Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Valentýnské balíčky džemů a čajů od Macháčků

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Tereza Císařovská

Dobrý den, dnes jsem obdržela balíčky a jsem nadšena. Nejenže byly perfektně zabalené pro přepravu, ale ze všech skleniček už máme ochutnáno, do Valentýna jsme rozhodně nevydrželi, prostě se hned pozná, když je ruční práce dělaná s láskou, pečlivostí a nadšením. Já za tuto nabídku velice moc děkuji.

Dobroty od Macháčků

Já Vám děkuji, mám velkou radost, když chutná :-) Helena Macháčková

Pája

Dobrý den, jsou balíčky v dárkovém balení ? Je možné vyměnit Kiwi džem za jiný ? Kiwi zrovna nemusíme… Děkuji moc za odpověď.

Dobroty od Macháčků

Dobrý den, balíčky bohužel není možné zasílat zabalené např. v celofánu. Je to z toho důvodu, že na přepravu se musí každá sklenička ovinout bublinkovou fólií a uložit do vystlaného kartonu. Jinak by se skleničky cestou mohly rozbít jedna o druhou. Balíme pečlivě, stovky našich výrobků už dorazily ke spotřebitelům v pořádku. K druhému dotazu: Ano, výměna je možná. Zašleme Vám naši nabídku a vyberete si, co chcete vyměnit. Doporučuji např. naše báječná Hrušková povidla nebo znamenitou Citronovou marmeládu :-)

Marie

Dobrý den,

jaké by bylo poštovné při kombinaci všech tří balíčků?Děkuji.

Dobroty od Macháčků

Tři balíčky: 139,– Kč.
Po zakoupení voucherů mi prosím zašlete jejich čísla mailem, Vaši adresu – a vyčkejte. Během pár hodin Vám přijde potvrzovací mail s přiděleným VARIABILNÍM SYMBOLEM, číslem účtu a částkou dle počtu balíčků. Platbu prosím posílejte s VS, usnadní nám to práci. Děkuji.

Jana Duchková

Dobrý den, jaká je trvanlivost džemů? Jana

Dobroty od Macháčků

Dobrý den, jedná se o trvanlivé potraviny, běžně se tyto produkty prodávají s minimální trvanlivostí 2 roky. Na našich výrobcích uvádíme trvanlivost 1 rok – aby nikde nezůstaly zapomenuté a měly stále svou krásnou barvu a chuť. Po otevření, vzhledem k absenci chemických konzervantů, doporučujeme skladovat v chladničce.

Andrea

Dobrý den, šlo by prosím vyměnit Kiwi džem za cokoliv jiného ? Mám totiž na kiwi alergii…
Děkuji za info. Andrea

Dobroty od Macháčků

Samozřejmě, že by to šlo. Zakupte si vybraný voucher a napište mi jeho číslo do mailu s tím, že máte alergii na kiwi. Zašlu Vám seznam našich výrobků, vyberete si náhradní produkt a balíček Vám složíme na míru :-)

Jana Říhová

Dobrý den,
bylo by možné složit balíček jen z pečených čajů?

Dobroty od Macháčků

Dobrý den, napište mi, prosím, na můj mail helen.machackova@seznam.cz. Zašlu Vám obratem aktuální nabídku a budete si moci vybrat jakékoli produkty, které Vám ráda zašlu poštou.

Klaudie

Dobrý den,

kolik balíčku může být na jedno poštovné?

Dobroty od Macháčků

Dobrý den, do jednoho balíku je možné zabalit přibližně 5–6 Valentýnských balíčků podle zvolených druhů. Pak už by byl balík příliš těžký. Poštovné je dle váhy balíku – i u těch opravdu velkých se ale vejdeme do 190 Kč.

Dana J.

Dobrý den, ráda bych objednala 2 balíčky – Něžná láska a Mlsné ovoce. Poštovné je při zaslání obou též 99,–- Kč? Děkuji za odpověď.

Dobroty od Macháčků

Dobrý den, dva (i více) balíčků Vám zabalíme do jednoho balíku a odešleme za jedno poštovné. Vzhledem k vyšší váze odesílaného bude poštovné trošku vyšší – v tomto případě 129,– Kč.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru