Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dovolená na Hvaru vč. ubytování 2 dětí zdarma a možnosti zajištění dopravy

4,2 / 5 CK České kormidlo Hvar - Chorvatsko (mapa) 22 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Kateřina Fuxová

Jaky termin je prosim jeste volny pro dve osoby a jedno dite?

CK České kormidlo

Dobrý den,

jsou volné poslední volné pokoje na 20/8 – 27/8 – pro rezervace a dostupnosti volat či psát email na dané číslo u této akce.

Radka

Dobrý den,mám zájem o termín 20.8 –27.8 ,poprosím o cenovou nabídku pro 2 dospělé osoby+ dítě 6 let,bez nároku na lůžko a s dopravou,pop­.s přistýlkou­.Je možno poté si objednat svoz z Ostravy?děku­ji moc

CK České kormidlo

Dobrý den, máme volný poslední pokoj. Pokud máte zájem o rezervaci, prosím zavolejte přímo do CK 511 444 355.

Bára

Dobrý den, je možné ubytování v termínu 27.8.-3.9. pro dvě dospělé osoby? Ještě bych se ráda zeptala, zda mi na cestu stačí občanský průkaz nebo musím mít cestovní pas. Děkuji.

CK České kormidlo

Dobrý den, v tuto chvíli jsou všechny pokoje v rezervaci v tomto termínu. Občanský průkaz na cestu do Chorvatska stačí.

Petr Zapletal

Dobrý den
v termínu 3.9. – 10.9. je možné ubytování pro 3 dospělé
 děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, na je to možné. Pro případnou rezervaci volejte přímo do CK.

Karolina Kalinová

Dobrý den, jen ještě reaguji na cenu dopravy. U Vás v CK jsme si udělali rezervaci a bylo nám sděleno že budeme platit dopravu 2990,– škoda těchto nejasností, zájezd se nám líbil, naštěstí jsme voacher zatím nekoupili.

CK České kormidlo

Dobrý den, to mě mrzí. Kolegyňky si špatně přečetli podmínky slevy. S akčním voucherem je cena dopravy 2200 Kč.

Lenka H.

Dobrý den,
ráda bych se informovala, zda by bylo možné zajistit v termínu od 3.9. – 10.9. autobusovou dopravu. Jsme 2 dospělí a děti 14 a 16 let. Popř. mohli byste nám na meil poslat podobné nabídky zájezdů do Chorvatska? Děkuji Lenka H.

CK České kormidlo

Dobrý den, ano je to možné, doprava stojí k akčnímu voucheru 2200 Kč.

Věra Dandová

Dobrý den, je volný termín od 28.7.16 do 3.9.16 pro 2 dospělé a 2 děti (5 a 7 let). Platí to, že by byly děti zdarma a doplácelo by se něco na jejich polopenzi?

CK České kormidlo

Dobrý den, v tomto termínu máme volno, ale pokoj s dítětem bez lůžka zdarma je již vyprodán. Tudíž byste si zakoupili 2× voucher, dítě na přistýlce by bylo zdarma a dítě do 5,99 let s Vámi na lůžku by doplácelo 2990 Kč.

Karolina Kalinová

Dobrý den, právě jsme si rezervovali termín od 6. 8. pro 2 osoby. Chtěli bychom se však zeptat, jak je to se zárukou a cenou dopravy. Vy uvádíte cenu 2200,– CK 2990,– jaká cena tedy platí? Jakým způsobem máme dopravu zakoupit?. Bojíme se, abychom nekoupili voachery a pak již nebyla doprava. Děkuji.

CK České kormidlo

Dobrý den, při zakoupení voucheru platí akční cena dopravy 2200 Kč. Při rezervaci ubytování u nás v CK řekněte prodejci, že máte zájem o termín s dopravou. Dopravu Vám po zaslání voucherů prodejce vyfakturuje.

Denisa

Dobrý den, máme zájem o termín 30.7–6.8 máte prosím vás volné pokoje pro 4 lidi a to 2 páry?

CK České kormidlo

Dobrý den, ano je to možné. Pro případnou rezervaci volejte přímo do CK. Děkuji.

Pavlína

Dobrý den , máte prosím volno v termínu od 23.7.2016 do 30.7.2016 pokoje pro dvě rodiny – (1 pokoj = 2 dospělé osoby a dvě děti + pes , 2 pokoj = dvě dospělé osoby a jedno dítě) . Děkuji za zpětnou odpověď.

CK České kormidlo

Dobrý den, je mi líto. V tomto termínu máme volný poslední pokoj.

Radka

Dobrý den, rádi bychom variantu 13–20.8. ale máme 3 děti 4,6 a 12 let. Jaká by byla cena? Radka

CK České kormidlo

Dobrý den, v tomto případě byste si musela vzít 2 pokoje, tzn. zakoupit 4× voucher a 1 dítě na přistýlce by bylo zdarma.

Karolina Kalinová

Dobrý den,
prosím o informaci, jak dlouho trvá cesta z Prahy a přes jaká města v ČR se jede a též zda jezdíte přes Rakousko či Maďarsko. A též zda v ceně dopravy je již zahrnut i trajekt. Děkuji.

CK České kormidlo

Dobrý den, nejčastěji se jezdí přes Brna a dále do Rakouska. Ano v ceně je zahrnut i trajekt. Cesta z Prahy do Splitu trvá cca 18 hod. + 2 hodiny plavba trajektem. Délka cesty záleží na dopravní situaci.

Veronika

Dobrý den. Chtěla bych si zakoupit pobyt od 13.8.-20.8. Jsme dva dospělý a 4,5 lety chlapeček. Děkuji Veronika

CK České kormidlo

Dobrý den, máme volné pokoje. Pro rezervaci se obraťte přímo na CK: 511 444 355. Dě­kuji.

Pavelková

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli máte volné pokoje v termínu 30,7–6,8 pro dva dospělé a dvě děti ve věku 4 a 7 let.
Děkuji za odpověď

CK České kormidlo

Dobrý den, volné pokoje máte. Jedno dítě na přistýlce je zdarma a druhé dítě bez lůžka platí 3590 Kč.

Dousek

Dobrý den chtěl sem se zeptat na kolik by vyšlo pro 2 osoby 6.8–13.8 s vaší dopravu, je li možná.

CK České kormidlo

Dobrý den, zakoupil byste si 2× voucher v dané hodnotě temrmínu. Doprava stojí s touto akcí 2200 Kč/os/základní lůžko a doplácí se v CK.

Iva

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda máte ještě volné pokoje – kdykoliv během prázdnin – aby se na žádné ze dvou dětí nedoplácelo. Děkuji za odpověd s uvedenými termíny. S pozdravem Iva

CK České kormidlo

Dobrý den, v termínu 13.8.-20.8. a 20.8.-27.8.

Varosjan Tereza

Dobrý den, kdybych zakoupila dva vouchery pro dva dospělé a dvě děti (4 a 6let), byl by ještě k dispozici pokoj v termínu 13.8 – 20.8.? V případě, kdyby nebyl, bylo by jedno dítě zdarma a druhé za 3590? Děkuji a s pozdravem T.V.

CK České kormidlo

Dobrý den, v termínu 13.8.-20.8. máme k dispozici poslední pokoj, kde mohou být obě děti zdarma. Pro rezervaci volejte přímo do CK: 511 444 355.

Blanka

Dobrý den, prosím o cenovou kalkulaci v době od 6.8. – 13.8., 2dospělý + 2 děti (6 a 10let), vlastní doprava.
 Děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, zakoupila byste si 2× voucher v dané hodnotě. Dítě 10 let na přistýlce je zdarma. Děti bez lůžka zdarma jsou v tomto termínu již vyprodány, tudíž dítě bez lůžka by platilo 3590 Kč.

Petra .N

Dobrý den,také mě zajímá celková kalkulace 2 dospělí s dvě děti (3r a 6let.)můžu více info na email 919611@centrum.cz .Děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den zakoupila byste si 2× voucher v dané hodnotě. Dítě 6 let na přistýlce je zdarma. Dítě bez lůžka je zdarma nebo platí 3590 Kč. Záleží, zda v termínu jsou ještě volné pokoje, kde může být dítě i druhé dítě zdarma. Nevím, o který termín konkrétně máte zájem Vy. Pro další info kontaktujte přímo CK 511 444 355. Dě­kuji.

Petra

Dobrý den, kolik bychom museli zakoupit voucherů pro dva dospělé a dvě děti (4 a 14 let) Máte volný pokoj v termínu 6.8.13.8.2016? Děkuji.PS

CK České kormidlo

Dobrý den, zakoupila byste si 2× voucher v dané hodnotě. Dítě 14 let na přistýlce by platilo 6390 Kč. Děti bez lůžka zdarma jsou v tomto termínu již vyprodány, tudíž dítě bez lůžka by platilo 3590 Kč.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru