Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejné firmy.

Adventní Salzburg a největší rakouský průvod čertů v hornickém městě Schladming

4,4 / 5 CK Jukej Salzburg - Rakousko 520 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Blanka78

Dobrý den, od kolika do kolika je průvod čertů? Děkuji BV

CK Jukej

Dobrý den, od 19 do cca 22 hodin. Děkujeme. CK Jukej

Pavel Procházka

Ještě prosím, v kolik bude cca návrat zpět do Prahy ? Abysme stihli metro ? Moc děkuji

CK Jukej

Obvykle bývá mezi 4. – 5. hodinou ranní. CK Jukej

Pavel Procházka

Dobrý den, ještě mám jeden dotaz. Nástupní místo máme na Florenci, je možné tam někde v klidu zaparkovat ? Děkuji

CK Jukej

Dobrý dne, placené parkoviště je hned vedle nástupního místa v ulici Na Florenci. Ck Jukej

Katka Korecká

Dobrý den, lze zakoupit ještě 2 vouchery s nástupem v Praze? Děkuji

CK Jukej

Dobrý den – děkujeme, určitě můžete objednat, Praha je bez problémů.....CK Ju­kej

Lucinka Váchalová

Dobrý den. Máte ještě volná místa s nástupem v Plzni? Děkuji za odpověď

CK Jukej

Dobrý den, ano, máme. Můžete objednat. Děkujeme za zájem!

Lucie

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli by bylo možné dokoupit ještě jeden voucher s nastupnim místem Brno? Děkuji za odpověď

CK Jukej

Dobrý den, bohužel Brno máme již kompletně vyprodané. Děkujeme za zájem.

Eva

Dobrý den, vezmete mi do autobusu lyže? Že bysme si odskočili?

CK Jukej

Dobrý den, lyže si do zavazadlového prostoru můžete vzít, je ale třeba počítat s tím, že autobus není přístupný po celou dobu zájezdu – v době krampuslaufu mají řidiči odpočinek před zpáteční cestou, takže bude třeba počítat s tím, že do autobusu budete moci lyže odložit až před odjezdem. Dále je třeba počítat s tím, že v případě zájmu o lyžování patrně přijdete o průvod čertů, protože do Schladmingu přijíždíte až ve večerních hodinách před začátkem akce. Děkujeme za zájem.

Jan

Dobrý den, jak je to s místy u průvodu? Jestli to bude jako v Kaplici, tak aby jsme ty 3 hodiny osobního volna před průvodem jen nestáli v předních místech u zábradlí a vyčkávali na „čerty“.
Děkuji za odpověď.

CK Jukej

Dobrý den, průvod je rozprostřen po celém centru města a každý si tedy budete moci obsadit místa podle svého zájmu, s místy nebývá žádný problém. Děkujeme za zájem.

Vik

Dobry den, kdy si mam nahlasit nastupni misto v plzni a jak ho zaplatit protoze kdyz delam rezervaci tak tam nic takovyho neni. Dekuji

CK Jukej

Dobrý den, nástupní místo napište do e-mailu, který budete posílat s kódy voucherů na naší e-mailovou adresu. Obratem vám přijdou platební údaje. Děkujeme za zájem.

Tom

Dobrý den,
nàstup v Budějkách a výztup v pze je ok?
 Díky

CK Jukej

Dobrý den, ano, je to možné, ale musíte si tento požadavek nahlásit při rezervaci voucheru. Děkujeme za zájem.

Monika

Dobrý den, kolik si s sebou vzít ,,kapesné" aby pokrylo všechny vstupy a hlavně na Krampuslauf? A v kolik je prosim odjezd z Brna? Děkuji za odpověď.

CK Jukej

Dobrý den, vstupné na Krampuslauf je 15 EUR. Jiné vstupy se na zájezdu nehradí, pouze v případě, že byste chtěli sami v rámci individuálního volna navštívit jednu z vypsaných památek v Salzburgu, vstupné do objektů se pohybuje kolem 10 EUR. Odjezd z Brna je v 5:30. Děkujeme za zájem!

Dana Hájková

Dobrý den , v Salzburgu je prohlídka města s průvodcem ?Dekuji

CK Jukej

Dobrý den, výklad průvodce o Salzburgu proběhne v autobuse, ve městě Vás dovede k dómu na hlavní adventní trhy. Poté nastane individuální volno. Děkujeme za zájem!

Iva

Dobrý den,
chtěla jsem se optat, zda je nabídka časově omezená resp. kolik volných míst je ještě v nabídce? Děti (v době zájezdu jim bude 10 a 11 let) platí za vstup rovněž 15 EUR? a poslední dotaz, pokud by nás jelo 8, jak je to s místy v autobuse? Rozdělujete skupinu, nebo je „dáte“ pohromadě? děkuji za odpověď

CK Jukej

Dobrý den, aktuálně je v prodeji ještě cca 300 míst. Pro děti do 12 let je možnost zakoupit na místě vstupenku za 6 EUR. Skupinka rezervovaná dohromady sedí pohromadě. Děkujeme za zájem.

Jana Moravkova

Dobrý den. Měle bych dotaz měla bych zájem pro misto pro dvě osoby a jestli je tedy možný nástup v Mladé Boleslavi v jaky čas a jaké misto a připlatek za nástup se plati při nástupu a jestli vystup pak zpet v Mladé Boleslavi na stejnem mistě? A jak je to s pojištěnim jestli pojištujete vy,nebo to je na lidech? Děkuji za odpověď.

CK Jukej

Dobrý den, ano nástup v Mladé Boleslavi je možný. Nástupní místo si hlásíte při aktivaci voucherů a platíte ho na náš účet předem. Místo a čas dostanete v pokynech k cestě. Pojištění je možno sjednat online na našem webu, nebo v jakékoliv pojišťovně. Děkujeme za zájem.

Michaela

Dobrý den,
mám zájem o Váš zájezd (4osoby) a chtěla jsem se zeptat zda by nebylo možné mít nástupní místo v Olomouci. Děkuji

CK Jukej

Dobrý den, bohužel nástup v Olomouci nenabízíme. Děkujeme za zájem.

Adéla

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak je to s příplatkem za nástup v Plzni. jestli když zakoupím tento výlet pro pět lidí najednou, hradí příplatek každá osoba, nebo jestli je to za všechny. Předem děkuji.

CK Jukej

Dobrý den, příplatek platí každá osoba. Děkujeme za zájem.

Petra

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, zda při objednávce pro více lidí najednou, kteří všichni pojedou z Plzně, bude všem účtován příplatek 300 Kč či to bude jen jednou za celou skupinu. Děkuji za odpověď

CK Jukej

Dobrý den, příplatek 300 Kč je na osobu. Děkujeme za zájem.

Michaela

Dobrý den, je tato nabidka casove omezena? Dekuji

CK Jukej

Dobrý den, nabídka platí do vyprodání volné kapacity. Děkujeme za zájem.

Iveta Strašková

Dobrý den,ráda bych se prosím zeptala,odkud a v kolik hodin se odjíždí z Plzně a v kolik hodin je přibližný návrat zpět do Plzně a zda je možnost v Plzni opět vystoupit.Děkuji. Strašková

CK Jukej

Dobrý den, odjezd z Plzně bude v cca 6:30 hodin ze zastávky MHD NC Černice u centra Olympia. Návrat tamtéž v cca 5:00 hodin ráno. Přesné časy odjezdů dostanou všichni cestující v pokynech k cestě před odjezdem. Děkujeme za zájem.

Zdena

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, zda je tedy možné v počtu 4 osob jet z Mladé Boleslavi? Popřípadě předpokládaný čas odjezdu? Děkuji.

CK Jukej

Dobrý den, děkujeme za zájem. Jet s Mladé Boleslavi je možné, předpokládaný odjezd bude cca ve 4:30 hodin.

Pavel Prochazka

Dobrý den,

můžete mi prosím poslat přesnou adresu odjezdu u z Prahy ? Děkuji

CK Jukej

Dobrý den, ulice Na Florenci 21, Praha 1 . Děkujeme za zájem.

Pavla

Dekuji za predchozi odpoved. Jak dlouhe bude individualni volno v Salzburgu?

CK Jukej

Dobrý den, individuální volno bude cca 3 hodiny. Děkujeme za zájem.

Jaroslava Mokrošová

Dobrý večer,
je možná účast dvou patnáctiletých slečen bez doprovodu?

CK Jukej

Dobrý den, pokud budou mít podepsané prohlášení od rodičů, že s jejich cestou souhlasí a berou na vědomí, že CK za ně nepřebírá na zájezdu zodpovědnost, tak ano. Děkujeme za zájem.

Aneta Freibergerová

Dobrý den, zajímá mě, zda vstupenky na Krampuslauf zakoupíte vy jako CK a účastníkům je prodáte v autobuse nebo si je budeme muset zakoupit u vstupu? A jak je to s priplatkem z HK, kdy se hradí? A kolik cca dělají ostatní vstupy do objektů? Děkuji za Vaši odpověď.

CK Jukej

Dobrý den, vstupenky budeme mít nejspíš k dispozici již v autobuse, kde si je budete moci od průvodce zakoupit. Příplatek za nástup se platí přímo CK, do mailu s rezervací prosím uveďte, že máte zájem o toto nástupní místo. Vstupné do objektů dle zájmu v individuálním volnu v Salzburgu- Biskupská rezidence – 9 EUR, Chrámové muzeum – 6 EUR, Mozartův dům – 10 EUR, lanovka na pevnost 2,50 EUR jednosměrná, 4 EUR obousměrná. Děkujeme za zájem.

Nikola

Dobrý den,zajímalo by mě jestli vaše cestovní kancelář jezdí na tuto akci přes Mikulov?

CK Jukej

Dobrý den, bohužel v tuto chvíli nemůžeme zaručit, že trasa povede i přes Mikulov, trasu si určí dopravce dle aktuální dopravní situace. Můžeme zaručit pouze nástupní místa viz. popis akce. Děkujeme.

Jelena

Za deti 10 a 8 let taky zaplatim vstupne 15 euro?

CK Jukej

Dobrý den, děti platí na místě vstupné 6 EUR. Děkujeme za zájem.

Petra

Dobrý den,

je návrat opravdu až po skončení průvodu čertů? Již jsme zažili (s jinou CK), že jsme měli odjezd brzy a stihli jsme jen pár čertů. Děkuji za odpověď

CK Jukej

Dobrý den, odjezd je opravdu až po skončení průvodu čertů. Děkujeme za zájem.

Jelena

Dobry den!V kolik hodin panovan navrat do Prahy?Děkuji.

CK Jukej

Dobrý den, návrat bývá okolo 5. hodiny ranní. Děkujeme za zájem.

Pavla

Dobry den, je v autobuse wc a moznost obcerstveni?

CK Jukej

Dobrý den, autobusy jsou vybavené toaletou, avšak v zimních měsících je mají dopravci kvůli teplotám pod bodem mrazu často vypuštěné. Nemůžeme tedy zaručit, že v tomto období bude toaleta v provozu. Záleží na každém dopravci, zda se na zájezd vybaví občerstvením k prodeji, tuto informaci vždy na začátku zájezdu předá klientům průvodce. Pokud řidiči nemají nápoje k prodeji, je možnost nakoupit si na pauzách na čerpacích stanicích. Děkujeme za zájem.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru