Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

90 minut báječné relaxace a masáží od rodilých Thajek v Thajském ráji

4,5 / 5 Thajský ráj (4 pobočky) Praha - Staré Město  (mapa) 941 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Adéla

Dobrý den
Mohla bych se zeptat jestli by bylo možné jít na masírování v 6 lidech. Moje rodina chce jít pohromadě.

Thajský ráj

Dobrý den Adélo, ano, je možné jít na masáž v 6 lidech. Je však nutná včasná rezervace, nejlépe na emailu: podpora@thajsky-raj.cz

Gabriela

Dobrý den, bylo by mozne koupit dva poukazy a jit s partnerem ve stejny cas? Nemusi to byt masaz pro dva, pouze pokud je moznost byt tam ve stejny cas a dat si pak spolu rybky Gara Rufa. Děkuji Gabriela

Thajský ráj

Dobrý den Gabrielo, ano, rezervaci si samozřejmě můžete vytvořit pro dvě osoby najednou a masáž si tak užít společně s partnerem.

Jakub Hrubý

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak je to s rezervací. Vaš rezervační system noc nefunguje a ukazuje zeleně pouze konkretní den kdy jsem přihlašen, ostatní jsou šedivé dle popisku nedostupné. Zkoušim to již několikaty den ale stale stejný problém. Děkuji za odpověd

Thajský ráj

Dobrý den pane Hrubý, omlouváme se, na rezervačním systému právě probíhají programátorské práce. Brzy bude plně v provozu. V této chvíli si kvůli rezervaci zavolejte přímo na pobočku nebo pište na email: podpora@thajsky-raj.cz

K H

Dobrý den,
ráda bych se objednala na masáž zad a šíje, ale v poznámce je uvedeno, že masáž probíhá v křesle a v oblečení, jsem zmatena. Platí to pro masáž zad nebo pro následnou proceduru s rybičkami?

Thajský ráj

Dobrý den, ano masáž opravdu probíhá v křesle a v oblečení. Masérka masíruje hlavu, krk, ramena, šíji a horní část zad. Tato masáž probíhá v pohodlném masážním křesle, v němž lze sedět i ležet. V případě, že byste měla zájem o celkovou masáž, doporučujeme klasickou Thajskou masáž popřípadě Relaxační olejovou.

Lucie

Dobrý den, mám odečtenou platbu z účtu, ale žádné informace email, poukaz…
Co s tím? Děkuji Lucie

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucko,

vidím, že voucher jsme v pořádku zaslali na váš email. Nyní jsem tedy poslala raději ještě jednou. Pro jistotu však zkontrolujte i složku spam a hromadné.

Užijte si masáž :-) Míša

ksvorova@email.cz

Je to i v Brně? Mám velký zájem. Dík.

Slevomat.cz

Dobrý den,

moc mě to mrzí, ale pobočky pro uplatnění jsou pouze v Praze :-( Určitě ale naleznete jinou nabídku přímo v Brně.

Děkuji a přeji vám hezký den. Míša

Kráblová Tereza

Dobrý den, ráda bych vyzkokušela vaše masáže, kamarádka chodí již druhým rokem a nemůže si je vynachválit. Jen mám trošku nejistotu co se týče spropitného. V jaké výši se přibližně pohybuje? Velice děkuji, Tereza K.

Thajský ráj

Dobrý den Terezo, výše spropitného se odvíjí individuálně od míry spokojenosti zákazníka s danou masáží a masérkou. Thajské masérky jsou rády opravdu za každý projev díku. Hezký den přeji a snad se Vám u nás bude líbit! :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru