Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Vytvořte vlastní „skutečně velký“ foto kalendář

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Klaudia Pappová

Dobrý deň, ďakujem za rýchlu odpoveď. Nie úplne chápem tú šírku obrázku. Keď je kalendár 66 cm široký a obrázok LEN 33,9 cm široký, tak tá bočná kalendárna časť má viac ako 30 cm? To by bol pomer obrázku a kalendárnej časti cca pol na pol a na obrázkoch je tá kalendárna časť rozhodne o dosť menšia ako polovica šírky kalendára. Je ten rozmer správny? Ďakujem

Vladimír Kovář

Omlouvám se. Uvedené rozměry platili pro klasický kalendář. Rozměry fotografie skutečně velkého kalendáře jsou 556 × 337 mm.

Hezký den.

Klaudia Pappová

Dobrý deň, aká je prosím veľkosť samotného obrázku bez tej bočnej „textovej“ časti?
Ďakujem

Vladimír Kovář

Dobrý den Klaudia,
velikost vytištěného obrázku u kalendáře na šířku je 339 × 290mm (bez kalendária a okrajů). Informace, které Vám pomohu připravit co nejlepší fotografii pro takto velký kalendář naleznete na http://pomoc.tisknete.cz.

Přeji hezký den

Elíí Novotná

už mi to přišlo

Slevomat.cz

Dobrý den Ellí,

tak to jsme rádi :)

Hezký den přejeme.

Elíí Novotná

na jaký email prosím?…

Vladimír Kovář

Reakci jsem zaslal přímo na Váš email.
Přejeme hezký den.

Eliška Novotná

no právě že mi nic nepřišlo. naposled mi přišlo akorát meil stím, že jsem zakoupila voucery a pak až odpovědi od Vás. ale žádné potvrzení objednávky nic..

Vladimír Kovář

Dobrý den paní Novotná,
předpokládaný termín doručení Vám došel emailem vzápětí po odeslání objednávky. Obvykle to chodí i dříve.

Pro tyto organizační dotazy můžete použít funkci „Zanechat vzkaz“ naleznete ji vpravo dole. Odpověď dostanete obvykle rychleji než zde.

Přejeme hezký den

Elíí Novotná

Tak to jsem rada,mela sem totiz strach ze kdyz udelam ten na vysku tak bude klasicky. Ano tak sem to chtela. A za jak dlouho prijde kdyz jsem dnes odeslala objednavku?

Elíí Novotná

dobrý den prosím Vás, doufám že bude ten fotokalendář taky tak veliký jak ten na šířku. Nebo je to klasický fotokalndář? :( …
a když jsem tam zadala počet ks 2 a 2 slevový voucery tak mi přijdou 2 kalendáře nebo 4? …

Vladimír Kovář

Dobrý den paní Novotná,
máte objednán skutečně velký kalendář. Velikost je stejná, pouze se liší orientace na výšku nebo na šířku. V objednávce je jeden kalendář v počtu 2 ks a dva slevové vouchery. Vytiskneme a odešleme tedy 2 stejné kalendáře a zašleme je na udanou adresu.
Přejeme hezký den

Elíí Novotná

dobrý den prosím Vás, zadala jsem si kalendář na šířku ale potřebovala bych to změnit na kalendář na výšku…až po zadání jsem zjistila,že mám většinu fotek na výšku a tudiž mi nejdou na celou stránku.
Dá se to ještě nějak změnit?..když chci na slevomatu znova najet na objednat tak už mě to automaticky odkáže na vytváření fotokalendáře a tudíž to nemůžu změnit :( …
a taky sem se chtěla zeptat v jakým rozlišení musej ty fotky být protože mi nejdou na celou stránku ani ty fotky co jsou na šířku.
a když jsem si zakoupila dva voucery tak mám zadat 2ks kalendářů? ..

Vladimír Kovář

Dobrý den paní Novotná,
dokud neodešlte objednávku, můžete zanechat práce na kalendáři na šířku (v editoru stisk hotovo a pak zrušít stiskem křížku) a můžete začít vytvářet kalendář na výšku. Pro takto velký kalendář je třeba mít dostatečně velké fotografie. Více informací k úpravě fotografií naleznete na stránce http://pomoc.tisknete.cz.
Pokud máte 2 vouchery tak můžete vytvořit dva různé kalendáře a objednat od každého jeden kus, nebo vytvoříte jen jeden kalendář a objednat od něj 2 ks.
Přeji krásný den

Lucie Křížková

Dobrý den,
na jaký papír prosím kalendáře tisknete(typ+ gramáž)?
Předem děkuji za odpověď.

Vladimír Kovář

Dobrý den paní Křížová,
kalendáře tiskneme na matný křídový papír 200g.
Přeji hezký den

Petra Obernauerova

Jde o tydeni kalendář?

vladimir kovar

Dobry den Petro, jde o mesicni kalendar. Krasny den.

Natka

Dobrý den, na jedno poštovné lze zaslat 2 kalendáře ikdyž budou mít jiné fotky – nebudou úplně identické, je to tak? Děkuji

Vladimír Kovář

Dobry den prejeme, na jedno postovne lze zaslat vice kalendaru nezavisle na tom zda budou mit stejne ci rozdilne fotografie.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru