Dvě porce medových žeber s křenem i kozími rohy ve vyškovské restauraci
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 30. 9. 2016.
V ceně
- 2× 400 g pečených medových žebírek
- hořčice, křen, kozí rohy, pečivo
Můžete využít do 30. 9. 2016
- Rezervace: 24 hodin předem na tel.: 732 376 620.
- Jídlo s sebou: Nelze, je učeno ke konzumaci v restauraci.
Rezervovaný termín je nutné zrušit 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
To bylo tak. Jeden vyhlášený kuchař nechtěl dát žebírka k ledu a radši je poslal k medu. Když je upekl, vykřikl radostí a skvělý recept byl na světě!
Kdo doopravdy medová žebírka vymyslel, se už nejspíš nedozvíme, ale rozhodně by zasloužil medaili. Nechte se jimi pohostit ve vyškovské restauraci Kojál, která vás a váš doprovod volá k příjemnému posezení.
Chuťové pohárky vám polaskají pečená žebírka, která voní už z dálky a ke kterým také dostanete porci křenu, hořčice, kozích rohů a pečiva. V jídelním lístku najdete další poklady tradiční české kuchyně, co si třeba na závěr dopřát sladký císařský trhanec nebo palačinky?
Aby žebírkům na stole nebylo smutno, nahlédněte i do nápojového lístku a nechte si přinést třeba osvěžující pivko nebo sklenku vína. To vše si navíc v letních měsících můžete vychutnat na příjemné zahrádce, kde se připravují i grilované speciality.
Restaurace se nachází jen kousek od Muzea Vyškovska i zdejšího Zoo parku, takže hodování můžete spojit s exkurzí do historie nebo návštěvou zvířátek.