Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Netradiční letní tábor pro mládež s americkými lektory a trenéry

5,0 / 5 Sport Camp Praha  (mapa)

Přehled nabídky

5,0
Lukáš
Varianty (1)

Léto je jako stvořené pro výrazné zbohatnutí, zejména co se týká báječných zážitků, nových poznatků a skvělých přátelství.

Chcete v létě zažít něco netradičního, naučit se jazyk, zasportovat si, získat české i americké přátele a najít třeba i odpovědi na zásadní otázky? Pak je pro vás letní tábor English & Sports Camp, který pořádá organizace Crossway, jako stvořený!

Pobyt je určen pro mládež od 15 do 22 let, koná se od 3. do 9. 7. na Šumavě a na jeho organizaci se podílí Crossway společně s křesťanskými sbory z USA a České republiky.

Co je na programu?

Tábora se účastní i tým Američanů, kteří vedou výuku angličtiny a typické sportovní aktivity, jako je baseball či americký fotbal. Máte tak jedinečnou příležitost učit se s rodilými mluvčími a kromě jazyka nahlédnout lépe do jejich kultury. Samozřejmě jsou k dispozici i překladatelé.  

Profesionální trenéři vás rychle a efektivně zasvětí do tajů sportu, ať už jste úplní začátečníci, či pokročilí. Kromě toho se můžete vrhnout i do kreativních činností a dívky jistě ocení hodiny tance. To vše pod vedením amerických lektorů.

Parádní zázemí

Bydlení je zajištěno v horském hotelu Belveder v Železné Rudě, a to včetně plné penze a pitného režimu. Nepřetržitě tu na účastníky dohlíží instruktoři, vedoucí, lektoři i zdravotnický personál.

Nahoru