





Udělejte něco pro svůj dobrý pocit a ovoňte krkovici jabloňovým, švestkovým nebo třešňovým dřevem.
Grilování na moderním a kvalitním grilu je jen začátek úspěchu. Abyste se stali skutečnými grilovacími mistry, přidejte na rozžhavené uhlí ovocné dřevo, které dodá pokrmu jedinečnou vůni. Stačí ho ponořit před grilováním na hodinu do vody a poté nechat okapat.
Na výběr máte ze tří druhů ovocného dřeva:
- Třešňové dřevo - má nejuniverzálnější použití a hodí se téměř ke každému masu, rybě či zelenině. Získáte díky němu lahodnou a mírně nasládlou chuť grilovaného pokrmu.
- Jabloňové dřevo - dodává masu či zelenině jemnou násládlou chuť. Skvěle se hodí i ke grilování vepřového masa a šunky.
- Švestkové dřevo - nejideálnější volba na uzení a grilování hovězího masa.
Jeden kilogram dřeva pocházejícího z čistého prostředí Vysočiny vystačí na 4–5 grilování.
Adresa pro případné vrácení zboží:
Luděk Lopour, Hamry nad Sázavou 116, Žďár nad Sázavou