Letní tříchodová večeře s melounovým gazpachem i kachním prsíčkem
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 31. 8. 2016.
V ceně
- melounové gazpacho s chilli
- 150g kachní prso s přílohou (římský salátek s grilovanými jablíčky)
- 2 kopečky domácí jahodové zmrzliny s kokosovým mlékem
- Rezervace: na tel.: 739 651 395.
- Při rezervaci nahlaste kód voucheru.
- Platební karty: Ne, platit lze pouze v hotovosti.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 8. 2016.
V ceně
- 2× melounové gazpacho s chilli
- 2× 150g kachní prso s přílohou (římský salátek s grilovanými jablíčky)
- 2× 2 kopečky domácí jahodové zmrzliny s kokosovým mlékem
- Rezervace: na tel.: 739 651 395.
- Při rezervaci nahlaste kód voucheru.
- Platební karty: Ne, platit lze pouze v hotovosti.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Údajně nejlepší kuchař Hlad si vzal na léto volno. V kuchyni ho úspěšně zastupují Zdravý rozum, Láska k vaření a Cit pro nevšední kombinace.
A jde jim to náramně od ruky! Přesvědčte se sami v bistru Fair coffee & food, kde přemýšlejí nad tím, co a proč vařit a jíst, a rádi vás pohostí lahodnými pokrmy připravenými s láskou a z kvalitních surovin. Podnik najdete přímo na Masarykově náměstí v Karviné – Fryštátu.
Na večerní tříchodové menu můžete zajít sami, ale lépe vám tu bude určitě ve dvou. To abyste si měli s kým vyměnit své dojmy z netradičních chuťových kombinací. Začnete originální melounovou polévkou, pokračovat budete hlavním chodem s nevšedním salátem a o sladký finiš se postará domácí zmrzlina s kokosovým mlékem. To vše vám navíc naservírují s milým úsměvem.
Filozofií podniku je vařit ve zdravém duchu, různorodě a za použití čerstvých a sezonních surovin. Podporují lokální zemědělce a fair trade, částečně nabízejí bezlepkovou, bezlaktózovou, vegetariánskou a veganskou stravu. Nebojte se vyzkoušet něco nového a nechte si chutnat!