Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Akční pobyt pro dva nebo čtyři s polopenzí a pronájmem čtyřkolky

3,8 / 5 Chata Pod Lipami Rokytnice nad Jizerou (mapa) 3 prodeje

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Pavlína

Dobrý večer.Pokud bychom chtěli pobyt na dvě noci, je možné zakoupit dva vouchery a spojit to tak dohromady?Děkuji

Michal Tuček

Dobrý den,

vouchery lze spojit zakoupením dalšího a prodloužit si tím pobyt, popřípadě je možné si prodloužit pouze pobyt k voucheru .

Michal Tuček

Dobrý večer,

k jízdě na čtyřkolkách dle platného zákona je potřeba řidičský průkaz skupiny B ( tedy na osobní automobil) Před každou jízdou nebo zapůjčením vždy řádně řidiče proškolíme, popřípadě je možné uskutečnit jízdu s naším zaměstnancem, při které vše vysvětlíme a v rámci možností zaškolíme a naučíme.
V případě zájmu nám dejte vědět a my Vám rádi rezervaci vytvoříme a zašleme potvrzení s informacemi k příjezdu.

Petr

Dobrý den,
jaký je potřeba řidičský průkaz na uvedené čtyřkolky a je před jízdou pro začátečníka možná instruktáž ? Děkuju Petr

Michal Tuček

Dobrý večer,
k jízdě na čtyřkolkách dle platného zákona je potřeba řidičský průkaz skupiny B ( tedy na osobní automobil) Před každou jízdou nebo zapůjčením vždy řádně řidiče proškolíme, popřípadě je možné uskutečnit jízdu s naším zaměstnancem, při které vše vysvětlíme a v rámci možností zaškolíme a naučíme. V případě zájmu nám dejte vědět a my Vám rádi rezervaci vytvoříme a zašleme potvrzení s informacemi k příjezdu.

Jana

Dobrý den,

prosím o radu, zda je v ceně zapůjčení helmy, nebo zda je možno si helmu na jeden den ke čtyřkolce pronajmout. Je nutné potom doplnit nádrž paliva, nebo je to již v ceně ? Pak prosím ještě o odpověď, pokud je ubytování možné od 14:00, od kolika je možné přijet a zapůjčit si již čtyřkolku ? Předem moc děkuji za odpověď

Michal Tuček

Dobrý den,

helmy ke čtyřkolce jsou zapůjčeny zdarma (velikosti pánské,dětské a dámské ) Balíček zahrnuje plnou nádrž ( tedy zdarma ) Check-in je pro tuto akci již možný od 10,00 hod a vždy vycházíme vstříc v rámci počasí ( je možné tedy jízdu rozdělit na dopoledne a odpoledne druhý den, pokud to umožňuje počasí nebo obsazenost čtyřkolek)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru