Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Víkendový zájezd do Itálie se vstupenkou na legendární opery. Obdivujte krásy romantické Verony a jezera Garda. V nabídce i varianta bez vstupenky.

3,9 / 5 Boleslavská cestovka (4 pobočky) Praha 662 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
FKSP
Lucka

Dobrý den, nelze prosím přidat i nějaké nástupní místo ze Severní Moravy? Děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
celková kapacita míst nám nedovoluje přidat další nástupní místa. Klientům ze severní Moravy doporučujeme jako nástupní místo Pardubice (vlakové nádraží).

Lucie

Dobrý den,
chci se zeptat, jestli je dítě za stejnou cenu jako dospělý. Předem děkuji za odpověď.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
cena výletu je bez rozdílu věku.

M.Dosoudilová

Dobrý den, jsou ještě volná místa na všechna představení? Děkuji MD

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
na uvedená představení máme místa rezervována, a v tuto chvíli by měly být všechny představení ještě k dispozici.

Renata Renská

Dobrý den
Chtěla bych se informovat ohledně zájezdu 2 osoby dospěle a jedno dítě 8 let .Po zakoupení vstupenek,se platba odesíla přes účet ,nebo se platí na místě odjezdu.Dík za odpověd.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
po projevení zájmu o zakoupení vstupenek Vás na mail Slevomat vyzve k úhradě (buď platební kartou nebo převodem na účet). Na místě odjezdu se žádné platby nehradí.

Alena Prášková

Dobrý večer, chtěla bych se pozeptat na trasy zájezdu. Pokud bych měla zájem jet v termínu 17, – 19.8., je možné si trasu vybrat nebo jsou trasy dány pořadím termínů zájezdu?

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
uvedená nástupní místa a jízdní trasy jsou u všech 4 termínů stejná.

Stanislav Pulec

Dobrý den.Jedeme 27.7.2012 na operu Aida do Verony. Sdělte mi prosím, zda bychom mohli nastoupit na trase č.1 v Čimelicích

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
Čimelice jsou v jedné z našich jízdních tras, a mělo by být tudíž možné přistoupit.

Gabii

Dobrý den,ráda bych tento zájezd koupila pro sebe a pro syna na termín 13. 7.- 15. 7. 2012 – Romeo a Julie ,ale bez opery…to by nepřežil :-). Vzhledem k tomu ,že jsme z Olomouce,bude pro nás nejjednodušší se dopravit do prahy vlakem. Zajímalo by mě kde a v kolik se nastupuje..abych vše časově zvládla. Děkuji za info a přeji hezký den

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
v Praze se odjíždí z autobusového nádraží Florenc kolem 22 hod.

Lucie

Dobrý den ,chtěla bych se zeptat , zda jsou ještě volná místa v termínu od 27.7.12–29.7.12 na operu Aida , s odjezdem z Prahy.
Předem děkuji za odpověď.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
volná místa jsou k dispozici ještě u všech 4 nabízených termínů.

Ivana Hurytová

Chtěla bych tento zájezd koupit otci, ale nemůže jet sám. Můžeme jet dva? Lze koupit dva slevněné zájezdy pro jednu osobu nebo jak to udělat?

Slevomat.cz

Dobrý den,


stačí zakoupit dva vouchery a můžete jet dva.


Hezký den
Petr Faltus

A ještě kolik hodin cca. bude možnost strávit u Jezera Garda.
Děkuji.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
u jezera Garda strávíte minimálně 5 hodin, přejezd do Verony je plánován mezi 13 a 14 hodinu.

Petr Faltus

Dobrý den,rád bych se zeptal na předpokládaný odjezd z HK, dále jestli bude první zastávka v Sirmione či Malcesine (popřípadě kdy a jak se to určí) a zda bude v buse průvodce, který se vyzná ve Veroně a bude mi schopen doporučit nějaká zajímavá místa mimo historické centrum.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
předpokládaný odjezd z Hradce Králové je kolem 20 hod. v pátek. U jezera Garda je zastávka nejdříve v Malcesine (příp. dle časových možností i v Sirmione). V buse s Vámi pojede průvodce, který je znalý historického centra Verony, příp. i okolí.

Emilie Krullová

dají se také objednat vstupenky číslované a kolik stojí.
máme totiž objednané dva vouchery s nabízenou nečíslovanou vstupenkou. JAK POSTUPOVAT.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
jak uvádíme v textu, lze si na vyžádání objednat i dražší číslovaná sezení v ostatních sektorech. Cena vstupenek je ovšem mnohem dražší, cca od 2000,–Kč do 5000,–Kč/os. V případě zájmu kontaktujte e-mailem Boleslavskou cestovku.

Irena Piková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda cesta z Prahy u 4 trasy je časově kratší než u té první.
 Děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
obě trasy vycházejí časově na stejně (kilometricky o trochu delší přes Plzeň, ale verze rychlejší).

Jana Slavíková

Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat zda by byl možný svoz z Ústí Nad Labem a Teplic, svoz ze severních čech? Děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
děkujeme za zájem. Pro tento typ nabídky nejsou uvažována nástupní místa v severních Čechách, a je tedy nejvhodnější využít nástupního místa v Praze na Florenci. Děkujeme za pochopení.

Alena Prášková

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, zda by bylo možné nastoupit v Benešově uPrahy…přes Benešov autobus jede… děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
v druhé jízdní trase je obsaženo nástupní místo v Benešově u Prahy.

Kopčanová

Dobrý den,
chci se zeptat, nevíme s přítelem, zda budeme první termín moci, je možné si rezervovat místo na Romea a Julii a případně se přesunout pokud by byla volná místa v zájezde na Carmen?
 Děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
ano je to možné. Našim klientům umožňujeme v příp. zdravotních nebo organizačních komplikací přesuny na náhradní uváděné termíny.

Alena Jáchimová

Dobrý den, už dlouho uvažuji o výletu do Verony, konkrétně na operu, takž bych asi vaši nabídku využila. Napdlo mě jen zůstat o něco déle. Bylo by tedy možné využít vašim prostřednictvím jen cestu tam, návštěvu opery (lístek) stím, že bychom se zpět doastali sami? A také mě napadá doporučili byste nám nějaký malý penzion, ubytování na 1 až 2 noci?
Děkuji předem za odpověď
Alena

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
s uvedenou verzí bez využití zpáteční dopravy je samozřejmě možné souhlasit. Nelze ovšem cenu upravit – snížit (místo je Vám v buse rezervováno pro celý program zájezdu). Pension Vám rádi doporučíme při e-mailovém kontaktu.

Veronika Ptáčková

Super děkujeme moc za svoz, je to jednoduší než se dopravovat do Prahy sami. Jinak Vás ještě poprosím o upřesnění času a místa odjezdu z Brna (alespoň přibližně). Jde mi hlavně o to, jestli si musím zařídit volno v práci, nebo to stihneme po ní :)

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
odjezdy z Brna se předpokládají vždy v pátek mezi 19 a 20 hod. Nástupní místo – benz.čerpadlo Agip-Uni v Medlánkách (Kr.Pole) ul.Hradecká.

Katka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda pro velký zájem budete přidávat místa. Ptám se proto,že bych měla o tento zájezd moc velký zájem, ale jedeme s Vámi teď do Holandska, takže bych zájezd mohla koupit tak za 14 dní…:-( Díky

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
děkujeme za zájem o uvedenou nabídku. Prozatím nepředpokládáme navyšování kapacit uvedených turnusů, s ohledem na nám v letní sezóně dostupné kapacity autobusů, i kapacitu vstupenek na operní představení. Na zaplacení voucheru Slevomatu máte od jeho objednání máte cca týden.

Martina Syřenová

Taky by se mi líbil svoz z Brna :)

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
věřím , že i Vás potěšíme. Aktuálně byla přidána nová 4. jízdní trasa pro zákazníky z jižní Moravy a Vysočiny. Jízdní trasa: Brno – Velké Meziříčí – Jihlava – Humpolec – Praha. Využití této trasy je zpoplatněno příplatkem 290,–Kč/os., která se hradí přímo Boleslavské cestovce.

Veronika Ptáčková

Dobrý den,

svoz z Brna či od někud z moravy neplánujete? Moc by potěšil.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
věřím , že Vás potěšíme. Aktuálně byla přidána nová 4. jízdní trasa pro zákazníky z jižní Moravy a Vysočiny. Jízdní trasa: Brno – Velké Meziříčí – Jihlava – Humpolec – Praha. Využití této trasy je zpoplatněno příplatkem 290,–Kč/os., která se hradí přímo Boleslavské cestovce.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru