Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Autobusový výlet na Orlí hnízdo a k jezeru Königsee

4,5 / 5 CK Akord Alpy - Německo (mapa) 88 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Petra Rohlíčková

Dobrý den,

včera jsem si u Vás objednala zájezd na výše uvedený výlet na Orlí hnízdo … – přes Slevomat 3 vouchery byly na termín 27. srpna 2016, ale 2 se mi bohužel nějakým způsobem podařilo objednat na 20. srpna – objednávala jsem je dodatečně pro přátelé. Ráda bych je však převedla na ten již zmíněný termín 27. srpna 2016, šlo by to nějakým způsobem zařídit? Dneska jsem již peníze uhradila (převodem), peníze vám přijdou. Prosím Vás velice o radu co s tím, abych mohla jet na tento zájezd se svými přáteli.

CK Akord

Dobrý den,
posílala jste mail, kde jsem Vám odpovídala, jak postupovat

Jaroslav

Dobrý den, bude možnost a čas(cca 20 minut) se jít podívat na zbytky Berghofu mezi prohlídkou dok.Obersalzbergu a odjezdem na Königsee?Od dok.Obersalz.je to jen cca 200 metrů.Díky za odpověď.

CK Akord

Dobrý den,
pokud nebude nic mimořádného, tak se prohlídka stihnout dá

Kateřina

Dobrý den,

stačí si tedy zakoupit voucher a vyplnit osobní údaje účastníků při tomto nákupu a už jen se dostavit na stanovený termín odjezdu? Tedy již se údaje nemusí zasílat na agentura.akord@volny.cz nebo vyplňovat cokoliv jiného?

Děkuji a přeji pěkný den.

CK Akord

Dobrý den,
zakoupíte voucher, pošlete čísla kuponů na mail a my vám zašleme cestovní smlouvu k vyplnění. Vše se provádíte elektronicky. Přeji také hezký den

Daniela

Dobrý den,
Zajímalo mě v kolik hodin je odjezd z Prahy a v kolik hodin je příjezd.

CK Akord

Dobrý den,
odjezd je v 0:45 z Prahy a návrat do půlnoci

Štěpánka Kleinová

Dobrý den, prosím nebude nějaký termín v září?

CK Akord

Dobrý den,
ano bude 3.9. a 10.9.

Kristýna

Dobrý den,
vzhledem k pár recenzím, které se vyjadřují o chaotické organizaci v případě ošklivého počasí, jsem se chtěla ujistit, jak se bude postupovat kdyby na sobotní zájezd nevyšlo počasí – zda bude zajištěna změna programu tak, abychom se skutečně někam podívali :) Mnohokrát děkuji a těšíme se na výlet!

CK Akord

Dobrý den,
žádná změna programu nebude. Ta je v případě, že se nedá jet nahoru na Orlí hnízdo a to se bohužel dozvíme až na místě. Předem nám tuto informaci nikdo nedá. To se zatím nestalo. Loď je objednána a krytá, takže déšť nevadí.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru