Vyberte si způsob zaplacení a proveďte platbu: bankovním převodem, platební kartou online, hotově na pobočce GE
Po zaplacení vyčkejte na e‑mail s výzvou, kdy bude zboží doručeno.
Můžete využít do 12. 11. 2014
Majka Havlová
Dobrý den, prosím o informaci, zda lze připravit jogurt z menšího
množství surovin, než uvádí výrobce v návodu – tedy méně jogurtu.
Děkuji, Havlová
Sarka
Dobrý den zajímalo by mne jakou konzistenci má jogurt vyrobený v tomto
jogurtovači. Zda řídkou nebo hustou. Pomohlo by istruktrážní video od
výrobce, a jiné. Děkuji
Slevomat.cz
Dobrý den Šárko,
pokud jde o konzistenci jogurtu – záleží především na době kultivace
jogurtové kultury v jogurtovači.
Dop. doba kultivace je u tohoto výrobku 12 hodin, poté by měl být
výsledek srovnatelný s tím, co najdete co do hustoty po otevření
běžně kupovaného kelímku jogurtu v obchodech ( tj. řekněme střední
hustota ). Jogurt nebude řídký, ale ani by neměl „držet“
v jogurtovači
s tím že nejde vyklopit.
Svou roli sehrávají i použité suroviny, především pak tzv. jogurtový
základ ( obyčejný přírodní bílý jogurt a kolik procent má tuku, dle
návodu rozmíchaný v mléce ).
Obecně řekněme, čí déle bude probíhat kultivace, tím bude i jogurt
hustší. Je potřeba získat vlastní zkušenost a po čase si najít tu svou
vlastní a správnou konzistenci, která Vás jako zákazníka chuťově
uspokojí.
Děkujeme za Váš dotaz.
Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.
Dobrý den zajímalo by mne jakou konzistenci má jogurt vyrobený v tomto jogurtovači. Zda řídkou nebo hustou. Pomohlo by istruktrážní video od výrobce, a jiné. Děkuji
Dobrý den Šárko,
pokud jde o konzistenci jogurtu – záleží především na době kultivace jogurtové kultury v jogurtovači.
Dop. doba kultivace je u tohoto výrobku 12 hodin, poté by měl být výsledek srovnatelný s tím, co najdete co do hustoty po otevření
běžně kupovaného kelímku jogurtu v obchodech ( tj. řekněme střední hustota ). Jogurt nebude řídký, ale ani by neměl „držet“ v jogurtovači
s tím že nejde vyklopit.
Svou roli sehrávají i použité suroviny, především pak tzv. jogurtový základ ( obyčejný přírodní bílý jogurt a kolik procent má tuku, dle návodu rozmíchaný v mléce ).
Obecně řekněme, čí déle bude probíhat kultivace, tím bude i jogurt hustší. Je potřeba získat vlastní zkušenost a po čase si najít tu svou vlastní a správnou konzistenci, která Vás jako zákazníka chuťově uspokojí.
Děkujeme za Váš dotaz.