Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Akční pobyt v Krkonoších pro 2 a 4 osoby: Polopenze i pronájmem čtyřkolky

3,8 / 5 Chata Pod Lipami Rokytnice nad Jizerou (mapa) 17 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Renata

Dobrý den, uvažuji o koupi „akčního víkendu.“Měla bych zájem v termínu 22.8 až 25.8.je to možné?I s uby­továním na chatě Alice.Koukala jsem,že má volný termín 24.8.Děkuji

Penzion a chata Pod Lipami

Dobrý den,

chata Alice je volná v termínu od 24.-25.8.2016 V případě zájmu nám dejte vědět a my Vám rádi rezervaci vytvoříme a zašleme potvrzení. Veškerou obsazenost získáte také na
http://www.chatapodlipami.cz/cs/cenik/online-rezervace

S pozdravem,

Pavla

Dobrý den, uvažuji o koupi „akčního víkendu“

Měla bych zájem v termínu 2.9 – 4.9 je to možné? Je třeba si ještě rezervovat čtyřkolku?

Předem děkuji za odpověď

Penzion a chata Pod Lipami

Dobrý den,

v daném měsíci máme poslední volné pokoje od 30.8.-2.9.2016 popřípadě od 4.9. a dále. Volné víkendy jsou volné až od 23.9.2016.
V případě zájmu nám dejte vědět a my Vám rádi rezervaci vytvoříme a zašleme potvrzení. Veškerou obsazenost získáte také na
http://www.chatapodlipami.cz/cs/cenik/online-rezervace
S pozdravem,

Tomáš

Dobrý den,máte teď nějáký volný termín v rozmezí 10.8.2016 – 30.8.2016 ?? Nemusí být víkend ,děkuji na info.Florián

Penzion a chata Pod Lipami

Dobrý den,

bohužel můžeme v tuto chvíli nabídnout poslední volné pokoje v termínu 7.-12.8.2016 nebo 15.-19.8..2016 v chatě Alice viz blíže na http://www.chatapodlipami.cz/cs/ubytovani/chata-alice , která je nedaleko chaty Pod Lipami a kam je třeba docházet na večeře ( snídaně jsou zajištěné ) nebo v chatě Pod Lipami od 28.8–2.9.2016 nebo od 4.9.2016 dále ( víkendy jsou volné až od 7.10.2016)

V případě zájmu nám dejte vědět a my Vám rádi rezervaci vytvoříme a zašleme potvrzení s informacemi k příjezdu.

S pozdravem,

Jana

Dobrý den, měli bychom zájem o pobyt na dvě noci s celodenním pronájmem čtyřkolky. Máte volný termín o víkendu během měsíce srpna nebo září?
Děkuji ..

Penzion a chata Pod Lipami

Dobrý den,
volné termíny jsou v tuto chvíli možné od 28.8–2.9.2016 a dále ( víkendy však až od 9.9.2016) V případě zájmu o jiný termín nám dejte vědět a my Vám rádi rezervaci vytvoříme a zašleme potvrzení. Veškerou obsazenost získáte také na http://www.chatapodlipami.cz/cs/cenik/online-rezervace .
S pozdravem,

Jaroslav

Dobrý den,
celodenní pronájem čtyřkolky je tedy v ceně nebo se něco doplácí.
Kde se dá jezdit na čtyřkolce je tak nějaké omezení např. ujeté km?
je možné se na ní pohybovat kdekoliv nebo jsou místa na které se na čtyřkolce nedá dostat, respektive můžete mi poradit nějaké výlety které je možné se čtyřkolkou obsolvovat.
Děkuji s pozdravem

Penzion a chata Pod Lipami

Dobrý den,

u akcí čtyřkolek na celý den je samozřejmě v této ceně čtyřkolka pro dvě osoby ( dle druhu akce) . naše čtyřkolky mají vlastní povolení do červené zony v Krkonoších, tak se s ní dát vyjet na místa kam se autem nedostanete. Výlety doporučíme vždy na místě dle toho co Vás zajímá ( druh trasy popřípadě zajímavosti ) Omezení v ujetých km není žádné a v ceně je plná nádrž, která Vám vystačí pohodlně na celý den .

S pozdravem,

Alan Botos

Dobrý den chtěl jsem se zeptat jaká je cena za pronájem čtyř kolky.
Děkuji.......­......p.Botos

Penzion a chata Pod Lipami

Dobrý den,

ceny za pronájem i čtyřkolek dle délky pronájmu naleznete na http://www.chatapodlipami.cz/cs/cenik/ctyrkolky

S pozdravem,

Andrea

Dobrý den,chci se zeptat jak je to s rezervováním termínu. Vybrali jsme si pobyt v termínu od 15.8 do 18.8 tedy na 2 noci a 3 dny. Bylo by to pro 3 osoby,pokud je to možné. Prosím o informaci jak si zarezervovat termín.Děkuji . S pozdravem Slučiaková.

Penzion a chata Pod Lipami

Dobrý den,

pro využití slevové akce můžeme v tuto chvíli nabídnout poslední třílůžkový volný pokoj s vlastní koupelnou v termínu 15.-19.8..2016 v chatě Alice viz blíže na http://www.chatapodlipami.cz/cs/ubytovani/chata-alice , která je nedaleko chaty Pod Lipami a kam je třeba docházet na večeře ( snídaně jsou zajištěné )
V případě zájmu nám dejte vědět na chatapodlipami@email.cz a my Vám rádi rezervaci vytvoříme a zašleme potvrzení s informacemi k příjezdu. Do e-mailu napište název a cenu akce, popřípadě č.voucheru.
S pozdravem,

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru