Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Vyrobte si domácí jogurt s praktickým strojem Beper

SG Logistics, s.r.o. 16 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Majka Havlová

Dobrý den, prosím o informaci, zda lze připravit jogurt z menšího množství surovin, než uvádí výrobce v návodu – tedy méně jogurtu. Děkuji, Havlová

Sarka

Dobrý den zajímalo by mne jakou konzistenci má jogurt vyrobený v tomto jogurtovači. Zda řídkou nebo hustou. Pomohlo by istruktrážní video od výrobce, a jiné. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den Šárko,

pokud jde o konzistenci jogurtu – záleží především na době kultivace jogurtové kultury v jogurtovači.
Dop. doba kultivace je u tohoto výrobku 12 hodin, poté by měl být výsledek srovnatelný s tím, co najdete co do hustoty po otevření
běžně kupovaného kelímku jogurtu v obchodech ( tj. řekněme střední hustota ). Jogurt nebude řídký, ale ani by neměl „držet“ v jogurtovači
s tím že nejde vyklopit.
Svou roli sehrávají i použité suroviny, především pak tzv. jogurtový základ ( obyčejný přírodní bílý jogurt a kolik procent má tuku, dle návodu rozmíchaný v mléce ).
Obecně řekněme, čí déle bude probíhat kultivace, tím bude i jogurt hustší. Je potřeba získat vlastní zkušenost a po čase si najít tu svou vlastní a správnou konzistenci, která Vás jako zákazníka chuťově uspokojí.

Děkujeme za Váš dotaz.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru