Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Mandle v delikátní hořké nebo krémové mléčné čokoládě

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Vladimír Andrš

Dobrý den,
po zadání varianty mandle v hořké čokoládě se mi v košíku objeví Mandle v delikátní hořké nebo krémové mléčné čokoládě. Z toho není jasné, že dostanu mandle v hořké čokoládě, které chci. To závisí na prodejci jestli mi pošle mandle v hořké čokoládě nebo když bude chtít, tak mi pošle mandle v mléčné čokoládě ?

Slevomat.cz

Dobrý den, Vladimíre, nebojte, v systému je přesně uvedeno jaké zboží jste si objednal :-) dostanete to, co si objednáte. Hezký den :-)

Ladislav Budinský

Zdravím a přeji hezký den. Chtěl bych se taky zeptat na jiný prodikt od Darky, jedná se konkrétně o Kakao ORGANIC, KÓD asi 4790,které jsem již jeednou koupil a to dvě balení. jedno mi vypily neteře a jedno mi zůstalo. Zpočátku jsem ho pil jen občas, ale nyní i neteře mne upomínají, jestli by šlo ještě objednat. Kdyby zo bylo za stejnou cenu jako minule, tak bych opět koupil aspoň dvě balení.
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, pane Ladislave, jsme moc rádi, že kakao tak moc chutnalo. Momentálně u nás tato nabídka není, ale do ví, co bude. Pokud mohu poradit, nastavte si odběr novinek od tohoto poskytovatele, aby Vám nic neuniklo. Hezký den Janča

Anna

Dobry den.Mam na vas dotaz.Objednavam na Slevomatu ořechy a susene ovoce a mezi tim i mandle v cokolade a ty pry posila vas obchod.Musim vyplnovat nove udaje pro doruceni.To znamena,ze budu platit 2×nemale postovne?Nerozumim tomu,zbozi platim na Slevomatu a postovne zvlast.Dekuji vam za odpověď a preji vam hezky den.Horakova

Darka Company s.r.o.

Dobrý den,
pokud si objednáte vše pod jednu objednávku, pak budete platit jedno poštovné.
Nyní se tedy domluvte na Slevomatu, jestli Vám objednávky sloučí. Nebo jestli máte objednávky zrušit a vytvořit vše pod jednu aby vám bylo účtováno pouze jedno poštovné.
Nám chodí již vytvořené objednávky od Slevomatu a my zasáhnout do již takto vytvořených objednávek nemůžeme.
Darka Company s.r.o.

Lada

Dobrý večer,
mandle jsem objednala již před více než 5 týdny a stále jsem je nedostala. Přijdou ještě letos nebo až po novém roce?
Děkuji za informaci.

Darka Company s.r.o.

Dobrý den,
napište nám o jakou zásilku se jedná na e-mail: info@darka-shop.cz nebo zavolejte na č.777 960 088 a vyřešíme vše k vaší spokojenosti.
Darka Company s.r.o.

Jitka

Dobrý den, mohu pro jednu objednávku použít více voucherů, případně si ve Vašem obchodě i něco dalšího vybrat a zaplatit tak jedno poštovné? Děkuji za odpověď.

Darka Company s.r.o.

Dobrý den,
ano můžete si objednat více voucherů a poštovné budete platit pouze jedno. A můžete udělat objednávku na našem e-shopu darka-shop.cz a poštovné Vám odečteme. Nebo objednat telefonicky na tel. 777 960 088.
Darka Company s.r.o.

Denisa Leão Přibylová

Dobry den, mohu se prosim zeptat, kolikati % cokolada se nachazi v produktu Křupavé mandle polévané delikátní hořkou čokoládou? Dekuji za odpoved.

Darka Company s.r.o.

Dobrý den, obsah kakaové sušiny v hořké čokoládě je ve výši 50%.
Přejeme hezký den.
Darka Company

Marie Jonášová

Jak uplatním kredity?

Slevomat.cz

Dobrý den, když budete mít zájem o některou nabídku, klikněte na zelené tlačítko „Koupit za“. Před výběrem způsobu platby najdete zaškrtávací pole „Chci uplatnit XX kreditů“. Pokud máte například 200 kreditů a nabídka bude stát 250 Kč, uplatníte kredity a nabídka vás bude stát pouze 50 Kč. Když budete mít například 200 kreditů a nabídka bude stát 150 Kč, budete ji mít úplně zadarmo a ještě vám 50 kreditů zbude :-). V případě, že chcete kredity uplatnit, je třeba být přihlášen ke svému uživatelskému účtu na Slevomatu, aby se vám možnost platby pomocí kreditů zobrazila. Hezký den, Tereza.

Miroslava Bláhová

jake je datum spotřeby?

Darka Company s.r.o.

Datum expirace je 5.5.2018. Dodávky máme každý týden, jedná se tedy neustále o čerstvé zboží.
Darka Company s.r.o.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru