Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

895 Kč za jednodenní zájezd do Bavorska. Kouzelný zámek Neuschwanstein, lodní výlet po jezeru Chiemsee, Mnichov a mnohem více se slevou 50 %.

3,9 / 5 Boleslavská cestovka (4 pobočky) Praha 704 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
FKSP
Šárka

Dobrý den, zajíždíte do centra Humpolce při 3.trase a popř. kde je nástupní místo ? Děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
do centra Humpolce se nezajíždí, nástupní místo je na benz. čerpadle Benzina u dálnice D1 (Vystrkov).

Jan

Dobrý den,
rád bych se zeptal ohledně vstupného – uvádíte, že je možné využít slevy pro studenty/děti do 18 let atd.. Bude možné využít těchto slev i při nákupu skupinové vstupenky? Děkuji za odpověď

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
skupinové slevy se vždy poskytují ze skladby klientů, tzn. většinou dospělých osob. Nepředpokládáme tedy využití skupinových slev dětem. Je ale jistě výhodou, že návštěvy zámků jsou děti a mladistvé do 18 let zdarma.

Kateřina

Dobrý den, kdy přesně odjedu a přijedu do Kaplice,datum,čas a místo v Kaplici,děkuji. K

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
plánovaný nástup v Kaplici je u benzinového čerpadla Pap Oil (na konci obce,silnice E55), je v pátek kolem 2,00 hod. ranní, a příjezd v neděli kolem 4 hod. ranní.

Hana

Dobrý den,
v kolik hodin a odkud je odjezd z Pardubic? Děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
plánovaný odjezd z Pardubic, vlakového nádraží, je v pátek kolem 21 hod., a příjezd v neděli dopoledne, kolem 9 hod.

Hanka Freya Pacenka

Zdravím, ještě vám to tady trochu zkomplikuji… Pokud bych chtěla jet trasou z Brna, ale zároveň bych chtěla sedět v autobuse se známýma kteří se budou dopravovat asi z Hradce králové, je to možné ??? (předpokládám že v autobuse se místo navíc najde, ale radši se ptám) …Děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
pokud nám tento požadavek sdělíte do e-mailu, je možné Vás v Praze přesadit do jiného autobusu jedoucího v odlišné jízdní trase (zatím bez záruky).

Petra

Ráda bych se ještě zeptala v kolik hodin je plánovaný odjezd z Brna kdy příjezd v neděli? (+ nástupní a výstupní místo?) Kvůli zajištění dopravy. Děkuji.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
plánovaný odjezd z Brna je v pátek kolem 20 hod., a příjezd v neděli dopoledne, kolem 11 hod. Nástupní místo se předpokládá na starém autobusovém nádraží před hotelem Grand (Benešova třída, u vlakového nádraží)

Petra

Dobrý den, když koupím zájezd na duben a chci jet z Brna (3.trasa), platí to na 100% ? Nemůže se stát, že řeknete, že se nenaplnil autobus a jsou k dispozici jen trasy 1. a 2. ? Jak to řešíte?

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
předpokládáme, že se u obou termínů 3. jízdní trasa uskuteční. Dle nahlášených zájemců by mělo být na tuto trasu klientů dostatek.

Martina

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat v kolik by byl přibližný odjezd a příjezd z Hradce Králové. Děkuji za odpověď

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
plánovaný odjezd z Hradce Králové je v pátek kolem 20 hod., a příjezd v neděli dopoledne, kolem 9 hod.

Lenka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Když budu nastupovat v Pardubicích platí cena zájezdu 895 Kč? Na Vašich stránkách se píše něco o tom, že slevy neplatí na přístupných místech.
 Děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
cena 895,–Kč/os. je pro nástup v Pardubicích konečná. Příplatek je pouze u 3. jízdní trasy vedoucí z jižní Moravy.

Dana Fechtnerová

Dobrý den,


děkuji za odpověď na můj dotaz viz výše. Jen jste mě trochu zmátli ohledně odjezdových míst. Dle Vaší nabídky uvádíte následující trasy a nástupní místa. 


Trasa a nástupní místa (Praha + střední + západní + východní + jižní Čechy + Vysočina + jižní Morava): 


1. trasa: Praha – Beroun – Rokycany – Plzeň – Nýřany – Rozvadov
2. trasa: Hradec Králové – Pardubice – Kolín – Praha – Benešov u Prahy – Tábor – České Budějovice – Kaplice
3. trasa: Brno – Velké Meziříčí – Jihlava – Humpolec – Praha – Plzeň – Rozvadov
Využití trasy č. 3 je zpoplatněno příplatkem 250 Kč/os. 


V odpovědi na můj předchozí dotaz píšete, že nástup na trase mezi Prahou a Českými Budějovicemi není možný, jak ale vysvětlíte 2. nástupní trasu? Benešov u Prahy i Tábor se nacházejí právě na této trase. Nástup v těchto avizovaných nástupních místech 2. trasy nebude tedy možný?
Boleslavská cestovka

Dobrý den,
omlouváme se, došlo k menšímu přehmatu v odpovědích s jiným typem zájezdu. Samozřejmě je uvedená druhá trasa mezi Prahou a Č.Budějovicemi v pořádku, a nástup je tedy možný i ve Veselí nad Lužnicí. U tohoto města se do centra nezajíždí, a zastavuje se hned za vjezdovou cedulí (od Prahy), a pak se najíždí na obchvat.

Jan Morávek

Dobrý den, není to podvod? Cestovní agentura nemuže nabízet kombinaci 2 a více služeb (ve Vašem případě jsou to 2 – doprava + průvodce). Název Boleslavská cestovka je pouze zavádějící… Vždyť to není Cestovní kancelář. díky za odpověď

Boleslavská cestovka

Dobrý den pane Morávku,
bylo by zřejmě vhodné, kdybyste se seznámil s přesnou citací Zákona o cestovním ruchu č 159/1999 Sb., příp. si své laické teorie prodiskutoval s některým s Živnostenských úřadů. Pak byste se dozvěděl, že taková kombinace dopravy s průvodcem je samozřejmě možná. Naše firma samozřejmě nabízí pouze takové služby, pro které má oprávnění.

Moni

Pokud nezajistíte slevu a jedná se o dospělého, tak mu 30E nestačí :-) (viz váš rozpis cen)

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
domníváme se, že počítáme správně. Uváděných cca 30 € je pro dospělého dostatečných. Budeme-li úplně přesní a sečteme-li všechny 4 položky, vychází cena 30,70 € / dospělá osoba (bez skupinové slevy).
Rozpis základních cen je následující:
Zámek Neuschwanstein – 12 € (děti a studenti do 18 let zdarma), lodní výlet po jezeře Chiemsee – 7,10 € (děti a studenti do 15 let – 3,50 €), Zámek Herrenchiemsee – 8 €, Projížďka historickou železnicí v Prienu – 3,60 €.

Dana Fechtnerová

Dobrý den,


bylo by možné při využití 2. nástupní trasy nastoupit do autobusu ve Veselí nad Lužnicí ? Toto město se nachází na trase mezi Táborem a Českými Budějovicemi. 


Dále bych se chtěla zeptat, jak budou probíhat prohlídky jednotlivých zámků. Jsou tyto prohlídky s průvodcem? Budou v českém jazyce? Či se prohlídek zúčastní delegát, který bude překládat do českého jazyka? A současně by mě také zajímalo, jak budou tyto prohlídky zvládnutelné v poměrně velkém počtu zájemců o tento zájezd. Budou cestující při prohlídkách rozděleni do více skupin? Nedojde pak k následnému zpoždění některé skupiny a s tím i spojené nezvládnutí celého naplánovaného programu? 


Děkuji za odpovědi.
Boleslavská cestovka

Dobrý den,
bohužel Vám nabídku nástupu na trase mezi Prahou a Č.Budějovicemi nemůžeme nabídnout. 3.jízdní trasa začíná až v Č.Budějovicích.
Na prohlídky obou zámků se jde s místním „zámeckým“ průvodcem, za doprovodu našeho průvodce (s příp. překladem do ČJ), vč. možného zapůjčení audio-průvodce. Všechny prohlídky budou rezervované na obou zámcích, vč. následného zvládnutí programu. Prohlídky zámků se budou realizovat v časových intervalech po cca 30 až 50 osobách. Je zároveň připravena varianta, že některé autobusy pojedou nejdříve na jezero Chiemsee se zámkem Herrenchiemsee, a následně na zámek Neuschwanstein. Rozhodně bude zájezd načasován tak, aby byl program zvládnutelný.

Iveta

Dobrý den,
Ráda bych věděla kolik cestujících jste ve dvou termínech schopni pojmout zda se dostane na všechny zákazníky.Mohu pouze na první termín,mám jistotu,že bude volno?Děkuji za odpověď.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
samozřejmě jsme na objemnější počty zájemců připraveni. Vždy jsme dostatečně nachystáni jak počtem autobusů, tak i průvodci. Na každý termín tohoto zájezdu můžeme bez dalších změn a úprav pojmout cca 500 klientů.

Ladislav Cmunt

Dobrý den,
zajímalo by mě zda se na prohlídky interiérů zámku jde s průvodcem?Děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
na prohlídky obou zámků se jde s místním „zámeckým“ průvodcem, za doprovodu našeho průvodce (s příp. překladem do ČJ), vč. možného zapůjčení audio-průvodce.

Rousová

Dobrý den,
potřebuji k tomuto zájezdu pas?Děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
k tomuto zájezdu, jelikož se koná jen v rámci Evropské Unie, není cestovní pas zapotřebí, postačí Vám občanský průkaz.

Verča

Ještě jeden dotaz, jede se trasa 3 (Brno) i v dubnovém termínu, případně v kolik hodin je odjezd?

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
budeme se maximálně snažit 3. jízdní trasu autobusu pro zákazníky z jižní Moravy a Vysočiny zrealizovat v obou termínech.

Boleslavská cestovka

Dodáváme, že odjezd z Brna by měl být v pátek kolem 20 hod.

Verča

Chválím za přidání trasy pro Brno. U zájezdu do Holandska toto rozšíření nezvažujete? Brala bych i to :)

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
děkujeme za Váš zájem. U Holandska variantu nástupního místa v Brně již nezvažujeme. Nebyla uváděna od počátku nabídky, a prezentovaná akce zítra končí.

Michal

Dobrý den,
rád bych se zeptal, zda se cestuje autobusem vybaveným vlastním WC, děkuji za odpověď

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
zájezdové autobusy jsou vybaveny WC, klimatizací, videem a kávovarem.

Libor A.

Dobrý den,

rád bych se zeptal na detaily kolem trasy 3. Cena 250 Kč je za oba směry nebo se jedná pouze o svoz na nádraží Florenc ve směru tam ? Bude tento svoz realizován bez ohledu na počet zájemců v daném termínu ? Předem Vám děkuji za odpověď.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
ano příplatková cena 250,–Kč je za oba směry, a vztahuje se především na uváděná místa vedoucí z Moravy a Vysočiny, tzn. Brno, Velké Meziříčí, Jihlava, Humpolec. Svoz bude zabezpečen bez ohledu na počet zájemců.

Lenka 2

Dobrý den, program je to poměrně nabitý. Stihnu si opravdu projít všechny zámky, parky a města? Dá nám průvodce vždy na chvíli rozchod? Děkuji.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
program je skutečně nabitý, a příliš času na individuální volno nezbývá. Nicméně v každém navštěvovaném místě je naplánované optimální zdržení. Plánovaný program zájezdu je zvládnutelný, prohlídky na zámcích budou rezervovány. Na krátké rozchody čas zbývá. Večerní návštěva Mnichova je uvažována jen jako doplňková, s krátkou procházkou centra.

IPT

Dobrý den.
Odjezdová místa místa jsou konečná? Měli bychom velký zájem o Váš zájezd, jsme však z Ústí nad Labem. Děkujeme a přejeme pěkný den.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
uvedené tři jízdní trasy, které pokrývají většinu Čech a Moravy, jsou konečné. Ústí nad Labem tentokrát v cestě není, doporučujeme se individuálně přiblížit na autobusové nádraží Praha Florenc, odkud odjíždějí centrálně všechny autobusy.

Lenka

Dobrý den, pokud zakoupím dva vouchery a uvedu čísla do jednoho emailu, budu mít jistotu, že obě osoby budou sedět spolu? Děkuju

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
samozřejmě. Pokud vypíšete oba vouchery do jedné objednávky (emailu), bude vytvořena jedna přihláška pro více účastníků. Všechny osoby na přihlášce usazujeme do autobusu automaticky k sobě. Hezký den.

David Rop

Dobrý den,chci zeptat těch 30euro na vstupy na zajmavá místa má být tedy zámek,lod atd,tedy když si vezmu 30euro tak budu mít na všechny vstupy a lístky?

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
ano, pokud využijete všechna nabízená místa, postačí Vám kapesné ve výši cca 30 € !
A je také pravděpodobné, že Vám ze základních cen zajistíme skupinovou slevu, a některé ceny budou nižší.
Rozpis základních vstupů:
Zámek Neuschwanstein – 12 € (děti a studenti do 18 let zdarma), lodní výlet po jezeře Chiemsee – 7,10 € (děti a studenti do 15 let – 3,50 €), Zámek Herrenchiemsee – 8 €, Projížďka historickou železnicí v Prienu – 3,60 €.
V Mnichově, vzhledem k podvečerní a večerní návštěvě se nepředpokládá návštěva pamětihodností, proto zde vstupné např. do muzeí neuvádíme.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru