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Buďte bez tuku a celulitidy díky přístrojové lymfodrenáži či rázové vlně

4,4 / 5 Esthetic Medical Clinic Praha - Karlín  (mapa) 32 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Veronika

Dobry den jak to probiha
? Za jak dlouho se jde domu jak to pomaha ?? Dekuji

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Veroniko, předpokládám, že se ptáte na přístrojovou lymfodrenáž. 1 ošetření trvá 45 minut čistého času, počítejte s návštěvou v délce zhruba 1 hodiny. Přijdete, uvedeme Vás do místnosti, kde bude probíhat ošetření, Vy se oblečete do hygienické bariéry (Vaše čisté legínky a ponožky, nebo u nás zakoupená jednorázová hygienická bariéra), pohodlně uložíte do lymfatických kalhot , sestřička Vám ručně otevře lymfu (provede sadu jemných hmatových pohybů na těch správných místech), zeptá se Vás na přání ohledně hudby, světla… a pak si už užíváte ošetření. V rámci 1. návštěvy počítejte před zahájením ošetření se seznámením se s kontraindikacemi, vyplněním osobních údajů a kontaktů. Klientkám servírujeme vodu s citronem a mátou, abychom podpořili Váš správný pitný režim. Přejeme Vám příjemný víkend a těšíme se na Vás!

petra

Kolika komorove jsou kalhoty?

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Petro, kalhoty mají 24 komor, jsou s břišním pásem, od výrobce BTL zdravotnická technika, a.s. Těšíme se na Vás!

Nela

Dobrý den mohu se zeptat, když mám autoimunitní onemocnění štítné žlázy. Mohu jít na tuto proceduru? Děkuji za odpověď Regentova

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Nela, špatná funkce štítné žlázy patří mezi kontraindikace. Pokud Vám Váš ošetřující lékař (praktický nebo endokrinolog, hlavně lékař, který zná dobře Váš zdravotní stav) napíše, že Vám terapii lymfodrenáže nekontraindikuje, tak Vás rádi ošetříme. Hezké léto!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru