Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Roční předplatné časopisu Mateřídouška či Sluníčko

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Martina Golová

Dnes časopis dorazil :-) ))) Děkujeme moc,už čteme ;-) ))

Martina Golová

Roční předplatné časopisu Mateřídouška či Sluníčko (Roční předplatné časopisu Sluníčko bez bonusu (12 čísel)) aktivováno 7. 1. 2014

Mladá fronta

Dobrý den,
Vaše předplatné bylo v pořádku aktivováno a zavedeno od č. 1/14, které vyšlo dne 14.1. Pokud jste jej neobdržela, bude se pravděpodobně jednat o chybu doručovatele nebo odcizení ze schránky. Obraťte se tedy prosím na naši servisní organizaci za bezpl. tel. lince 800 248 248. Ča­sopis Vám nechají znovu zaslat.
Děkujeme.

Martina Golová

Máme obědnaný časopis,kdy můžeme očekávat první doručení?…

Mladá fronta

Dobrý den,
abychom Vám mohli odpovědět, potřebujeme vědět, o jaký titul se jedná, kdy bylo předplatné aktivováno a číslo voucheru.
Děkujeme.

Mladá fronta

Dobrý den,
předplatné je nutné zakoupit na stránkách Slevomatu. Pokud chcete k úhradě uplatnit poukazy, je nutné se domluvit přímo se Slovamatem. Děkujeme.

Petra

Děkuju a jak je to s tím poukazem ,můžu – nemůžu ho uplatnit při předplacení????Dě­kuju

Mladá fronta

Dobrý den, předplatné je nutné zakoupit na stránkách Slevomatu. Pokud chcete k úhradě uplatnit poukazy, je nutné se domluvit přímo se Slovamatem. Děkujeme.

Petra

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je možné objednat oba tituly na jednu adresu a zda bych mohla uplatnit dárkové poukazy od Slevomatu při předplacení???Dě­kuju

Mladá fronta

Dobrý den,
oba tituly si můžete na jednu adresu určitě objednat, pokud splňujete podmínku nového předplatitele, tj. na uvedenou adresu není obj. titul doručován posledních 12 měsíců.
Děkujeme.

Petr

Dobrý den. Když odebíráme časopis Sluníčko, je možné objednat si přes voucher časopis Mateřídouška? Dě­kuji

Mladá fronta

Dobrý den,
ano, časopis Mateřídouška si můžete objednat.
Děkujeme.

Michaela

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je možné objednat časopis až třeba od čísla 8/2014. Děkuji!

Mladá fronta

Dobrý den, ano, předplatné je možné zahájit pozdějším číslem. Při aktivaci voucheru uveďte informaci, od kterého čísla chcete předplatné zahájit. Děkujeme.

Šikovi

Dobrý den, dcera dostala na letošní rok předplatné Mateřídoušky jako dárek od babičky a dědou, kteří jí je zaplatili. Na příští rok ji chceme předplatné zaplatit sami. Můžeme využít této výhodné nabídky?

Mladá fronta

Dobrý den, uvedená nabídka platí pouze pro nové předplatitele, tj. na uvedenou doručovací adresu nesmí být posledních 12 měsíců doručován objednávaný titul. Děkujeme.

Nemcova

dobry den,
bydlim v bytovem dome, kde jiz sousedka shodneho prijimeni casopis Slunicko odebira pro sveho syna, chci se ujistit zda toto nebude nejakym zpusobem komplikace?

Mladá fronta

Dobrý den,
komplikace to nebude. Předplatné si můžete objednat.
Děkujeme.

Adéla

Dobrý den,ráda bych se zeptala,jestli časopisy doručuje Česká pošta?Děkuji za odpověď.

Mladá fronta

Dobrý den,
ano, časopisy jsou doručovány prostřednictvím České pošty.

Slevomat.cz

Dobrý den
ano, pokud si koupíte třetí variantu – po rozkliknutí „koupit“ zvolte variantu Roční předplatné časopisu Sluníčko + DVD (12 čísel)

Michejevová

Dobrý den,všimla jsem si že u Sluníčka někdy bývá i DVD, pokud si zaplatím toto předplatné bude mi chodit Sluníčko i s dárkami?

Mladá fronta

Dobrý den,
na zvýhodněné předplatné se nevztahují speciální marketingové akce, např. přibalené dárky, které jsou určeny pouze pro prodej na stáncích.
Děkujeme.

Lucie Snítilá

Dobrý den, píšete, že nabídka platí pouze pro nové předplatitele. Takže, pokud jsme Sluníčko s DVD už odebírali ( v současnosti neodebíráme), tak si nabídku již nemohu zakoupit?

Mladá fronta

Dobrý den, Lucie,
uvedená nabídka platí pouze pro nové předplatitele, tj. na uvedenou doručovací adresu nesmí být posledních 12 měsíců doručován objednávaný titul. Děkujeme.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru