Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Výlet do Londýna a návštěva filmových ateliérů Harryho Pottera

4,7 / 5 CK2 Velká Británie (mapa) 109 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Bauer Jiří

Dobrý den, budete realizovat tyto zájezdy i v příštím roce? Rád bych se tam s přítelkyní podíval nekdy na jaře. Dekuji J.B

CK2

Dobrý den, pane Bauere, tento zájezd v tuto chvíli na příští rok neplánujeme. S pozdravem, kolektiv Cestovní kanceláře CK2.

Jarmila Jirušková

Dobrý den, tato nabídka nás velice uchvátila a věřím, že to je nezapomenutelný zážitek. Chtěla bych se Vás zeptat, když mi je 17 let a mému bratrovi 10, mohli bychom jet pouze my dva se souhlasem naší mamky? Nebo musí být s námi dospělá osoba? Předem děkuji

CK2

Dobrý den, slečno Jirušková, děkujeme za Váš zájem o naše služby. V tomto případě by Vám byl po přihlášení na zájezd zaslán formulář – souhlas s jízdou nezletilého, který vyplní a podepíše Váš zákonný zástupce. Poté můžete cestovat i sama s bratrem. S pozdravem, kolektiv Cestovní kanceláře CK2.

Hanáková

Dobrý den jsou ještě volné místa ?

CK2

Dobrý den, paní Hanáková, nepíšete, kolik volných míst byste potřebovala, ale pár jich v tuto chvíli ještě zbývá. S pozdravem, kolektiv Cestovní kanceláře CK2.

MONIKA WALTEROVÁ

Dobrý den,

škoda,že neplánujete tento zájezd na příští rok.Ted je to na kvap:(
Chci se zeptat.Chtěla bych koupit zájezd dceři(nyní 17let)je možné,že by jela sama i když není plnoletá?Pojištění je v ceně?Je možné,že by HP stravila více času?Je to její vášen a pochybuji,že 3hodiny je dost.Dále tedy prosím celkovou částku zájezdu včetně vstupu do HP,dále bychom měli volný program.Děkuji za odpověd

CK2

Dobrý den, Moniko, pokud dcera není plnoletá, ale je jí více než 15 let, tak postačí vyplnit souhlas s absolvováním zájezdu nezletilého a může cestovat sama. Od ateliérů HP využíváme privátní autobusovou dopravu, kterou by v takovém případě dcera využít nemohla a musela by se do centra Londýna dopravit po vlastní ose. V ceně zájezdu je zahrnuto pojištění cestovní kanceláře proti úpadku, ale né cestovní pojištění účastníků. Celková cena s návštěvou ateliérů HP od 15,99let je cca 3 930Kč (2390 + cca 1540 HP – 53Ł). S pozdravem, kolektiv Cestovní kanceláře CK2.

SP

Dobrý večer,
výlet se vším všudy vyjde 1 osobu na cca 3900 Kč ? (2400 bus+trajekt, 1500 vstup HP+bus do centra) Prosím opravte mě.
Děkuji SP

CK2

Dobrý den, cena voucheru je 2 390,– + vstupné do ateliérů HP cca 1540,– (53Ł – pro dosp. osobu) celkem skutečně cca 3 930Kč. S pozdravem, kolektiv Cestovní kanceláře CK2.

Ondra

Dobrý den, budete vypisovat i zájezdy do Londýna (Harry Potter studio) na další rok? Jestli ano, tak kdy?
Děkuji.

CK2

Dobrý den, Ondro, v tuto chvíli tento zájezd na příští rok neplánujeme. S pozdravem, kolektiv Cestovní kanceláře CK2.

Linda

Dobrý den,bude zájezd prosím i po vánocích?chtela bych to koupit dveří k vánocům. Děkuju za odpověď

CK2

Dobrý den, paní Lindo, děkujeme za Váš zájem o naše služby. Aktuálně bohužel tento zájezd na příští rok neplánujeme. Přihlašovat se lze v tuto chvíli pouze na termín letos v listopadu nebo v prosinci. Děkujeme za pochopení. S pozdravem, kolektiv Cestovní kanceláře CK2.

Monika Bohacova

Dobrý den ,mohu vědět cenu vstupneho ?dekuji Bohacova

CK2

Dobrý den, balíček s prohlídkou Harryho Pottera s transferem je od 16le t v ceně 53Ł a do 15,99let je to 45Ł. S pozdravem, kolektiv cestovní kanceláře CK2.

Ladislava

Dobry den, chtela bych se zeptat za jak dlouho po platbě převodem pres účet dorazí lístky, uz to jsou 3 dny a porad nic. Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Ladislavo, poslala jsem Vám email, abysme společně mohly dohledat Vaše vouchery :)) Mrkněte, prosím, na to :) Hezký den, Lucka

Daniela

Dobrý den, mohu se zeptat jestli je vstup do muzea povinny?

CK2

Dobrý den Danielo, ateliéry Harryho Pottera jsou nedílnou součástí zájezdu, ale muzeum MT je volitelné. S pozdravem, kolektiv cestovní kanceláře CK2.

zdeněk kameník

dobrý den chci se zeptat když zaplatím voucher tak kolik budou stat dalsi vstupy pokud možno v českých korunách děkuji zdeněk

CK2

Dobrý den Zdeňku, nedílnou součástí zájezdu je návštěva ateliérů HP a to za 53Ł (za balíček HP) pro dosp. (cca 1560Kč) a 45Ł (cca 1325Kč)pro děti do 15,99let. S pozdravem, kolektiv cestovní kanceláře CK2.

Lucie Dvořáková

Dobrý den,

mám zájem zájezd zakoupit. Potřebovala bych ale zodpovědět před koupí několik upřesňujících informací.
 

  1. Jaké je aktuální naplnění kapacity termínu 14.12.-16.12.2017, je kapacita už naplněna pro to, aby byl zájezd uskutečněn? Pokud ne, kolik míst ještě chybí, případně pokud je zájem velký, je ještě volná?

  1. Na stránkách WB studio je aktuálně uvedena první volná skupinová prohlídka až od 13:30, což by dle mých propočtů nebylo optimální vzhledem k dalšímu slíbenému programu, máte už lístky zarezervované dopředu, nebo je rezervujete až po naplnění kapacit? Ptám se protože na zájezd letos v tomto termínu opravdu chci odjet a užít si předvánoční prohlídku. Navíc když by se zájezd neuskutečnil a povedlo se získat peníze zpět, tak by to předpokládám bylo jen v kreditech, které lze uplatnit zase jen na Slevomatu, což je značně limitující.

  1. Je v autobuse u každé dvousedačky dostupná zásuvka pro nabíjení jako je to u moderních autobusů co mají Student Agency? Nebo si s sebou musíme kvůli nabíjení telefonu vzít powerbanku?

Předem děkuji za odpovědi.
CK2

Dobrý den, Lucie, informace o obsazenosti Vám rádi sdělíme na tel. čísle 737 527 178. Proh­lídky máme vždy předem rezervovány a program je naplánován tak, aby všechny části programu na sebe navazovaly. Zásuvky u každé dvousedačky nemůžeme garantovat. S pozdravem, kolektiv cestovní kanceláře CK2.

Tereza

Dobrý den,
v příplatcích máte uvedeno: ,,rezervační poplatek 33€,, není mi jasné za co.
Děkuji za odpověď :).

CK2

Dobrý den, Terezo, jedná se o rezervační poplatek, který zahrnuje i cenu vstupného. S pozdravem, kolektiv cestovní kanceláře CK2.

Petr

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, jak dlouho mohu být v ateliérech WB. 3 hodiny mi přijde málo, už podle doporučení v komentářích. :-) Děkuji za odpověď.

CK2

Dobrý den, Petře, návštěva studií je opravdu plánována na 3 hodiny a následně je rezervován transfer do centra Londýna. S pozdravem, kolektiv Cestovní kanceláře CK2.

Bára

Dobrý den,
je výklad v ateliérech v českém jazyce? Dá se v obchodech se suvenýry a občerstvením v ateliérech platit platební kartou? Prohlídka Londýna je bez dalšího poplatku?
Děkuji
 Bára

CK2

Dobrý den, Báro, děkujeme za Váš zájem o naše služby. Prohlídka ateliérů probíhá individuálně a u jednotlivých exponátů se nacházejí popisky v anglickém jazyce. Expozice je ale vytvořena tak, že není bezpodmínečně nutné cizí jazyk znát. Platební kartou je možné platit ve všech zařízeních ateliéru a prohlídka Londýna je již zahrnuta v ceně zájezdu. S pozdravem, kolektiv Cestovní kanceláře CK2.

Katka Mlatečková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda jsou v plánu tyto zájezdy i v příští roce v létě (nejlépe v srpnu). Děkuji za odpověď

CK2

Dobrý den, Katko, termíny v období prázdnin v tuto chvíli neplánujeme. S pozdravem, kolektiv Cestovní kanceláře CK2.

Klárka Hušková

Dobrý den, chci se zeptat, zda-li budou i nějaké termíny po Vánocích ? Díky

CK2

Dobrý den, Kláro, v tuto chvíli termíny po Vánocích neplánujeme. S pozdravem, kolektiv Cestovní kanceláře CK2.

Michaela Kadava

Dobrý den prosim kolik tedy vychází platba za vstup do tech ateliéru v korunách?
V kolik se odjíždí z Prahy?

Děkuji Kadavá

CK2

Dobrý den, Michaelo, děkujeme za Váš zájem o naše služby. Cena za prohlídku ateliérů je cca 1 300Kč (dle aktuálního kurzu) a odjezd z Prahy je plánován v 15:00. S pozdravem, kolektiv Cestovní kanceláře CK2.

Lenka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na program zájezdu. Opravdu se dá zvládnout během jednoho dne navštívit ateliéry HP, Madame Tusssauds, absolvovat prohlídku a mít i volný program? Kolik času cca je na každou ze čtyř „zastávek“? Nebo je návštěva MT počítána v rámci volného programu? Děkuji! :)

CK2

Dobrý den, Lenko,
vše samozřejmě je možné stihnout. V takovém případě je volný program cca 1–1,5 hodiny. Ti, kteří si prohlídku muzea (cca 2h) nezvolí mají v době prohlídky již volný program. Prohlídka s průvodcem je na cca 1,5h). S pozdravem, Kolektiv Cestovní kanceláře CK2

Lenka Cvetkova

Dobrý den ,jak je to s pasem mám mít nebo stačí občanský průkaz.Děkuji

CK2

Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Na tento zájezd můžete vycestovat s občanským průkazem. S pozdravem, Kolektiv Cestovní kanceláře CK2

Nicol Esperanza

Dobrý den, kolik stojí vstup do ateliéru atd. jaké je doporučené kapesné?


Dekuji za info.

CK2

Dobrý den, vstupné do ateliéru je £45 pro děti do 15,99 let a £53 pro dospělé. Výše dalšího kapesného je velice individuální a na posouzení každého účastníka. Záleží co všechno si budete chtít v Londýně zakoupit, zda budete mít s sebou vlastní stravu,… apod. S pozdravem, Kolektiv Cestovní kanceláře CK2

Veronika Petřekova

Zdravim, chci se zeptat jak to je s cenou včetně pojištění apod. Diky

CK2

Dobrý den, paní Petřeková. V ceně zájezdu je zahrnuta doprava, služby delegáta po celou dobu trvání zájezdu a zákonné pojištění cestovní kanceláře. Vstup do filmových ateliérů je nutné uhradit zvlášť. Pojištění je volitelnou položkou. S pozdravem, Kolektiv Cestovní kanceláře CK2

Jiří Novák

Dobrý den. Jak je to s ubytováním ? Je to v ceně? Děkuji

CK2

Dobrý den, pane Nováku. Tento zájezd je bez ubytování. Zahrnuje dva noční přejezdy do / z Velké Británie. S pozdravem, Kolektiv Cestovní kanceláře CK2

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru