Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Celodenní vstup do Aqualandu Moravia a wellness zóny – úžasný Vánoční dárek!

4,7 / 5 Aqualand Moravia Pasohlávky  (mapa) 20 937 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Hanka

Dobrý den, chci se zeptat, zda ještě budete mít k dispozici variantu za 289,–. Moc ráda bych podarovala malé neteře, ale neměla jsem možnost internetu až do dneška. Moc děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den Hanko, pokud si pospíšíte, můžete ještě zakoupit :o) nyní jsou k dispozici.

Ivana

Dobrý den, zarezervovala jsem si vstupy a zatrhla variantu platby převodem, ale mám strach že do neděle nepřijdou vouchery,můžu to zaplatit na pobočce GE, I když jsem původně zvolila jinou formu platby?

Slevomat.cz

Dobrý den, pokud chcete platit na pobočce GE, tak klidně můžete i tak, stačí si jen poznamenat platební údaje, které Vám systém vygeneroval pro platbu převodem a stavit se na pobočku GE. Nemusíte kvůli tomu rušit objednávku či měnit způsob platby :o) hezký den

Gabriela Škorpíková-Soušková

Děkuji stihla jsem :)

Gabriela Škorpíková-Soušková

Jaká je šance získat ještě tyto vstupenky? – ( Rezervováno Vstup do Aqualandu Moravia
Tip: Zkuste se vrátit za chvíli, zda něčí rezervace nepropadla. 590 Kč 289 Kč ) A do kdy mohu doufat? Jen než skončí sleva? Myslela jsem že je jich stále dost, nenapadlo mě že to je rozdělené :( :( :(

Slevomat.cz

Dobrý den, nějaké vstupenky jsou opět v prodeji, tak můžete nakupovat :o)

Nikol

Dobrý den,
chci se zeptat, jaké „procedury“ mohu v rámci varianty za 349 kč navštívit ?

Slevomat.cz

Dobrý den, v této variantě máte vstup do vodního světa a Forum Romanum Wellness, kde najdete Finskou, bio a infra saunu, Tepidarium, Caldarium, Laconium, Ledovou studnu, Tureckou lázeň Hammam, whirlpool, Kneippovu lázeň, Pálava POOL atd. Pokud byste měla zájem přímo o procedury (např.masáž, kryokomora), je nutné si vybrat jinou variantu, kde máte v ceně i některou z procedur.

Veronika Boušková

Dobrý den, měla bych o 2 poukazy zájem, konkrétně o druhou variantu za 349 Kč, ale potřebovala bych platnost již 15.11. Bylo by to možné?Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den Veroniko, akce je takto nastavená od začátku a bohužel to již nelze změnit. Voucher můžete využít klidně zítra, je již platný.

Marek

Dobrý den, můžu uplatnit voucher 29.12.2015?

Slevomat.cz

Dobrý den Marku, bohužel ne, jak píšeme v omezení, voucher není možné využít od 26.12. do 2.1.2016.

Milan Stuchlik

nabízíte bazény, sauny a k tomu kryokomoru dohromady ??? to je vtip, nebo jen snaha slovenských majitelů zlikvidovat české obyvatelstvo ??? během nekolika hodiny, minut…, jít z plus 100 do mínus 110 ??? toto centrum jsem navštívil již několikrát.., většinová spokojenost, až na ceny pití – piva a jídla (drahé)…, a docela šok ze smradu na schodišti na tobogány…, plíseň…, plus občasnej flusanec do zelena od návštěvníků (což neovlivníte)

Slevomat.cz

Dobrý den, u této varianty je uvedeno doporučení dodržet dvouhodinový klidový režim před a po využití kryokomory.

Jaroslav Flieger

Dobrý den, kolik by stál voucher pro rodinu( manžel – manželka, 2 roztomilé dcerky, které se na 16 tobogánech určitě vyřádí. Perfektní dárek pro mé blízké.

Aqualand Moravia

Dobrý den Jaroslave, za vouchery se vstupem na celý den do Aqualandu Moravia zaplatíte 1156Kč (4×289Kč). Hezký den

Petr Marek

Dobrý den,

pokud koupím voucher se 120min wellness, je počítán vstup na minuty a mohu přecházet zdarma mezi zónami?
Tedy mohu být ve wellness 60minut, pak například 60 min. v Aquaparku a pak opět 60 min ve wellness v rámci tohoto voucheru?

Děkuji

Petr Marek

Aqualand Moravia

Dobrý den Petře, 120 minutový vstup do Wellness je brán, jako jednorázový.
Hezký den

Dana Voillot

Dobrý den, při poslední akci na slevomatu jsem si zakoupila vstup, masáže a vstup do kryokomory. Bohužel, i když jsem si vše objednávala dopředu mi bylo sděleno, že kryokomora se otevírá jen když je více jak 5 zájemců. V podmínkách to uvedeno nebylo. V den, kdy jsem měla nahlášené procedury, včetně kryokomory, bylo mi oznámeno, že kdo kryokomory jít nemohu, protože jsem sama. Chtěla jsem se tedy domluvit na jiné kompenzaci – třeba jinou proceduru ve stejné částce, ale to mi bylo odmítnuto. Jak se takový problém řeší? Mám nevyčerpanou zakoupenou kryokomoru, která ani vyčerpat nejde:-) poukaz byl platný do konce října.

Slevomat.cz

Dobrý den Dano, vzniklá situace mĕ velmi mrzí, předala jsem Vaši reklamaci kolegům, kteří Vás budou kontaktovat. Přeji hezký den!

Kateřina

Dobrý den,
chci se zeptat kyž syn má 5 let a má už nad 100cm..kolik nás výjde vstupné?Nebo můžu zakoupit pro něj také voucher jako pro nás?Díky za odpověd

Slevomat.cz

Dobrý den Kateřino, ano, můžete pro syna zakoupit voucher, nabídka se vztahuje i na děti. Užijte si návštěvu :o)

Adéla Matejkovičová

Dobrý den chcu se zeptat jestli ten voucher za těch 289 Kč platí jakože na ty tobogány atd,a platí to i pro ten welness to je v ceně ? Děkuji:)

Aqualand Moravia

Dobrý den Adélo, voucher za 289 Kč platí pouze do zóny Aquaparku. Pokud byste měli zájem i o Wellness doporučujeme zakoupit variantu za 349 Kč, kde máte vstup do Aquaparku, 120 minut Wellness a jako bonus dezert dle denní nabídky v Coffeelandu. Hezký den

Honza V

Bohuzel osekani navstevni doby v saunach beru jako znacne nevyhodne a nedoporucuji kupovat.

Lenka Kotačková-pošta

Dobrý den,jsme 5-ti členná rodina.
2 dospělí a 3děti ve věku 15+12+12 let.
Musím tedy koupit 5*289 Kč?

Aqualand Moravia

Dobrý den Lenko, ano musíte koupit 5 voucherů, pokud jsou Vaše děti vyšší než 150cm. Například rodinné vstupné do Aqualandu Moravia je pro 2 dospělé osoby a 1 až 3 děti do 150cm výšky.

Michal Mesicek

Nekteri zjevne neumi cist,protoze kdyby umeli tak by si precetli,ze voucher plati do 1.3.2016 a zbytecne by se neptali

Gabina

Dobrý den,chtěla bych se zeptat, syn má 19.12.narozeni­ny,stačí koupit dva vouchery a na místě koupit pro syna slevněné narozeninové vstupné?Děkuji

Aqualand Moravia

Dobrý den, narozeninový vstup nelze kombinovat s jinými slevovými akcemi. Narozeninová sleva se uplatňuje přímo v den narozenin a je nutné se prokázat platným průkazem s fotografií a datem narození. Oslavenec obdrží narozeninový bonus –50% slevu na svůj vstup do Aqualandu Moravia.

Kateřina

Dobrý den, do kdy je nutné voucher vyčerpat? Je nějak časově omezený? Chtěla bych darovat vouchery k Vánocům, využili bychom je pak spíše ale až na jaře, nebyl by to problém? Díky.

Aqualand Moravia

Dobrý den Kateřino, voucher má platnost do 1. 3. 2015, poté již nebude možné voucher uplatnit. Hezký den

Honza

Dobrý den, z jakého důvod je omezena doba vstupu do Wellness na 120 minut? Jiz jsme u vas nekolikrat byli a cas jsme bez problemu a omezeni trávili vždy cca 4 hod Wellness / 4 hod Aquapark. Takto se voucher nevyplatí. Zvazujete pred Vanoci i nejake varianty bez casoveho omezeni Wellness? Voucher jsem chtel jako darek k Vanocum. Dekuji

Aqualand Moravia

Dobrý den Honzo, omezení doby vstupu do Wellness je z kapacitních důvodů samotného Wellness Forum Romanum. Pokud překročíte ve Wellness dobu 120 minut, tak se Vám na čipový náramek přičte 100Kč a můžete ve Wellness zůstat dalších 120 minut, což je stále výhodné.

Jana

Dobrý den mám dotaz týkající se poukazu za 345,– kde je uvedeno že vstup do welnes zony je na 120 v ceně. Platí to i pro dospělé osoby a nebo budou muset připlácet dalších 100 Kč?

Aqualand Moravia

Dobrý den Jano, voucher v ceně 349Kč je včetně 120 minut do Forum Romanum Wellness a dezertu, který si dáte v našem Coffeelandu pro 1 osobu. Pokud se ve Wellness Forum Romanum zdržíte dalších 120 minut, tak se Vám přičte na čipový náramek 100Kč. Hezký den

Kepáková Kepáková

Dobrý den, jsme dva dospělí a dvě děti (6 a 7 let), jestli to dobře chápu, je potřeba zakoupit 4 vouchery..není pak levnější koupit rodinný vstup?

Aqualand Moravia

Dobrý den, pokud jsou Vaše děti vyšší než 150cm, tak je to jak píšete, je potřeba zakoupit 4 vouchery. V případě, že mají Vaše děti méně než 150cm výšky, vyplatí se Vám rodinné vstupné od Pondělí do Čtvrtka. Víkendové rodinné vstupné Vám vyjde cenově podobně jako koupě 4 voucherů. Hezký den

Sylva Čechovičová

Dobrý den, mám dvě děti 10 a 13 let nad 150cm to musí mít svůj voucher? A voucher prosím obsahuje za těch 289,–kč co konkrétně?
Děkuji Vám za odpověď

Aqualand Moravia

Dobrý den Sylvo, ano, děti na 150 cm musí mít vlastní Voucher. Varianta za 289Kč obsahuje vstup do zóny Aqualandu Moravia (vodní svět) pro 1 osobu od Pondělí do Neděle.

Jakub

Dobrý den, chci se zeptat na platnost voucheru. Děkuji

Aqualand Moravia

Dobrý den Jakube, platnost Voucheru je do 1.3.2016.

D.T.

Reaguji na dotaz a odpověď zkopírovaný níže. Opravdu rozdělení dítěte u podkladny do 150cm a nad 150cm mi příjde nespravedlivé. Syn 13let je stejně vysoký jako já (160cm)Zde to má být podle věku. Naopak dodržování výšky na atrakcích respetuji…

Dobrý den, mám dotaz. Z jakého důvodu rozdělujete děti do výšky 150 cm a nad 150 cm? To, že je dítě i při nižším věku vyšší než jeho vrstevníci je normální a dítě za to nemůže. Dle mého názoru je to diskriminační. Chápal bych rozdělení podle věku.
PochválitPohanět +1
PARTNER Aqualand Moravia před 10 hodinami
Dobrý den, rozdělení podle výšky je z hlediska využití našich atrakcí. Tobogány a skluzavky jsou v Aqualandu Moravia limitovány minimální výškou osoby, kterou stanovuje výrobce atrakce. Hezký den

Aqualand Moravia

Dobrý den, cena vstupného je limitována výškou osoby. Děti do 150 cm na některé atrakce nemohou a proto jsou zvýhodněny nižší cenou vstupného. Naopak děti nad 150 cm mohou využít všechny atrakce Aqualandu Moravia neomezeně.Hezký den

Renata Hanáková

Platí voucher za 289 ,–Kč i pro děti?

Slevomat.cz

Dobrý den Renato, ano, platí. Děti do 100 cm výšky mají dokonce vstup zdarma. Příjemnou návštěvu!

Dobroslava Prachařová

Dobrý den, bude otevřeno 25.12.2015 ?

Slevomat.cz

Dobrý den, ano, 25.12. má Aqualand otevřeno a těší se na Vaši návštěvu :o)

Lukas

Dobry den,
do kdy bude mozne koupit kupon? Je omezeno mnozstvi?
dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den Lukáši, prozatím akce potrvá do 25.11. nebo do vyprodání :o) množství zakoupených voucherů je stanoveno na 10 ks na osobu. Tak si pospěšte, ať na Vás nějaký ten voucher zbyde :o)

Ondřej Hanuliak

Dobrý den Minulý rok jsem byl taky na celý den ale chci se zeptat možná to tu už bylo ale všechny tobogány kompletně všechny jsou otevřené? Nějak se mi to nezdá děkuji

Aqualand Moravia

Dobrý den Ondřeji, ano, všechny vnitřní atrakce jsou v plném provozu. Více informací naleznete na http://www.aqualand-moravia.cz/atrakce. Hezký den

Novák

Dobrý den, mám dotaz ohledne wellness. Doba je omezena na 180 minut, jakým způsobem se řeší pokud tuto dobu překročím, předpokládám nějaký příplatek? Mohli byste tohle upřesnit. Děkuji

Aqualand Moravia

Dobrý den, doba je omezena na 120 minut, pokud překročíte 120 minut, tak se Vám přičte příplatek na dalších 120 minut ve výši 100Kč. Hezký den

Pajas

Dobrý den, mám dotaz. Z jakého důvodu rozdělujete děti do výšky 150 cm a nad 150 cm? To, že je dítě i při nižším věku vyšší než jeho vrstevníci je normální a dítě za to nemůže. Dle mého názoru je to diskriminační. Chápal bych rozdělení podle věku.

Aqualand Moravia

Dobrý den, rozdělení podle výšky je z hlediska využití našich atrakcí. Tobogány a skluzavky jsou v Aqualandu Moravia limitovány minimální výškou osoby, kterou stanovuje výrobce atrakce. Hezký den

Kateřina Peřinková

Dobrý den, vstup voucher platí i o víkendu??

Aqualand Moravia

Ano, platí i o víkendech. Voucher nelze využít v termínech 26. 12. 2015 – 2. 1. 2016. Dne 24. 12. 2015 je otevírací doba 10.00–14.00 h. Hezký den

Veronika Vildomcová

Dobrý den, můžeme navštívit i s malým dítětem 4m? Máte speciální bazén pro takto malé děti?
Děkuji.

Aqualand Moravia

Dobrý den Veroniko, vstup pro děti do Aqualandu Moravia nemáme omezen. Naše dva dětské bazény Calimero pool a Baby pool jsou napuštěny jezerní vodou, která je díky úpravám šetrnější pro dětskou pokožku. Přesto doporučení zda-li se s 4 měsíčním dítětem koupat, necháme na Vás. Hezký den

Pepa

Ne nikdo nas nenuti vyuzit vasi nabidku,,, co se me tyka,,mam zajem hlavne o wellnes, tak radeji vyuziji nabidek Infinit, Maximus, rakouske Laa, nebo madarske lazne,,, Mozna pak casem budete pracne shanet navstevniky,,,, Pekny den

Aqualand Moravia

Dobrý den, tato akce je prioritně zaměřena na vstup do Aquaparku. Hezký den

libor

když koupím dva vouchery s wellnes a půjde s námi dítě do 100cm, to má vstup zdarma. Může s námi zdarma i na dětské saunování v neděli od 11.30–13.30 hod? Není sauna nějak omezená v tuto dobu? děkuji za odpověd

Aqualand Moravia

Dobrý den, do Wellness Forum Romanum je vstup možný od 150cm, kromě nedělního saunování, kdy v rámci dětského saunování je vstup povolen dětem nad 100cm za doprovodu rodičů. Po dobu dětského saunování je ve finské sauně snížena teplota. Hezký den

Ráďa

Dobrý večer, potřebovala bych voucher rozdělit mezi 2 rodiny, nebo nejlépe pro každého člena rodiny zvlášť. Mám objednávat jednotlivě nebo od vás obdržím jednotlivé vouchery, i když objednávka bude hromadná.
Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, objednat vouchery můžete hromadně, rozdělit je pak můžete dle potřeby – každý bude mít svůj voucher :o) užijte si návštěvu!

Libor

Myslím, že časovým omezením vstupu do welness zóny jste ztratili dost podstatný počet zájemců, vč. mne…

Martina

Dobrý den, je to u vás vhodné i pro malé děti rok a půl/dva roky?

Slevomat.cz

Dobrý den, určitě můžete navštívit Aqualand i s malými dětmi – v Aqualandu najdete i dětský bazén s atrakcemi (skákadly, bublinkovači nebo chrliči) či dětský koutek..nudit se určitě nebudou :o)

Romana

Dobrý deň, možno hlúpa otázka (ale ešte som u Vás nebola), tie tobogány a atrakcie sú všetky vo vnútri (ak nerátame spomínaný termálny bazén)? alebo ako to máte „rozdelené“? Ďakujem za odpoveď

Aqualand Moravia

Dobrý den, kromě našich venkovních gigantů Abyss a Boomerango jsou ostatní atrakce uvnitř v hale Adrenalium. odkaz: http://www.aqualand-moravia.cz/atrakce Hezký den

Petra

Dobrý den, chtěla bych koupit vouchery jako darek k vanocum pro sestru, svagra a jejich rok a pul stareho syna. Pouze do bazenu. Staci mi tedy 2×za 289Kč? Díky!

Aqualand Moravia

Dobrý den, ano stačí, dítě do 100cm má vstup do Aqualandu Moravia zdarma.

Martin K.

Vážení, mě to také může štvát, ale nutí Vás, nebo mě tuto akci využít, když nevyhovuje? Myslím, že nenutí… Hezký den, Martin

Radek

take mam zajem pouze o welness, muzu vstupenku pouzit pouze pro welness na cely den? V opacnem pripade nema smysl toto vubec kupovat, protoze za 400 na 2 hodiny do welness se vazne nevyplati.

Aqualand Moravia

Dobrý den, akce je zaměřena na vstup do zóny Aquaparku. Bohužel není možnost využít tento kupón naopak. Hezký den

Pepa

Dobry den,opravdu koukam dobre jste omezili vstup do Wellnes zony na 120 minut? Co kdybych nemel zajem o prechod mezi zonami,ale mel jen zajem o vstup do Wellnes zony, lze na to pouzit kupon a je tam nejake omezeni? V opacnem pripade je vyhodnejsi navstiv nejake lazne v Madarsku, nebo Rakousku i pres slevu danou v Slevomatu, pokud se nepletu drive byla placena jen jednorazove bez omezeni casu zona Wellnes,,,,

Aqualand Moravia

Dobrý den, tato akce je zaměřená na vstup do Aqua zóny. Bohužel tento kupón nelze využít naopak.

Libuše

Dobrý den, bude určitě v průběhu zimní sezony otevřen i velký venkovní bazén?
Vloni tomu tak nebylo.
Děkuji.

Aqualand Moravia

Dobrý den, ano, během zimní sezóny bude otevřený největší termální venkovní bazén Riviéra pool. Hezký den

Pavel

Dobrý den, u první varianty za 289 Kč je doplatek za vstup do wellness zóny 100 Kč/osobu neomezeně nebo taky jen na 120 min?

Aqualand Moravia

Dobrý den, vstup do Wellness zóny je omezen na 120 minut. Hezký den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru