Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Základní kurz kitingu – ulítlá zábava pro všechny

4,4 / 5 HARAKIRI kite kurzy (12 poboček) Praha  (mapa) 112 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Robert Žajgla

dobry den chci se zeptat, pochopila jsem ze tento dvouhodinovy kurz je jen teorie na suchu, ja bych chtela tento poukaz jako darek pro syna ale chtela bych aby si to po tomto kurzu u vas vyzkousel hned po kurzu i na vode, slo by to nejak poresit??? dekuji za odpoved jana zajglova

Harakiri kite kurzy

Dobrý den, ano základní 2 hod kurz probíhá na suchu, ale není to jen teorie, cvičíte prakticky ovládání draka ve vzduchu, čímž získáváte praxi na to, aby pak mohli postupně přejít do rozjezdů, např. i na vodě. Poukaz lze rozšířit na delší kurz nebo pak absolvovat další naše delší kurzy, kde už mohou účastníci získat zkušenost na vodě. Pro více informací mne neváhejte kontaktovat na mailu: info@kite-kurzy.cz nebo na tel. 776 807 518. Lucka, koordinátorka kite kurzů

Pája

Dobrý den, probíhají kurzy ve vodě nebo na suchu? Již se ptala záakznice, ale odpověď nevidím, děkuji

Harakiri kite kurzy

Dobrý den Pájo, informace níže :-). V naši nabídce na www.kite-kurzy.cz máme i delší a intenzivnější kurzy, kde můžete získat zkušenosti i na vodě. každopádně pro začátečníky je vždy potřeba nejprve projít průpravou na suchu a naučit se ovládání draků v napojení do trapézu.
Lucka, koordinátorka kite kurzů

Markéta Čechová

Dobrý den,
probíhají lekce i ve vodě? Není to pouze příprava na suchu? Děkuji.

Harakiri kite kurzy

Dobrý den Markéto, základní 2 hod kurz kitingu probíhá na suchu. Začátečníci se nejprve potřebují naučit základní ovládání kitů na suchu, aby pak mohli jít do dalšího kroku, což jsou rozjezdy na vodě, případně v zimě na sněhu nebo na zemi :-). Poukaz na základní „OCHUTNÁVKU“ kitingu lze každopádně rozšířit i na delší kurz, kde byste mohli získat zkušenost i na vodě. pro více informací mne neváhejte kontaktovat na mailu: info@kite-kurzy.cz nebo na tel. 776 807 518.
Lucka, koordinátorka kite kurzů

Alena Štíhlová

Dobrý den, kde se konají kurzy v Brně?


Harakiri kite kurzy

Dobrý den Aleno, kurzy v Brně probíhají na Slatině. Každopádně během letního období směřujeme všechny kurzy do letních center, nejbližší máme na Nových Mlýnech. Termíny jsou vypsány každou sobotu až do konce září. Přidáte se :-)?
Lucka, HARAKIRI kite kurzy

tereza šindlerová

Dobrý den,

je možné poukaz využít v srpnu během dovolené na Lefkadě?

Děkuji,

Šindlerová

Harakiri kite kurzy

Dobrý den, kurzy na Lefkádě probíhají celé léto až do konce září :). Každopádně pokud budete na Lefkádě, tak bych Vám určitě doporučila jít rovnou do nějakého delšího kurzu a využít tak skvělé tamní podmínky pro kiting. Pro více informací mne prosím kontaktujte na mailu: info@kite-kurzy.cz nebo na tel.: 776 807 518.
Lucka, koordinátorka kite kurzů

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru