Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Třípatrová biomiska na klíčení a 22 druhů semen ke klíčení

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Janča

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak při klíčení semen v klíčící misce správně postupovat? Je nutné semena nejprve nechat namáčet v nějaké jiné nádobě, tak jak je psáno v návodech u semen, nebo je mohu rovnou od začátku umístit do klíčící misky?
Děkuji za odpověď.

Levná semena

Dobrý den,
u některých semen je lepší namáčet do stavu nabobtnaní semen vodou, některé není třeba. Uvádíme to v postupech pro klíčení. Jsou i jiné potřebné postupy pro zdárné klíčení semen, třeba u cibule doporučujeme před klíčením dát semena na pár dnu do ledničky z důvodu simulace zimy. Následně u všech semen je nutno dodržovat prolívání vodou, a to minimálně 2× denně, nejlépe 3–4× denně. Při nedodržení tohoto postupu se stává, že semena začínají plesnivět.

Martin

Dobrý den,
uvažuji o objednávce této misky společně s dalšími produkty (semena ke klíčení) a navíc ještě produkt zde:
https://www.slevomat.cz/sleva/1059387-zdrave-napoje-s-mixerem-smoothie-melissa?d=1.
V případě osobního odběru v zásilkovně v Brně, kde bych odebral celkem 8 různých produktů zaplacených v jedné objednávce společně, jsou u mixéru a misky v případě osobního odběru v zásilkovně odlišné částky (49Kč a 69 Kč). Tyto bych musel zaplatit každou zvlášť nebo pouze jednu (a tu vyšší nebo nižší)?
Může vše odebrat i rodinný příslušník až těsně před Vánoci (cca. 22.12.) když bude zaplaceno např. už během 8.12 nebo 9.12?

 Děkuji

Levná semena

Dobrý den,
výrobek,který uvádíte není v naší nabídce jedná se o jinou firmu, nemůžete je tudíž spojit do jedné objednávky.

Jitka Pospíšilová

Jen chci napsat, že tuto misku mám již dlouhou řadu let a stále je plně funkční. Je skvělá. Nejvíce nám chutnají naklíčené ředkvičky, chutnají jako opravdové ředkvičky.

Levná semena

Dobrý den,
děkujeme za Vám za doporučení

xnem

Dobrý den, v nabídce deklarujete poplatek 59 Kč při vyzvednutí zboží přes zásilkovnu. Přesto mi dodavatel účtoval 69 Kč? Sice jde o hloupých 10 Kč, nicméně nechápu jeho postup… Je chyba v ceně na stránkách Slevomatu, nebo se poplatek navyšuje díky rozsahu objednávky (objednala jsem 2 misky a 12 balíčků semen)? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Xnem,

moc se omlouváme za chybku, která se nám do nabídky vloudila. Poštovné je v případě misky opravdu 69 Kč. Připsala jsem vám tedy jako omluvu menší dárek na váš profil na vaši další objednávku :-)

Hezký den. Míša

Richard

Dobry den, je mozny osobni odber v Karvine?

Levná semena

Dobrý den,
kontaktujte mě telefonicky v pracovní dny dopoledne.

xnem

Dobrý den, kolik lze objednat misek na jedno poštovné?

Levná semena

Dobrý den,
10 ks misek na jeden nákup je to maximální počet, který umožnuje slevomat.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru