Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Skvostných 90 minut relaxace a masáží od rodilých Thajek v Thajském ráji

4,5 / 5 Thajský ráj (4 pobočky) Praha - Staré Město  (mapa) 1 113 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Kristýna Soumarová

Dobrý den,

Když si koupím voucher a ten si změním na vaši poukázku musím si poukázku někde vyzvednout? Nebo si to vytisknu jen z PC?
Děkuji Soumarová

Kristýna Soumarová

Dobry den,
Chtela bych se vas zeptat kdyz si koupim voucher na masaze tak muzeme jit 2 osoby na jeden voucher ve stejny den?
A kdyz si koupim voucher musim si ho vymenit za nejaky poukaz?Nebo jak ho muzu uplatnit?
Dekuji Soumarova

Thajský ráj

Dobrý den Kristýno, pokud si zakoupíte permanentku na 3 masáže, není možné, aby na ni šly dvě osoby ve stejný termín. Pokud budete chtít jít na masáž společně, je třeba zakoupit si dva různé vouchery. Kód obdržený na slevomatu je vždy třeba vyměnit za originální poukaz Thajského ráje, zde: http://thajsky-raj.cz/vymena-slevomat-voucheru/. Hezký den přejeme!

daniela

Dobrý den, v které provozovně lze současně pro 2 –3 osoby absolvovat olejovou masáž? Děkuji

Thajský ráj

Dobrý den Danielo, ve všech našich pobočkách lze masírovat více osob najednou. Pouze pobočka v Mostecké není uzpůsobena jiným masážím než nohou, zad a šíjí. Hezký den přeji!

ivana.kolovratova@centrum.cz

Dobry den,chtela bych zrusit objedani,jedna se o chybnou objednavku.uz jsem poslala penize na ucet,jde to doufam zrusit a penize poslete zpet? Kolovratova

Slevomat.cz

Dobrý večer, Ivet,

samozřejmě nic se neděje, objednávku jsem vám stornovala. Jakmile nám tedy platba dorazí, zašleme vám ji zpět. Určitě však budete litovat, nevíte o co přicházíte :-)

Hezký zbytek dne. Míša

Antonin Kojda

Dobrý den , chtěl bych se zeptat ještě jsem na Thajské masáži nebyl , kdybych si vybral . Relaxační olejová masáž 60minut +Garra Rufa. Kterou pobočku by jste mi doporučily…Budu v Praze 9.9. kdy je potřeba rezervace stačí měsíc dopředu ..Děkuji za informaci Kojda Antonín

Thajský ráj

Dobrý den, pane Kojda, naše pobočky jsou všechny příjemné a kvalita masáží ve všech stejná, tudíž spíš záleží, na kterou pobočku Vám to vyhovuje z hlediska lokality, kam to budete mít blíže. Rezervace měsíc předem určitě stačí, vždy doporučujeme alespoň 10 dní předem. Hezký den!

Ing. Hana Žídková

Dobrý den, chtěla bych pouze masáž nohou bez Gara Rufa. Bylo by možné za cenu voucheru udělat pouze třeba 2 masáže nohou?

Thajský ráj

Dobrý den, paní Žídková, rybičky samozřejmě absolvovat nemusíte, pokud nechcete, nebo je můžete věnovat někomu jinému. Pokud chcete pouze masáž nohou, bez masáže zad a šíje, není problém, hodinové časové vymezení je však dáno. Přeji Vám hezký den!

Marta

Jsou uvedeny všechny pobočky,ale také,že to platí jen do Mostecké,já mám zájem o Staroměstské nám.

Thajský ráj

Dobrý den Marto, pouze první varianta je určená na pobočku v Mostecké, všechny ostatní lze využít na kterékoliv z našich poboček kromě té v Mostecké. Přeji Vám hezký den!

Kateřina Seifertová

Dobrý den, je možná masáž při kojení?

Thajský ráj

Dobrý den, paní Seifertová, na naše masáže chodí i ženy v těhotenství, masérky vždy přizpůsobí masáž konkrétnímu stavu zákazníka, tudíž se není čeho obávat, pokud kojíte. Hezký den přeji! :)

Eva

Dobry den.Mate volne terminy pro 2 osoby na pravou Thajskou masaz na sobotu?Cas kolem obeda kdykoliv nebo odpoledne?Dekuji Eva

Thajský ráj

Dobrý den Evo, k zjištění dostupnosti termínů masáží je třeba kontaktovat přímo pobočku, se kterou si lze rovnou vytvořit i svou rezervaci. Případě, pokud již máte voucher, je Vám k dispozici náš rezervační systém, který naleznete na stránkách Thajského ráje. Přeji hezký den!

Marcela Urglová

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně spropitného, které je zvykem dávat masérkám. Ještě jsem u vás nebyla, chystám se k vám na doporučení mých známých, tak nevím, abych masérku výší spropitného třeba neurazila. Děkuji

Thajský ráj

Dobrý den, paní Urglová,
výše spropitného záleží zcela na uvážení a spokojenosti zákazníka s konkrétní masérkou. Thajské masérky jsou opravdu vděčné za jakoukoliv částku, těší je, když tímto gestem dá zákazník najevo svou spokojenost s jejich dobře odvedenou prací. Přeji příjemný den!

Lucie Soukupová

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jaký je rozdíl mezi thajskou masáží nohou zad a šíje za 299,– a pravou thajskou masáží za 399,–. Při pravé thaj. masáži se používá olejíček nebo ne?
Děkuji Soukupová

Thajský ráj

Dobrý den, paní Soukupová, masáž nohou, zad a šíje probíhá v polohovacím křesle v oblečení a ve společné místnosti. Pravá thajská masáž probíhá v soukromí kóje/pokoje vleže na matraci a bez oblečení, olejíček se zde nepoučívá, ten se používá při Relaxační olejové masáži. Jinak podrobný popis všech masáží naleznete zde: http://thajsky-raj.cz/thajske-masaze-praha/. Přeji hezký den!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru