Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Bohatá snídaně a vstup na Žižkovskou věž

4,7 / 5 Tower Park Praha Praha - Žižkov  (mapa) 1 181 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Tereza Štanglerová

Dobrý den,chápu tedy dobre, pokud koupim 2 vouchery pro dospelé, mam tedy zájem o snidani, ale itak mohu vzít sebou deti /2,5roku a 4,5 roku/ a za staršího jen doplatím vstup za 100kč. Děti takovou snídani nejí, ale itak kdyby si zobly tak nas nevyhodí?Děkuji za odpoved

Lucie

Dobrý den, Terezo, ano je to tak, jak píšete. Stačí si koupit vouchery pro dospělé a za děti zaplatíte už jen standardní vstupné do observatoře. Cokoliv si pak objednáte v Café mimo voucher, ať už pro vás nebo pro děti, zaplatíte na místě. Děkuji.

Bohumila Štěpničková

Dobrý den,mohu vzít s sebou pejska Yorkšírka? Děkuji Štěpničková

Lucie

Dobrý den, Bohumilo, malého pejska s sebou vzít samozřejmě můžete. Musí být ale buď v tašce nebo na vodítku. Děkuji.

Lenka

Dobrý den, nepřijde mi moc fér započítávat do kalkulace i vstup do observatoře. Tím jen nadhodnocujete cenu. Pokud vím, tak když jdu do restaurace na věži (normálně bez voucheru), tak si pak můžu klidně vyjet o patro výš na vyhlídku a už nic navíc neplatím!! Prostě výhled je pro návštěvníky restaurace v ceně. Nebo se něco změnilo od doby, kdy jsem takto v restauraci byla?

Lucie

Dobrý den, Lenko, tuto akci spouštíme na Slevomatu již poněkolikáté a vždy je koncipována stejně, tzn. vstup do observatoře + aktuální snídaňové menu. Není pravdou, že pro návštěvníky restaurace je automaticky vstup do observatoře zdarma. Toto je možné pouze při vyšší útratě jako pozornost a to po konzultaci s F&B managerem. Děkuji.

Pavlína

Dobrý den, děkuji za odpověď,ale v tom případě, když se za děti platí 195,– Kč tak je to opravdu velice drahé.

Jolana

Za podobnou slevu ve stejné restauraci jsme v na podzim zaplatili u slevomatu 170 Kč,– s tím, že děti měly slevu 50%. Nezaznamenala jsem od nového roku takovou inflaci, aby se ceny musely zvedat o 90 Kč. Proč došlo k takovému nárůstu ceny?

Lucie

Dobrý den, Jolano, ráda bych Vám nyní obhájila navýšení cen.Tato změna má ale naprosto logické důvody: Projekt OBLACA byl zahájen v roce 2013 a mnoho cen na mnoho produktů v naší nabídce bylo uvedeno jako ceny zavádějící (tedy již zlevněné). Pro Vás klienty SLEVOMATU poté na tyto již zlevněné produkty byla uvalena další sleva a Vaše cena se tak stala skutečně exklusivní. V současné době již etablovaný podnik OBLACA prodává své produkty za své ceny a mírné dražení je patrné. Ovšem cenu považujeme za velmi atraktivní stále. Za tuto cenu je garantovaná kvalita produktů, surovin a proto můžete mí jistotu, že Váš dojem z návštěvy bude podpořen kvalitní gastronomií. Děkuji.

Hedvika Čuříková

Dobrý den, chtěli bychom jít 3 dospělí a 3 děti ve věku 4–10 let. Koupím tedy 3 vouchery a děti zaplatím až na místě (3×195,– Kč)?Děkuji za odpověď.

Lucie

Dobrý den, Hedviko, ano je to tak přesně tak, jak píšete. Děkuji.

Petra

Dobrý den, můžete prosím sdělit,kolik zaplatím za 1 šestileté dítě konkrétně? Jako 75% z jaké ceny? Z ceny voucheru?Můžete být prosím konkrétní?Díky Pe­tra

Lucie

Dobrý den, Petro, za děti zaplatíte 75% z ceny za standardní voucher, tzn. že z částky 260 Kč je to 195 Kč za dítě. Děkuji.

Pavlína

Můžete, prosím, napsat tedy cenu pro dítě? Formulace sleva 75% za poloviční porci se mi zdá zvláštní. Do jakého věku dítěte tato cena platí a je v tom i vstup do observatoře?
Děkuji.

Lucie

Dobrý den, Pavlíno, za děti do 14ti let se platí 75% z ceny za standardní voucher, tzn. že z částky 260 Kč je to 195 Kč za dítě. V této ceně je samozřejmě i vstup do observatoře. Děkuji.

Miloslava Foučková

Nic se neptám,ale chci jen říci,že to není vůbec zajímavá nabídka.

Lucie

Dobrý den, Miloslavo, je mi velmi líto, že Vám akce nepřijde zajímavá. Věřím ale, že pokud byste vyzkoušela naši snídani v Café OBLACA při východu slunce, určitě byste změnila názor. Děkuji.

Hanka

Taky se mi nechce moc věřit ceně!když vstupné bez jídla je oficiálně 180kč dospělá osoba…a že by byla snídaně před slevou 340kč???…každopádně to neni moc zajímavá nabídka na Slevomat.

Lucie

Dobrý den, Hanko, je mi líto, že Vám nabídka nepřijde zajímavá, nicméně cena plně odpovídá nabízenému menu. Jsem přesvědčena, že pokud byste Café OBLACA navštívila při východu slunce, byla byste nadšená. Děkuji.

Lenka

Dobrý den,
je možný vstup i pro malé děti? Jestli ano, cena za voucher je stejná ?
Děkuji.

Lucie

Dobrý den, Lenko, samozřejmě s sebou můžete na snídani vzít i děti. Pro děti platí sleva 75% za poloviční porci. Tato částka se platí přímo v restauraci OBLACA. Děkuji.

Lucie

Dobrý den, omlouvám se za špatně formulovanou odpověď. Za děti se platí 75% z ceny za standardní voucher, tzn. že z částky 260 Kč je to 195 Kč za dítě. Děkuji za pochopení.

Lenka

Dobrý den,
výtah nahoru je prosím v ceně?
Děkuji za odpověď.

Lucie

Dobrý den, Lenko, výtah je samozřejmě již v ceně voucheru. Děkuji.

Zuzana

Chci koupit dva poukazy, je možné vzít s sebou 2 malé děti 5 let a 2 roky? Děkuji za odpověď.

Lucie

Dobrý den, Zuzano, samozřejmě s sebou můžete vzít na snídani i děti. Pro děti platí sleva 75% za poloviční porci. Tato částka se platí přímo v restauraci OBLACA. Děkuji.

Lucie

Dobrý den, omlouvám se za špatně formulovanou odpověď. Za děti se platí 75% z ceny za standardní voucher, tzn. že z částky 260 Kč je to 195 Kč za dítě. Děkuji za pochopení.

Slávka

Dobrý den,je nějaká možnost vzít na snídani 5 ti leté dítě? Nabízenou snídani ani nejí…díky Slávka

Lucie

Dobrý den, Slávko, samozřejmě s sebou můžete vzít na snídani i děti. Pokud tedy nechcete nabízenou snídani, zaplatíte na recepci vstupné do observatoře a příp. útratu v Café OBLACA. Děkuji.

Jindra

Dobry den,
predpokladam, ze voucher plati pro dospelou osobu. Kolik budu doplacet na miste v pripade, ze budu chtit vzit i 5 lete dite ?
 Dekuji

Lucie

Dobrý den, Jindro, pro děti platí sleva 75% za poloviční porci. Tato částka se platí přímo v restauraci OBLACA. Děkuji.

Lucie

Dobrý den, omlouvám se za špatně formulovanou odpověď. Za děti se platí 75% z ceny za standardní voucher, tzn. že z částky 260 Kč je to 195 Kč za dítě. Děkuji za pochopení.

Marie Komínková

Dobrý den,
kdybychom chtěli jít celá rodina(2 dospělí a 2 děti
ve věku 12 a 10 roků),musíme mít 4 vouchery,nebo je pro děti nějaká sleva?Děkuji za odpověď.

Lucie

Dobrý den, paní Komínková, pro děti platí sleva 75% za poloviční porci. Tato částka se platí přímo v restauraci OBLACA. Děkuji.

Lucie

Dobrý den, omlouvám se za špatně formulovanou odpověď. Za děti se platí 75% z ceny za standardní voucher, tzn. že z částky 260 Kč je to 195 Kč za dítě. Děkuji za pochopení.

AK

Nejedná se o voucher pro dvě osoby? Nějak se mi nechce věřit, že by cena před slevou byla 520 Kč. Děkuji

Lucie

Dobrý den, voucher je určen pro 1 osobu a cena plně odpovídá nabízenému menu. Děkuji.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru