Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Luxusní matrace Tropico Geltech Alfa 1+1 zdarma

SG Logistics, s.r.o. 21 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Petr

Dobrý den, kdo je dodavatelem této matrace zákazníkovi, s nímž bych měl řešit vrácení zboží ve lhůtě 30 dnů, v případě že mi nebude matrace vyhovovat? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den Petře, jsme to přímo my – Slevomat. Hezký den !

Lenka

Dobrý den,
váhám mezi matrací Tropico Kokos a Geltech Alfa,
mám problém s páteří, tak jaká by bala vhodnější. Kterou je možné použít na pevný rošt? Děkuji za informace.Hezký den LP

Slevomat.cz

Dobrý den Lenko,
teď budu mluvit proti nám – internetovým prodejcům. Pokud totiž máte problémy s páteří, doporučujeme nechat si poradit ve specializované prodejně, kde Vám poradí podle Vašeho problému, typu postavy, způsobu ležení apod. Ve Vašem případě je vhodné si matrace vyzkoušet, abyste nešlápla vedle.
No pokud byste chtěla přece jen nákup risknout, tak obě Vámi zvolené matrace jsou vhodné na pevný rošt a hlavní rozdíl mezi nimi je v tuhosti: Zatímco Alfa je středně tvrdá, Kokos je tvrdá hodně. Přejeme šťastný výběr !

JH

Dobrý den,

měl bych dva dotazy.

  1. Jaká jsou specifikace této matrace (kg, apod.)?
  2. Jaká je záruka na tyto matrace?

Děkuji.
JH
Slevomat.cz

Dobrý den,
matrace je konstruována na 130 kg a její záruka je 5 let. V textu je odkaz na bližší informace o matraci, doporučuji pročíst. Hezký den !

Libor Kovařík

Dobrý den, proč se jedná o speciální edici matrace geltech pro slevomat, která se jinde nedá koupit? Jaký je rozdíl např. proti matraci Geltech Hurikán? O matraci mám zájem, ale nechci horší kvalitu. Pokud by matrace byla jiná, tak si raději koupím geltech matraci přes e-shop. Děkuji za informaci.

Slevomat.cz

Dobrý den pane Kovaříku,
matrace si necháváme vyvíjet přímo pro nás na základě našich požadavků, resp. požadavků našich zákazníků. Tímto se dostáváme na lepší ceny, neboť kombinujeme funkční materiály za příznivé ceny. Konkrétně u této matrace v porovnání s Hurikánem chybí systém pěnových pružin, který je drahý, je však složena ze tří sendvičových vrstev (oproti 2 vrstvám u Hurikána), zajišťující lepší oporu těla za výhodnějších cenových podmínek. Má také lépe vykonstruované zóny. Obě to jsou zcela plnohodnotné matrace řady Geltech. Hezký den !

Radek

Dobrý den, jaká je doporučená zátěž pro gelovou matraci. Vážím cca 115 kg.
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den Radku,
garantujeme funkční vlastnosti do 120 kg. Hezký den !

Petr Kudlicka

Do kolika kg jsou tyto matrace?

Slevomat.cz

Dobrý den Petře,
garantujeme funkční vlastnosti do 120 kg. Hezký den !

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru