Termín
Platnost do 11. 9. 2016.
V ceně
- 400 g masa z vyzrálého roštěnce (tatarák je profesionálně namíchaný od šéfkuchaře)
- 16 zlatavých topinek
- Rezervace: Nutná předem na tel.: 606 115 395. Při rezervaci nahlaste kód voucheru.
- Jídlo s sebou: Ne. Platí pouze na konzumaci v restauraci.
Rezervaci je nutné zrušit alespoň 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 11. 9. 2016.
V ceně
- 500 g masa z vyzrálého roštěnce (tatarák je profesionálně namíchaný od šéfkuchaře)
- 20 zlatavých topinek
- Rezervace: Nutná předem na tel.: 606 115 395. Při rezervaci nahlaste kód voucheru.
- Jídlo s sebou: Ne. Platí pouze na konzumaci v restauraci.
Rezervaci je nutné zrušit alespoň 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
V dřívějších dobách vyhledávali tatarák většinou muži. Pak jeho lahodnost objevily i ženy. Název se tedy poněkud zkomolil, aby byl genderově korektnější. Před tím se mu totiž říkalo tátarád.
Těšte se na famózní pochutnáníčko v Grill restaurantu Kelt. Tatarák tu připravují ze špičkového hovězího roštěnce z býka a míchá ho tu znalý pan šéfkuchař. Dochucovadla ovšem budete mít i na stole.
Stylové restauraci dominuje dřevěný interiér a vůně masa je tu všudypřítomná. Však jste také v podniku, který slibuje zážitek v každém soustu a specializuje se hlavně na steaky.
Nechte se v budoucnu zlákat také pořádným biftekem. Na své si v jídelním lístku přijdou i fandové XXL burgerů, odlehčených salátů či šmakulózních dezertů.