Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Božský relax v Táboře: Neomezený wellness i gastro zážitky

4,5 / 5 Hotel Palcát Tábor Tábor (mapa) 135 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Mottlova

Dobrý den, mate v nadcházející dnech nějaké volné termíny ?

Hotel Palcát Tábor

Dobrý den paní Mottlová,
děkuji za dotaz. Volné termíny Vám mohu nabídnout od 22.8. Ohledně dalších informací, týkajících se volných termínů pobytu, kontaktujte recepci hotelu na e-mailové adrese : recepce@hotelpalcat.cz.
Děkuji a přeji pěkný den

Hana Honců

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda ještě máte volný pobyt od 14. do 17. 9.
Předem děkuji.

Hotel Palcát Tábor

Krásný den paní Honců, děkujeme Vám za zájem o ubytování v hotelu Palcát, Tábor. S lítostí Vám musím oznámit, že Vámi požadovaný termín pobytu, máme plně obsazen. Ohledně dalších informací, týkajících se volných termínů pobytu, kontaktujte recepci hotelu na e-mailové adrese : recepce@hotelpalcat.cz.
Děkuji a přeji pěkný den, Veronika.

Aneta Pernicová

Dobrý den, je možné využít voucher v termínu 17.11 – 20.11.2016 (3 noci) pro dva dospělé? Děkuji.

Hotel Palcát Tábor

Dobrý den paní Pernicová,děkujeme Vám za dotaz.Vámi požadovaný termín, máme plně obsazen. Ohledně termínu pobytu, kontaktujte recepci hotelu, na e-mailové adrese : recepce@hotelpalcat.cz. Děkuji Vám a přeji pěkný den.

sue

Dobrý vecer,rada bych se zeptala proc v prislusenstvi k voucheru zmiňujete vstup do „klubu“, který je pouze v pa a so vecer, když ho není mozne využít v dobe pobytu,který je mozny pouze od neděle do patku,tj. dle check out – jen do 10ti ráno,tzn. nikdy nezahrnuje pátecni ani sobotní večer.

Hotel Palcát Tábor

Dobrý den, balíček je sestaven pro variantu všedních dnů i víkendů. Hudební klub NYX, který je nyní bohužel uzavřen, byl otevřen i ve čtvrtek, tedy bylo možné ho využít i pro pobyt v týdnu. Nově místo vstupenky do NYXU dáváme vstup do hudebního klubu Kotnov, který je bohužel otevřen pouze o víkendu. Děkuji Vám za pochopení a přeji pěkný den.

Tereza

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli se do wellnes muze chodit v plavkách a jestli je to wellness pro všechny nebo by jsme s přítelem tam mohli byt třeba na 2 hodiny sami. Děkuji

Hotel Palcát Tábor

Dobrý den paní Terezo, velice Vám děkuji za dotaz. Ve wellness centru mužete chodit v plavkách,ale do saun pouze v prostěradlech­.Wellness centrum je společné, jak pro hosty hotelové tak pro veřejnost.
Pro více informací ohledně pobytu, termínu rezervace či zakoupení poukazu, kontaktujte recepci hotelu na e-mailové adrese : recepce@hotelpalcat.cz. Děkuji Vám a přeji krásný den.

Kateřina

Hezký den, chtěla bych se zeptat na složení nabízeného menu. Děkuji!

Hotel Palcát Tábor

Dobrý den paní Kateřino,
myslíte menu u pobytu na jednu nebo dvě noci? Pro více informací nás kontaktujte na e-mailové adrese : recepce@hotelpalcat.cz. Děkuji Vám a přeji pěkný den.

J.

Dobrý den,

chtěla bych se informovat, zda máte ještě volný termín od 5.8 – 11.8. nebo od 13.8. – do konce srpna. Předem děkuji.

Hotel Palcát Tábor

Dobrý den, děkuji Vám za dotaz. Nejbližší volný termín pobytu je možný od 7.-9.8. nebo od 22.-25.8. Ohledně termínu a vytvoření rezervace, nás kontaktujte na e-mailové adrese : recepce@hotelpalcat.cz. Děkuji Vám a přeji pěkný den.

Ivan Mikšík

Dobry den,

chtel jsem se zeptat na termin „v tydnu“ – to znamena v pracovnim tydnu, tj. nelze napr. patek-nedele?

 Dekuji

Hotel Palcát Tábor

Dobrý den Ivane, děkujeme Vám za dotaz. Termín pobytu ,,v týdnu" znamená od neděle do pátku.
V případě zájmu o pobyt, kontaktujte recepci hotelu na e-mailové adrese : recepce@hotelpalcat.cz. Děkuji Vám a přeji pěkný víkend.

jaroslav tvrdý

Dobry den chtel bych se zeptat jestli mate volny pokoj pro dve osoby v terminech 28,–29–30.7? dekuji

Hotel Palcát Tábor

Krásný den pane Tvrdý, děkujeme Vám za zájem o ubytování v hotelu Palcát, Tábor. S lítostí Vám musim oznámit, že Vámi požadovaný termín pobytu,máme plně obsazen. Ohledně dalších informací,týka­jících se volných termínů pobytu, kontaktujte recepci hotelu na e-mailové adrese : recepce@hotelpalcat.cz. Děkuji a přeji pěkný den.

Jakub

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na volné pobyty v termínu 1.8. – 7.8.? Děkuji

Hotel Palcát Tábor

Dobrý den Jakube, děkujeme Vám za dotaz.Vámi požadovaný termín, máme plně obsazen.
Ohledně termínu pobytu, kontaktujte recepci hotelu, na e-mailové adrese : recepce@hotelpalcat.cz.
Děkuji Vám a přeji pěkný den.

G.

Dobry den, chtela bych se vas zeptat zda mate volno v terminu 3.8.-5.8. Dekuji.

Hotel Palcát Tábor

Dobrý den,
děkujeme Vám za zájem o ubytování v hotelu Palcát. Je mi líto,ale tento termín máme již plně obsazený. Ohledně termínu rezervace nás kontaktujte na e-mailové adrese : recepce@hotelpalcat.cz. Děkuji Vám a přeji pěkný den.

Jiřina Bothova

Dobrý den
Chtěla bych se prosím zeptat jestli můžeme začít pobyt od pátku do neděle.A jestli ano tak máte prosím volný termín od 28 do 30 července.Děkuji a pěkný den přeji

Hotel Palcát Tábor

Vážená paní Bothová,
děkujeme Vám za zájem o ubytování v Hotelu Palcát v Táboře.
Bohužel, termín od 28. do 30. července máme již plně obsazen. Ohledně jiného víkendového termínu nás kontaktujte na e-mailové adrese : recepce@hotelpalcat.cz. Děkuji Vám a přeji pěkný den.

Veronika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda-li máte ještě volný pobyt (2 noci) v termínu od 23. – 26. 7. 2016, předem děkuji za odpověď.

Hotel Palcát Tábor

Vážená paní Veroniko, děkujeme Vám za zájem o ubytování v hotelu Palcát, Tábor. Je mi líto,ale tento termín máme již plně obsazený. Ohledně termínu rezervace nás kontaktujte na e-mailové adrese : recepce@hotelpalcat.cz.
Děkuji Vám a přeji pěkný den.

Lukáš Bláha

dobry den chtěl jsem se zeptat, zda máte ještě volný pobyt pro dvě osoby,konkrétně na dvě noci v termínu od 1.8 do 13.8 děkuji

Hotel Palcát Tábor

Vážený pane Bláho, děkujeme za Váš dotaz k volnému termínu pobytu. K využití Vám nabízíme ve své podstatě stejný termín, který poptáváte s tím rozdílem, že termín 5.- 7.8.2016 je již plně obsazen. K dispozici je tedy 31.7.-5.8.2016 a 7.-13.8.2016. Pokud se rozhodnete pro využití některého z nich, rádi Vás v našem hotelu Palcát uvítáme. Přeji Vám hezký a úspěšný den,

Lenka

Dobrý den chtěla jsem se zeptat zda mate ještě volný termín pro 2 osoby na 3 dny v období od 11.7. Děkuji

Hotel Palcát Tábor

Dobrý den Lenko, děkuji Vám za dotaz. Nejbližší volný termín pobytu, Vám mohu nabídnout od 12.7.-14.7. Ohledně termínu a vytvoření rezervace, nás kontaktujte na e-mailové adrese : recepce@hotelpalcat.cz.
Děkuji Vám a přeji pěkný den.

Simona

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, zda máte ještě volný pobyt pro dvě osoby, konkrétně na dvě noci v termínu od 21.7 – 31.7.

Předem moc děkuji za odpověď a přeji hezký den.

Hotel Palcát Tábor

Vážená paní SImono, velice Vám děkujeme za zájem o ubytování v hotel Palcát, Tábor. Termín, který Vám mužeme nabídnout je od 24.-30.7.2016. V pří­padě dotazu, či nějakého dalšího požadavku kontaktujte recepci hotelu, na e-mailové adrese : recepce@hotelpalcat.cz.
Děkuji Vám za dotaz a přeji krásný den.

Michaela Horáková

Dobrý večer,chtěla jsem se zeptat.Chceme jed a já dvě kamarádky,šlo by to nějak ta jedna osoba přičíst?

Hotel Palcát Tábor

Dobrý den paní Horáková,
velice Vám děkujeme za dotaz. Samozřejmě, že mužete jet s kamarádky, za 3.osobu pouze doplatíte příplatek na hotelové recepci.
Příplatky se ličí dle délky pobytu. Prosím, kontaktujte hotelovou recepci na e-mailové adrese : recepce@hotelpalcat.cz.
Děkuji Vám a přeji pěkný den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru