Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

1494 Kč za víkendový zájezd do Holandska. Ráj květin a tulipánů Keukenhof, prohlídka Amsterdamu s průvodcem i skanzen s větrnými mlýny.

3,9 / 5 Boleslavská cestovka (4 pobočky) Praha 1 776 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
FKSP
katka

Dobrý den, četla jsem si komentáře a chtěla bych připojit svou zkušenost ze zájezdu z Benátek. My měli pana průvodce vstřícného, když jsme mu zavolali, snažil se nám pomoci, dalo se s ním dobře povídat, ale musím souhlasit s ostatními. Chápu frontu na lístky, proč ale jen my a i ostatní autobusy s Váši cestovkou a jejich průvodci jsme čekali tak dlouho? Ten kdo přišel po nás byl odbaven dřív. My po hodině a půl průvodci též volali, kde je, naštěstí odpověděl vstřícně a omluvil se. K průvodcovským službám v Benátkách, je pravda, že byste své průvodce mohli vybavit nějakým rozpoznávacím znamením (deštník, desky) a dát jim mikrofon. Zároveň by bylo fajn, kdyby v průvodci brali v potaz to, že tam jsou mnozí poprvé, a chodili by pomaleji. My v Benátkách vystoupily a než jsem udělali jednu fotku, průvodce se ztratil. Jinak bylo ale vše fajn a těším se na další zájezd s Vámi.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
děkujeme za Váš komentář a zkušenosti z našich předešlých zájezdů. Jsme rádi za podněty, kterým nasloucháme, a vynasnažíme se je promítnout do kvalitnějších služeb našich zájezdů.

Vera Berankova

Dobrý den,
je možnost zakoupení občerstvení i v autobuse, např. chlazené nealko nápoje, káva, bagety .....Děkuji za odpověď.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
v autobusech bude možné zakoupit teplé (káva, čaj, horká čokoláda), a studené alko-nealko nápoje (bagety nikoliv).

Wendy Krausová

Pěkný den,
chtěla bych se zeptat,v jakém termínu bude Boleslavská cestovka zákazníkum zasílat přihlášky?
Děkuji s přáním hezkého dne Krausová

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
přihlášky (smlouvy) do Holandska budeme všem klientům zasílat průběžně do 31.3., a odjezdové pokyny cca 4dny před konkrétním termínem zájezdu.

Helenka Nechoďdomů

Dobrý den,
mám objednaný zájezd do Holandska. A proto jsem se Vás chtěla zeptat zda nepotřebuji pas, ale postačí mi jen občanský průkaz. Děkuji za odpověď

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
vzhledem k tomu, že trasa zájezdu vede po zemích Evropské Unie, postačuje jen občanský průkaz.

Eliška Čechová

Dobrý den,
prosím o informaci kde přesně se v Českých Budějovicích bude nastupovat a v kolik je plánován odjezd a příjezd?
děkuji !

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
v Českých Budějovicích odjíždíme z Husovy ulice od Autosalonu Peugeot, v pátek kolem 18 hod. Návrat je je v neděli kolem poledne.

Nikola

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat jestli je velký problém když jsem si slevu objednala v úterý 13.3. ale bohužel jsem jí nestačila kvůli okolnostem zaplatit. O voucher mám velký zájem a nechci aby mi propadl. Nevadí tedy když voucher zaplatim až 22.3.? Předem děkuji za odpověď.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
předpokládáme, že vzhledem k tomu, že akce nabídky zájezdu do Holandska byla prodloužena, a končí v neděli, je možné zájezd objednaný 13.3. uhradit i v těchto dnech.

Aneta Trojanova

Dobry den,


s Vasi cestovni kancelari jsme vyrazeli s prateli na jednodenni zajezd do Benatek. Benatky byly nadherne a kdyby se nam nase „profesionalni“ pani delegatka treba alespon predstavila a chovala se jako delegatka, bylo by to jeste o mnoho lepsi, protoze bychom se toho mohli o Benatkach spoustu dozvedet. Takhle jsme dostali v autobuse naprosto minimalni informace, a chodili jsme po Benatkach sami, protoze chodit s p. delegatkou by opravdu nemelo smysl! Mluvila tak potichu, ze ji naprosto vubec nebylo slyset. Frontu na listky na prepravu lodi do Benatek stala 2 hodiny (chapu, bylo tam spousta lidi,vsichni byli ale nejakym zazrakem rychlejsi nez ona, kdyz jsme dostali sve listky, zadna fronta za p. delegatkou najednou nebyla…). Na muj dotaz, kdy uz dostaneme listky mi odpovedela: „Co se vlece, neutece.“ To bylo sice hezke, ale my sme meli na Benatky pouze jeden den!
Bohuzel jmeno pani delegatky nevim, muzu jen rict, ze s nami jela autobusem c. 5.
Z reakci ostatnich cestujicich si myslim, ze jsme urcite nebyli jediny, kdo byli nespokojeni.
Zajezd bych doporucila,ale pani delegatku opravdu NE! 


S pozdravem,


Trojanova
Boleslavská cestovka

Dobrý den paní Trojanová,
reagujeme na Vaši připomínku k jednomu z našich průvodců. Je určitě nutné nám jakékoliv připomínky k realizovaným zájezdům sdělovat. I za takové podněty děkujeme. Předně bychom rádi poznamenali, že jakékoliv vzniklé nedostatky s klienty řešíme, a snažíme se je ihned, nebo do budoucna odstranit. Netvrdíme, že nemůže dojít k nějakému selhání, nedostatkům, či nepředvídatelným potížím.

Tereza Novotná

Hezký den,

chtěla bych se zeptat, jestli jsou nástupní místa shodná s výstupními. Když např. budeme nastupovat v Českých Budějovicích, zda nebudeme muset končit v Praze.
Předem děkuji za odpověď.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
samozřejmě konkrétní nástupní místa budou i místy výstupními.

Jana

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat kolik autobusů vaše společnost využívá, ptám se pro velký zájem a počet koupených poukazů… Děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
naše firma využívá cca 7 velkých dopravců s kapacitou až 120 autobusů. Jsme vždy nachystáni na objemnější počty zájemců, a máme s takovými zájezdy letité zkušenosti.

Richard Valčák

Dobry den,
chceme sa opytat aky presne typ autobusov pouzivate pripadne nevyuzijete autobusy StudentAgency?

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
autobusy používáme všech možných zahraničních značek, například Vanhool, Mercedes Benz, Bova, Neoplan, Setra, Ayats atd., s kapacitou od 49 do 90 míst k sezení. Autobusy Student Agency nevyužíváme, tato společnost provozuje převážně linkovou dopravu.

Misha

Dobrý den,
měla bych ještě jeden dotaz prosím.
Jak často se zastavuje na přestávky na WC ?? A odjezd z Pardubic bude z Hlavního nádraží?

Děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
hygienické zastávky se dělají vždy po maximálně 4 hodinách cesty na benzínových čerpadlech. V Pardubicích bude autobus přistavován k hlavnímu vlakovému nádraží.

Dominika

Dobrý den, pokud bychom využili všech průvodcovckých služeb i programu, zbyde i čas na osobní volno? jde mi o to, jestli nám dá průvodce třeba 1–2 hodinky volno..děkuji za odpověd :)

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
průvodce budete potřeba především v Amsterdamu. V parku Keukenhof i ve skanzenu Zaanse Schans je dostatek navigací, info cedulí a průvodce není příliš potřeba. Na průvodce se vázat nemusíte v žádném z navštěvovaných míst. Vždy se jedná o cca hodinovou procházku v daném místě se seznámením se základními informacemi.

Fanda

Dobrý den,
neplánujete uspořádat zájezd do technického muzea ve městě Sinsheim a Speyer s akcí na slevomatu? Děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
děkujeme za tip na zajímavý výlet. Je jistě mnoho evropských míst, která stojí za shlédnutí. A mnohá máme již v letošním roce v plánu navštívit. Již v tomto týdnu se Slevomatem spouštíme další zajímavý jarní výlet do Bavorska. A zkusíme se zabývat i Vašim tipem, vhodným především pro mužské priority.

Darling

Dobrý den,

pokud bychom tedy chtěli změnit termín zájezdu, do jakého datumu bychom tak museli učinit a domluvit se s Vaší kanceláří? Děkuji.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
uplatnění voucherů, a tedy i nahlášení konkrétního (příp. i pozměněného) termínu je potřeba učinit do 1.4.2012.

Misa

Dobrý Den,
Chtěla bych si koupit dva vouchery ale je mi trosku podezdrely ze na 1.termin tam pojede pres 700 lidi…to aby jste spise zamluvili cely vlak ne? :) to pojede tak 20 autobusu za sebou?nejak si to nedokazu predstavit… :)

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
děkujeme Vám za zájem o zakoupení zájezdu.
Jak si můžete všimnout, jsme připraveni pojmout až 2000 klientů na každý termín. Vždy jsme dostatečně nachystáni jak počtem autobusů, tak i průvodci. Na první termín zájezdu se předpokládá počet cca 12 autobusů. Například našich adventních zájezdů se zúčastnilo 4500 klientů, a na karneval v Benátkách vyjelo 1800 klientů. Je potřeba si uvědomit, že náš počet klientů je jen zlomek ze všech denních návštěvníků květinového parku nebo skanzenu, a tyto holandské zajímavosti jsou na objemné počty návštěvníků připraveni.

Vlaďka

Dobrý den, rádi bychom znali jméno pana průvodce při zájezdu do Benátek, jeli jsme v termínu 17.-19.2. autobusem č. 3. Tohoto neschopného pána bychom se při zájezdu do Holandska opravdu rádi vyvarovali, díky němu jsme strávili 1,5 hodiny v přístavu – všechny skupiny, co přijely po nás, byly odbaveny mnohem dřív. V Benátkách se skupině ztratil hned po výstupu z lodi, marně jsme ho naháněli, krok s ním jsme udržet nedokázali, zvládlo to 5 lidí z autobusu, ostatní jeho hledání vzdali. Bohužel se nám ani nepředstavil… Díky za odpověď, Vlaďka

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
reagujeme na Vaši připomínku k jednomu z našich průvodců, se kterým jste zřejmě nebyli spokojeni. Předně bychom rádi poznamenali, že jakékoliv vzniklé nedostatky s klienty řešíme, a snažíme se je ihned, nebo do budoucna odstranit. Netvrdíme, že nemůže dojít k nějakému selhání, nedostatkům, či nepředvídatelným potížím. Je však třeba oboustranné komunikace. Mmj. uváděný průvodce z Benátek, se kterým jste nebyli spokojeni, se těchto zájezdů do Holandska neúčastní.

Gabriela Vítková

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,jestli máte časové odjezdy ze všech měst již rozvržené??Ráda bych je věděla..zájemci z Moravy

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
předpokládáme, že časové rozvrhy, které jsou pro Vás moraváky potřebné, jsou pro města Hradec Králové (15,00 hod.), Pardubice (16,00 hod.) a Praha (18,00 hod.).

Denisa

Dobrý den,prosím vs je možné na tento zájezd cestovat pouze na občanský průkaz?Děkuji.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
vzhledem k tomu, že trasa zájezdu vede po zemích Evropské Unie, postačuje jen občanský průkaz.

Jaroslava Jandáková

Dobrý den.Je možné termín změnit?Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den,

pokud chcete změnit zájezd na druhou variantu, udělejte si prosím novou objednávku a poté nám napište na slevy@slevomat.cz a my Vám tu původní stornujeme :). Díky.

Jana

Dobrý den, ráda bych věděla, kdy asi je odjezd z Hradce nebo z Pardubic. Přemýšlíme o vhodnosti zda jet vlakem do Prahy nebo autobusem do Hradce nebo Pardubic (jsme od Šumperka). Děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
z Hradce Králové je plánován odjezd kolem 15 hod. (od bývalého Dřevotvaru před vlakovým nádražím), a kolem 16 hod. (od vlakového nádraží).

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
z Hradce Králové je plánován odjezd kolem 15 hod. (od bývalého Dřevotvaru před vlakovým nádražím), a z Pardubic kolem 16 hod. (od vlakového nádraží).

Gustav, Třinec

Proběhl jsem dotazy a zjišťuji, že vás klienti chválí, ale také jsem zjistil, že na četné dotazy jestli byste nemohli vyjíždět z Moravy vaše zamítavé stanovisko s trapnou odpovědi, dopravte se do Prahy „po svých“!
A ejhle, TO ZNÁM, klasický pragocentrizmus!
Škoda, ODE MNE TO JSOU MINUSOVÉ BODY!

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
chápeme Vaše rozhořčení, že jsme od Vás příliš daleko. Nicméně byste si měl uvědomit, že každý podnikatel je v nějaké lokalitě ČR tzv. „doma“. Není proč se domnívat, že se jedná o pragocentrismus. My jednoduše fungujeme v pražské a středočeské aglomeraci, a tudíž jsou pro nás odjezdová místa z Moravy komplikované. Z našich stálých klientů vyplývá, že s námi jezdí mnoho moraváků, kteří jsou ochotni se do nějaké z měst v nástupních trasách dopravit. Podíváte-li se na naše nástupní místa, pro Vás, obyvatele Třince, je ideální dorazit do Pardubic (mmj. v Pardubicích se bude bus přistavovat k vlakovému nádraží).

Eva

Dobrý den, budeme nastupovat dvě (+ střední pes) až na posledním nástupním místě v Ústí nad Labem a rády bychom seděly v přední části autobusu. Bude nějaký zasedací pořádek v autobuse nebo si každý sedne jak přistoupí?

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
do autobusů vždy sestavujeme zasedací pořádek. Klienti, kteří mají specifické přání sezení nám tyto informace sdělují v mailové poště, příp. do poznámek v sepisované cestovní smlouvě.

Kronusová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat kolik autobusu vyjíždí z jedné trasy (např z 1.trasa Praha)? A zda jde rezervovat mista jsme 4 tak , aby jsme seděli vedle sebe.A ještě jedna otázka kolik stojí připojištění a jak se objedná. Moc děkuji a přeji hezký den Kronusová

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
počet autobusů bude dán konečným počtem účastníků, nicméně dá se předpokládat, že na každý z uvedený termínů pojede od 7 do 12 autobusů. Je samozřejmé, že klienti, kteří jedou spolu a tuto informaci nám nahlásí v mailové poště, pojedu jak v jednom autobuse, tak i sedí vedle sebe.
Cena komplexního připojištění je 48,–Kč/os (v ceně léčebné připojištění, zavazadla, odpovědnost, a příp. stornování zájezdu). Toto připojištění se sjednává dodatečně do následně sepisované cestovní smlouvy.

Jana

Dobrý den, vaše nabídka se mi líbí. Mrzí mne jenom, že nevypravujete autobus také z Brna (byť s příplatkem). Na vašich stránkách uvádíte, že smluvním partnerem pro autobusovou dopravu je také Expressbus Brno, proto se mi to zdá jako laikovi řešitelné. Samozřejmě není problém se do Prahy dostat po vlastní ose, nicméně bych uvítala snahu vyjít vstříc nám z Moravy :-)

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
těší nás Váš zájem o zájezd do Holandska. Jelikož fungujeme v pražské a středočeské aglomeraci, jsou pro nás odjezdová místa z Moravy komplikované. Ač využíváme i moravské dopravce, ne všechny naše zájezdy dopravně zajišťují. Ze zkušenosti však víme, že mnozí klienti, kteří nebydlí „na trase“, využívají linkovou dopravu (např. z Brna busy Student Agency na bus nádraží Praha Florenc, odkud odjíždějí všechny naše zájezdy, tzn. bez dalšího přesunu po Praze).

Keren

Dobrý den, překvapuje mě prodloužení možnosti objednání zájezdu. V současné době si na termín 20.-22.4. zakoupilo voucher 684 zájemců + další jistě přibudou. Jak chcete zajistit dopravu a průvodcovské služby pro takové množství lidí? Je zřejmé, že lidi rozdělíte do autobusů, a každý autobus bude mít svého průvodce?A budou mít tyto autobusy mezi sebou nějaké časové rozestupy? Aby se například nestalo, že se 5 autobusů sejde u jedné benziny na přestávku?A pře­jezdy jednotlivých autobusů budou ve stejném čase?
Děkuji za informaci.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
jak si můžete všimnout, jsme připraveni pojmout až 2000 klientů na každý termín. Vždy jsem dostatečně připraveni jak počtem autobusů, tak i průvodci. Například našich adventních zájezdů se zúčastnilo 4500 klientů, a na karneval v Benátkách vyjelo 1800 klientů. Samozřejmě, že každý autobus má svého průvodce. Při ranním dojezdu ke květinovému parku Keukenhof bude proveden skupinový nákup vstupenek našimi průvodkyněmi tak, aby naši klienti nemuseli čekat ve frontách. Časové rozestupy autobusů nejsou nutné, nezastavují společně na benzinových čerpadlech. Jednotné přejezdy nejsou rozhodně komplikované. Je potřeba si uvědomit, že i našich například 1000 klientů za den je jen zlomek ze všech denních návštěvníků květinového parku nebo skanzenu, a tyto holandské zajímavosti jsou na objemné počty návštěvníků připraveni.

Marek

Dobrý den, mohu se zeptat kolik jako pojede autobusů a jak si všichni koupí lístek do toho parku, když na první termín je již přes 600 lidí ? Díky

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
jak si můžete všimnout, jsme připraveni pojmout až 2000 klientů na každý termín. Vždy jsem dostatečně připraveni jak počtem autobusů, tak i průvodci. Při ranním dojezdu ke květinovému parku Keukenhof bude proveden skupinový nákup vstupenek našimi průvodkyněmi tak, aby naši klienti nemuseli čekat ve frontách.

Blanch

Jako životní sen,bych zájezd chtěla darovat svý mámince který je 70 let!Máte zkušenosti s cestováním těchto senioru?Samozřejmně v rámci zdravotních možností!
 Děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
naše zájezdy jsou vždy koncipovány bez přespání v dané cílové zemi, za nejnižší možnou cenu. Nicméně ze zkušeností víme, že cesta je zvládnutelná i pro starší ročníky narození, a našich zájezdů se zúčastňují všechny věkové kategorie. Cesta autobusy je zvládnutelná, a domníváme se, že autobusy jsou v jízdě pohodlné. Otázkou zůstává jak pro koho zdravotně náročná.

Iva

Nedá se tato akce tak o 2 dny ještě prodloužit? :-)

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
není nám zcela jasné o jakou otázku se jedná…předpoklá­dáme, že se ptáte na delší pobyt v Holandsku…Naše zájezdy jsou vždy koncipovány jako víkendové, tedy bez přenocování, a to jak díky dosažení co nejnižší možné ceny, a zároveň z časového hlediska nástupu nového pracovního týdne, abychom příjezd zvládli v průběhu neděle. Uvedený zájezd je samozřejmě pro ucelenou návštěvu Holandska krátký, nicméně pro základní seznámení s atraktivitami země zajímavý.

Wendy Krausová

Pěkný den,
mám dotaz chci se optat jestli máte nějaké info ohledně vstupenek do květinového parku Keukenhof.Doslechla jsem se, že hlavně o víkendech v době sezony, jsou tam až několika-hodinové čekací prodlevy na zakoupení vstupenek.Nelze tedy tak vstupenky zakoupit předen na internetu přez nějaký portál???
Děkuji Krausová :)

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
jarní sezóna v Keukehofu je o víkendech samozřejmě vytíženější, nicméně k parku naše autobusy budou přijíždět ještě před otevřením, a bude proveden skupinový nákup vstupenek našimi průvodkyněmi tak, aby naši klienti nemuseli čekat ve frontách.

Gabriela Benešová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak se pohybují ceny holandských sýrů? Klasika, suvenýr pro rodiče, atd. :-)
Moc děkuji za odpověď.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
uvádíme přehled vybraných cen některých potravin a nápojů (€)
Coca cola 1,5 l: 1,45, pivo 0,33 l: 0,80, minerálka 1,5 l: 0,90, džus1 l: 1,40, chléb 1,30, koláče 1,20, jablka 1 kg: 1,25, banány 1,40, pomeranče 1,50, rychlé občerstvení (plněná bageta, pizza, hamburger) 4–5(€)
V restauraci levnějšího typu: Jídlo klasické kuchyně od 15€, čaj 1,40, káva od 2,50, pivo 0,2 l: 1,66, hlavní jídlo se dá pořídit od 20€. Ceny sýrů se pohybují již od 5€ za 1 kg. Pořídit se dají suvenýry různé hodnoty a kvalit (dřeváky, sazenice květin, verze různých typických holandských symbolů…)

Market

Dobrý den. Prosím jaký je postup? Zadala jsem příkaz do banky k platbě. Na můj mail mi následně přijdou vouchery. Ale kde získám objednávku? Děkuji.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
Postup je následující: čísla voucherů, která Vám dorazí od Slevomatu zašlete na e-mail Boleslavské cestovky. Obratem Vám zašleme potvrzující e-mail o přijetí objednávky. Následně opět e-mailem dostanete předvyplněnou smlouvu, kterou si doplníte o osobní údaje, vytisknete, podepíšete, a buď naskenovanou odešlete zpět na e-mail, nebo poštou do Boleslavské cestovky.

Lída

Dobrý den chtěla bych se zeptat zda mám poslet jen číslo voucheru nebo celý voucher na Váš email a ještě jestli stačí si rezervovat dvě místa na jedno jméno nebo musím napsat i jméno kamarádky.
Moc děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
postačí zaslat jen čísla zakoupených voucherů. Je pro nás dostačující sdělit jméno hlavní osoby, která zájezd pro sebe a více osob objednala. Jména všech osob bude potřeba vepsat do cestovní smlouvy, která Vám bude dodatečně zaslána e-mailem.

Miluš

Dobrý den, prosím Vás, chtěla bych se zeptat, do kolika hodin mají otevřené obchody v Amstrdamu, když odjezd je až cca kolem 23.00 hod, co lze, tak v pozdní hodinu tam ještě navštívit?

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
je všeobecně známo, že Amsterdam je zajímavý právě ve večerních hodinách. Nejsou sice otevřena muzea, ale noční život v centru města je velice pulsující, pestrý a barevný. Doporučujeme procházku kolem vodních kanálů (grachtů), návštěvu nějak kavárny, restaurace nebo jiných podniků. Některé obchody mají dlouhou provozní dobu.

Květa

Dobrý den, prosím, můžete mi sdělit, jak je tento zájezd náročný na chození. Moc mě láká, zvláště, když je nástupní místo i v Klatovech, ale jsem 1,5 rok po operaci kyčle a trochu mám problémy s kolenama, tak jestli se to dá zvládnout a jestli se dá také někde odpočinout. Moc děkuji za odpověď.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
domníváme se, že uvedený zájezd není na chození náročný. Vždy se jedná o malé vzdálenosti procházek od autobusu (Keukenhof a Zaanse Schans), a v Amsterdamu Vás náš autobus zaveze přímo do centra.

eva

Dobrý den, prosím vás, ráda bych využila vaší nabídky, ale raději bych se synem navštívila zábavný park, nevíte není někde poblíž? A bude už otevřený v dubnovém termínu? Děkuji Vám za odpověd.eva

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
návštěvou zábavného parku v trase našeho zájezdu Vás příliš nepotěšíme. Vyhlášený holandský zábavní park Efteling je mimo trasu. Vyčkejte si na naši velmi zajímavou nabídku pro dva červnové termíny do německého Legolandu, která bude na Slevomatu prezentována začákem dubna, a Vašim dětem jistě uděláte velkou radost.

Martin

Bude na co koukat v Keukenhofu v tom květnovém termínu?

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
jarní květinový park Keukenhof (www.keukenhof.nl) je otevřen od 22.3. do 20.5., a pro každé období dvou měsíců má park ze své květinové nádhery co nabídnout. Místní zahradníci vždy vytvářejí koláže různě a postupně kvetoucích rostlin tak, aby po celé období bylo co obdivovat. Výhodou květnového termínu může být teplejší jarní počasí.

Dáša

Dobrý den
poprve jsem tady před 2 dny koupila zájezd do Holandska pro 3 osoby. Poslala jsem peníze na účet, který mi poslal slevomat na e mail. adresu. Teď čekám na vouchery. Vzhledem k tomu, že poprve tady kupuji zájezd, není mi jasné celý postup vyřizo vání, kdy dostanu cestovní smlouvu atd. Předem se omlouvám a děkuji za odpověď. Děkuji, že jste přidali nástupní místo z Pardubic. Pro nás severomoraváky to je jistě velkým přínosem, že nemusíme jet přes půlku republiky do Prahy.

Slevomat.cz

Dobrý den, Dášo,

jakmile se platba spáruje s Vaší objednávkou, odešleme Vám vouchery na Váš email a také do Vašeho profilu na našich stránkách. Na voucherech jsou pak uvedeny veškeré pokyny k jeho uplatnění. Najdete je také v rámci této nabídky.
Přejeme příjemný zážitek! :)

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
postup vyřizování je následující: po zakoupení zájezdu Vám Slevomat zašle odpovídající počet voucherů. Čísla voucherů s objednávkou nám zašlete na e-mail: boleslavskacestovka-holandsko@seznam.cz. Po-té Vám e-mailem zašleme potvrzení o zaregistrování. A následně v nejbližších dnech opět e-mailem předvyplněnou cestovní smlouvu, kterou si vytisknete a doplníte o osobní údaje, potvrdíte podpisem, a buď naskenovanou e-mailem, nebo poštou zašlete na adresu Boleslavské cestovky.

Petra

Dobrý den, moc prosím o předběžný čas návratu – jsme z Prahy a potřebovali bychom vědět v kolik hodin bude autobus (alespoň přibližně) zpět v Praze.
Velmi děkujeme

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
předpokládaný návrat do Prahy je vždy v neděli mezi 10 a 12 hod. dopoledne.

Veronika

Dorbrý den, již jsme si koupili 4 vouchery a zarezervovali 4 místa v autobuse. Po přečtení této diskuse jsem si všimla i nástupního místa Hradec Králové… Chtěla bych se zeptat zdali by bylo možné aby tři lidé mohli nastoupit v už v Hradci Králové a poslední zbylý člen naší výpravy v Praze do téhož autobusu? jelikož je to pražák a my ostatní hradečáci? bylo by to možné?? Díky za odpověď.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
tyto verze postupných nástupů jsou u nás běžné. Je jen potřeba nám organizační potřeby sdělit v e-mailové poště, příp. i do cestovní smlouvy, kterou vám po objednávce předvyplněnou zašleme.

Adéla

Dobrý den,
velice nás zaujal Váš zájezd, už jsme koupili a zaplatili vouchery, i přesto, že jsme z Pardubic, byli jsme ochotni jet vlakem do Prahy, nyní jsem si všimla nově přidaného nástupního místa z Pardubic a o to víc se na zájezd těšíme :-). Jen bych se chtěla zeptat, zda je možné v Holandku koupit cibule tulipánů a nějaké sýry, zda není problém s převozem do Čech a nějaké omezené množství.
Děkuji za odpověď, hezký den.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
jsme rádi, že vás přidaná nástupní místa ve východních Čechách potěšila.
V Holandska si samozřejmě ze standardního artiklu jako jsou cibuloviny květin, příp. typické potraviny můžete nejen běžně zakoupit, ale i dopravit v Čech. O omezení množství těchto běžných položek nám není nic známo.

Katka

Dobrý den, jen pro upřesnění. Stačí na tuto cestu pouze občanský průkaz, není třeba pas?
Předem děkuji za Vaší odpověď.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
pro tuto cestu, po zemích Evropské Unie, postačuje občanský průkaz.

Zdenek

Teď, teď jsem se na to chtěl zeptat :-) Když koukám na počty zájemců, netuším sice, kolik jich je z Hradce a Východních Čech, ale bude-li nás více, nešlo udělat ještě jednu trasu pro Východočechy. Osobně bych si i rád připlatil.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
pokud si správně všimnete, máme nově odjezdové místo (v 2.trase) pro Východočechy, tedy HRADEC KRÁLOVÉ a PARDUBICE.
Tzn. i bez jakéhokoliv příplatku můžete na těchto dvou místech využít nástupní varianty.

Térová Týna

Dobrý večer, chci se optat zda platí místo odjezdu i z Hradce Králové děkuji.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
ano přidali jsme nově odjezdové místo pro Východočechy, tedy HRADEC KRÁLOVÉ a PARDUBICE.
Jeden z našich dopravců z tohoto regionu pochází, a tudíž bez ohledu na počet přihlášených můžete tuto variantu nástupního místa využít.

Misa

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, na kolik hodin je plánovaný odjezd z Prahy 11.5. Mám ten den něco důležitého, tak jestli bych ještě stihla dorazit do Prahy a odjet na tento super zájezd. Děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
plánovaný odjezd z Prahy je vždy v pátek kolem 18 hodiny.

Darling

Dobrý večer,

bylo by možné z vážného důvodu změnit termín zájezdu, než ten co jsme již zakoupili? Děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
ano je to možné.
Stačí když nám při nahlašování čísel voucherů tuto informaci do e-mailu vepíšete, a požadovanou změnu termínu Vám potvrdíme.

Misa

Dobrý Den,
Chtěla bych se zeptat…Když budeme v Keukenhofu a v pak v Amsterdamu tak budeme tam mit volno,ze si kazdy pujde podivat kam chce nebo se budeme muset vsichni drzet ve skupince?
Dekuji za odpoved

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
ve všech 3 navštívených místech v Holandsku (Keukenhof, Zaanse Schans a Amsterdam) můžete využít služeb průvodce, nebo zvolit individuální prohlídku konkrétních míst, a na skupinu se nevázat.

sisi

Dobrý den,
lze zajezd pojistit na storno?

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
již v základní ceně balíčku na připojištění – 48,–Kč/os./zájezd (léčebné výlohy) je zahrnuto i pojištění proti stornu zájezdu z důvodu nemoci a jiných okolností.

Jitka

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat ohledně dopravy autobusem, zda se může stát, že pojede autobus typu karosa nebo autobus, který není vybaven na dálkové trasy (wc, sklopné sedačky atd..)? Na Vašich stránkách jsem se dočetla, že i tyto autobusy máte ve svém vozovém parku. O tento zájezd máme zájem, ale neradi bychom si ho nechali zkazit špatným dojmem z cesty a užili si pohodlnou jízdu. Jednalo by se o trasu č.1. Předem děkuji za odpověď.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
uvědomujeme si délku trasy. S ohledem na docílení maximálního pohodlí cestujících, nasadíme autobusy, které odpovídají dálkovým zájezdovým trasám. WC a sklopné sedačky jsou samozřejmostí. Hezký den.

Zuzana

Dobrý den,
Chtěla jsem se zeptat, zda všechna nástupní místa platí i při nenaplnění kapacit. Pouze se chci ujistit zda autobus na 100% pojede z Českých Budějovic v obou termínech.
Děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
ano, všechna nástupní místa v obou termínech budou dodržena.
Hezký den.

Hynek Šír

Děkuji za odpověd ohledně stravování. Vouchery jsem již zakoupil.
Také děkuji za skvělí nápad na dárek k dnešnímu MDŽ určitě z něho budou holky radost :-)

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
děkujeme za zakoupení zájezdu. Je to hezký dárek, a jak píšete, určitě potěší. Mějte se krásně.

Zdeňka Zsemlerová

Dobrý den, sen mé švagrové bylo jet do Holandska, a tak díky Vaší cestovce se jí splní. Viděla jsem odjezd z Nýřan (to ještě nikdy nebylo) a bylo rozhodnuto, objednáno a zaplaceno. Děkuji za Vaše vyčerpávající odpovědi v diskusi, které jsou velkým přínosem, protože vím co nás čeká a jak napsat do objednávku své požadavky. Mám pouze dotaz k pojištění-kolik stojí a jakým způsobem bude provedena platba. Jedeme čtyří (bude to na jedné objednávce), a tak předpokládám, že platba bude společná. Nechceme riskovat cestu bez pojištění, protože jeden nikdy neví co se může stát. Děkuji rovněž ostatním diskutujícím za jejich zkušenosti a postřehy, které jsou pro nás přínosem. Mooooc už se těšíme!

Boleslavská cestovka

Dobrý den, paní Zdeňko,
velmi nás těší Váš milý komentář. Snažíme se, aby byli klienti spokojeni a plně informováni, tak jsme rádi, že to tak cítíte! Děkujeme!
K Vašemu dotazu: Platba se provádí na účet GE, kde je vklad na pobočce zcela zdarma, zproštěn poplatků, účet bankovního spojení budete mít uvedený na přihlášce vlevo nahoře, variabilní číslo bude číslo Vaší přihlášky. Pojištění stojí na 48,– na osobu a platí Vám po celou dobu zájezdu. Platbu lze pochopitelně uhradit naráz za všechny účastníky uvedené na přihlášce. Všechny tyto informace obdržíte spolu s přihláškou.
Hezký den a těšíme se na Vaši milou účast!

Mirka Soukupová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je odjezd z Č. Budějovic, abychom nemuseli jet do Prahy. Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den,


Nástupní místa jsou v Praze a dalších městech po celých středních, západních a severních Čechách. 


1. trasa: Praha – Beroun – Rokycany – Plzeň – Nýřany – Rozvadov 


2. trasa: Praha – Roudnice nad Labem – Lovosice – Teplice – Ústí nad Labem 


3. trasa: Č. Budějovice – Vodňany – Strakonice – Horažďovice – Klatovy – Domažlice 


Krásné odpoledne.
kateřina

Dobrý den, chtěla bych se ještě zeptat, zda bude dělat autobus po cestě přestávky na protáhnutí? Když jsme jeli do Benátek nefungovalo v autobuse WC, a tudíž přestávky byly a byly příjemné. Lze je očekávat i nyní? A víte už, zda pan Schneider pojede jako průvodce na první či druhý termín? A kam mám zapsat, pokud bych ho chtěla mít v ,,partě" je opravdu moc fajn a ochotný !

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
důvodem nefungujícího WC na zájezd do Benátek byl mráz, který znemožňoval jeho používání (zamrzlé venkovní trubky). Nyní bude WC plně k dispozici. Nicméně přestávky na protáhnutí samozřejmě budou i za funkčnosti WC.
Zatím nevíme, jaký termín pan Schneider pojede. Váš požadavek být v jeho partě :-) vypíšete do poznámky v zaslané přihlášce. Hezký den!

Hynek Šír

Dobrý den. Vaše nabídka mě zaujala a rád bych jí pořídil jako dárek. Můj dotaz směřuje ke stravování.
Jaké jsou možnosti stravování po dobu výletu?? Je tam nějaká vymezená doba alespon na oběd a večeři?? Pokud jste schopni mi říci kolik euro mám k dárku přibalit na stravování a nápoje předem děkuji za tento netipický dotaz :-)

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
děkujeme za Váš zájem o naší nabídku!
V každé ze třech zastávek je možnost plného a kvalitního stravování, formou restauračních zařízení, nebo stánkových prodejů. Pochopitelně nelze, v závislosti na potřebách jedince, přesně vyčíslit částku, která pokryje občerstvení, ale cca 25 Eur se domníváme, že by mělo být dostatečné.
Hezký den.

Boleslavská cestovka

HEZKÝ DEN VŠEM!
UPOZORŇUJEME VŠECHNY ZÁJEMCE, ŽE NEJSME KAPACITNĚ OMEZENI. MÍSTA NA OBA TERMÍNY JSOU PO CELOU DOBU AKCE K DISPOZICI.
DĚKUJEME ZA VÁŠ ZÁJEM!

Wendy Krausová

Přeji krásný den,
chtěla bych se informovat zda si mám na cestu vytisknout woucher,nebo zda mi pouze stačí sms v telefonu s kodem woucheru.Děkuji moc za odpověd a moc se stěšíme s přítelem do Holandska.

Boleslavská cestovka

Dobrý den, paní Krausová,
není potřeba mít před cestou u sebe jakékoliv podklady (vouchery, smlouvu, atd.) Vše budeme mít v naší evidenci. Vouchery (jejich čísla) akorát použijete při objednávce zájezdu.
Hezký den a těšíme se na Vaši milou účast!

Jiří B

Dobrý den,již 2× jsem byl s Vaší cestovkou – jak Vídeň tak již zmíněné Benátky / jen škoda že byla opravdu zima/ i tak jste poskytli maximální služby pro zákazníky – proto neváhám a kupuji zájezd do květinového parku.P.Schneider je výborný vypravěč a hlavně ochotný řešit jakýkoliv problém.Všem doporučuji…

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
děkujeme za milý komentář, jsme rádi, že se Vám naše zájezdy líbily. Zároveň děkujeme za Váš opětovný zájem. Panu Schneiderovi Vaši pochvalu rádi vyřídíme. Pokud pan Schneider pojede i na tento zájezd a budete mít zájem, napište nám a přiřadíme ho k Vám do party :-)
Hezký den!

Eva

Dobrý den, hodil by se mi termín v květnu a odjezd z Ústí nad Labem, budu s tímto po zakoupení voucheru moci počítat?

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
samozřejmě můžete počítat s Vámi zvoleným termínem a místem nástupu Ústí nad Labem. Hezký den.

sanny

Dobrý den , také bych chtěla pochválit Vaší cestovku za výborný a nezapomenutelný zážitek v Benátkách na Karnevalu. Ohromně se mi líbí,že i přesto,že nám byl udělen výborný průvodce s kterým byla už od prvního okamžiku sranda , přesto jsme na něj nebyli nějako vázany a mohli jsme si projít jen to co nás opravdu zajímalo – bude toto i v Holansku? mockrát děkuji za odpověd

Boleslavská cestovka

Dborý den,
děkujeme za Vaší milou pochvalu, moc si toho vážíme!
Na průvodce ani tentokrát nemusíte být vázáni, ale je nutné dodržovat pevné časy přejezdů. Na každém ze tří navštěvovaných míst si můžete udělat individuální program. Přejeme hezký den.

Catherine Škarnitzlová

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, zda by bylo možné vynechat květinový park a místo toho si jít po vlastních stopách. Děkuji za odpověď.

Catherine Škarnitzlová

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, zda se musí absolvovat program v květinovém parku a nemůžeme si utvořit svůj náhradní.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
jistěže si můžete absolvovat program vlastní, např. procházku do městečka Lisse vedle parku Keukenhof. Je tam několik pozoruhodných středověkých staveb, např. obytné věže s příkopem, mlýny, kostel.
Centrum také nabízí široký výběr restaurací, kaváren, oběd místnosti, terasy a několik útulných hospůdek. Nachází se zde i velké nákupní centrum s 200 obchody.

Lenka

Dobrý den, mám dotaz do kdy je nutné voucher zaplatit. Zda stačí do 1. 4., nebo již teď při zarezervování voucheru. Děkuji za odpověď. Hezký den.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
do 1.4. je nutné nám zaslat objednávku s čísly Vašich voucherů. Vouchery od Slevomatu obdržíte po jejich úhradě.
Hezký den.

Jana

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je možné v 1. termínu vycestovat na OP, který končí 25.4.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
lze vycestovat s pasem, jehož platnost bude končit za tři dny. V té době bude stále ještě platný a to je směrodatné.
Hezký den.

Petra

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda je v ceně i pojištění nebo si ho každý účastník hradí sám. Děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
jak je uvedeno v nabídce, cestovní pojištění není zahrnuto v ceně. Můžeme Vám ale pojištění sjednat, více informací (nabídku pojištění) obdržíte v zaslané přihlášce. Hezký den.

Míša

Dobrý den, chceme jet tři. Máte sedadla jen po dvou nebo je možno zajistit sedadla v zadu aby jsme mohli cestovat vedle sebe :-)
Děkuji za odpověď

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
lze využít sedadla vzadu na tzn. „pětce“, popřípadně využít sedadla u stolečku. Tento požadavek je nutné uvést do poznámky v zaslané přihlášce a není problém Vám pak tato místa zajistit. Hezký den.

Jana M.

Dobrý den, chtěla bych si jen ověřit a ujistit se, že dítě, které mám zapsané v mém pasu, může se mnou (ještě do června 2012) cestovat? Děkuji.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
ano, dle informací ministerstva zahraničí je možné vycestovat s dítětem, které je zapsané u Vás v cestovním pasu. Zasílám Vám odkaz na stránky, kde si tuto informaci lze ověřit, popřípadně upřesnit. Hezký den. http://www.mzv.cz/jnp/cz/cestujeme/cestujeme_po_eu/index.html

Eva Vojtkova

Dobrý den,jela bych s Vámi poprvé,tak potřebuji informaci,rozumím dobře,že se zde nejedná o přespání,ale absolvuje se vše v kuse a prosím v jakých autobusech se jede,máma s kamarádkou 59let,jen by mě zajímalo,zda s Vámi jezdí i tato věková kategorie a zda to pro ni není v\čerpávající,po­dotýkám,že nejsem stářím zdolané obtloustlé důchodkyně!

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
naše zájezdy jsou vždy koncipovány bez přespání, za nejnižší možnou cenu. Nicméně ze zkušeností víme, že cesta je zvládnutelná pro mladší i starší ročníky narození, a našich zájezdů se zúčastňují všechny věkové kategorie. Cesta autobusy je zvládnutelná, a domníváme se, že autobusy jsou v jízdě pohodlné. Otázkou zůstává jak pro koho náročná.

linda

Dobrý den,
stačí mi pouze občanský průkaz nebo je třeba mít sebou cestovní pas?

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
pro uvedené zájezdy do Holandska postačí občanský průkaz.

Lenka

Dobrý večer, ráda bych se zeptala, jaké je tam počasí a teplota vzduchu v dubnu a jaké v květnu?
Děkuji za odpověď.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
průměrné teploty se v jarních měsících pohybují od příjemných 15 do 20 stupňů, většinou slunečné – obdobné počasí našemu v Čechách, a blízkost moře předznamenává možnost deštivých a větrných variant.

Petra

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda máme jistotu, když chceme jet dvě, že budeme ve stejným autobuse. Děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý večer,
můžete zvolit cestu jedné objednávky, tzn., že nám do objednávky vypíšete čísla obou voucherů a my Vám zašleme jednu přihlášku pro dvě osoby. V tomto případě automaticky sesazujeme učastníky k sobě. Pokud si budete vyřizovat objednávku každá za sebe, je potřeba zmínit jméno, s kým si přejete sedět, popřípadně to uvést do poznámky v zaslané přihlášce.
Hezký večer.

Boleslavská cestovka

HEZKÝ DEN VŠEM!
UPOZORŇUJEME VŠECHNY ZÁJEMCE, ŽE NEJSME KAPACITNĚ OMEZENI. MÍSTA NA OBA TERMÍNY JSOU PO CELOU DOBU AKCE K DISPOZICI.
DĚKUJEME ZA VÁŠ ZÁJEM!

Simona S.

Dobrý den, z časové vytíženosti se již zájezdu bohužel nemůžeme zúčastnit, mohu však všechny zájezdy s touto CA jen a jen doporučit. Navštívila jsem s CA Vánoční trhy v Salzburgu a Vídni, měli jsme jet i do Benátek, bohužel časově to nevyšlo a byli jsme velice mile překvapeni pozitivním a příjemným jednáním ze strany CA. Opravdu moc a moc doporučuji a věřím, že na Vánoce již zaručeně vyrazíme.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
děkujeme za milý e-mail se zkušenostmi s našimi zájezdy. Hezký den!

Jirka Prachy Prášek

Nemám dotaz, jen mohu přispět nekolika zkušenostmi. V Keukenhofu jsem byl loni v květnu, tu dobu již bylo po sezoně, většina tulipánů pryč, ale i tak jsem v parku strávil více, než 9 hodin, je velký, nádherný a velmi fotogenický, takže všem doporučuji ten nejlepší foťák, jaký v okolí seženete ;) Dále, městečko Lisse je vzdáleno ca 5 minut chůze od prkoviště Keukenhofu, není problém tam zajít a vřele doporučuji zakoupit v nějakém supermarketu byť ten nejlevnější sýr! Ceny se pohybují od 4,50E za kg a pokud ho ochutnáte, nevezmete již český"eidam" do pusy. Amsterdam je také krásné město, škoda, že agentura nenabídla zájezd s možností přenocování, každé místo si jistě zasluhuje celý den na prohlídku ;) K cestě – po dálnici je cesta pohodlná, jel jsem linkovým autobusem a dorazil jsem dokonce o ca 1,5 hodiny dříve, než bylo plánováno, takže z cesty nikdo nemusí mít strach!

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
děkujeme za Váš komentář se zkušenostmi k zájezdu. Máte jistě pravdu, že by Holandsko, resp. Amsterdam zasloužil delší návštěvu, nicméně, naše zájezdy jsou vždy koncipovány jako víkendové, tedy bez přenocování, a to jak díky dosažení co nejnižší možné ceny, a zároveň z časového hlediska nástupu nového pracovního týdne, abychom příjezd zvládli v průběhu neděle.

Tereza Štučková

Děkuji moc za odpověď, ještě jeden dotaz ohledně Vaší nabídky, viz níže, jaké jsou tam vstupy? respektive co je tam k vidění? Děkuji mnohokrát za Vaši pomoc.
¨

Dobrý den,
děkujeme za pochvalný komentář k Benátkám. K Vašemu dotazu ohledně vynechání návštěvy květinového parku z důvodu alergie Vám však nemůžeme nabídnout vysazení v Amsterdamu, není při přesně naplánované cestě. Jediné, co by mohlo být reálné, je strávení cca 4 hodin (čas vyčleněný na Keukenhof) ve středověkém městečku Lisse (muzeum, obchodní centrum, hrad, mlýny…), který se nachází v blízkosti parku.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
uvádíme info k městečku Lisse, kde byste,v případě nezájmu o návštěvu květinového parku, mohli strávit pár hodin. Největší nákupní centrum se nachází v centru obce a nabízí až 200 obchodů. Patří k nim desítky oděvních obchodů, různé supermarkety, pekárny, knižní obchody, alb a CD obchody, obchody s dárkovými předměty, uměním a starožitnictvím, obchody s parfémy, květinářství, kadeřnictví a další specializované obchody. Muzeum o historii pěstování květin (Černý tulipán) je otevřeno až v odpoledních hodinách. Informační centrum s příp. další nabídkou aktivit je otevřeno od 9 hodin. V městečku je několik pozoruhodných středověkých staveb, např. obytné věže s příkopem, mlýny, kostel.
Centrum také nabízí široký výběr restaurací, kaváren, oběd místnosti, terasy a několik útulných hospůdek. Nákupní centrum je částečně zastřešené.
Více informací o městě Lisse (v AJ) naleznete: http://www.lisse.nl/Def/English.htmlhttp://en.wikipedia.org/wiki/Lisse

Lenka Kolmanova

Dobrý den,nejsou již tulipány v květnovém termínu odkvetlé?

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
jarní květinový park Keukenhof je otevřen od 22.3. do 20.5., a pro každé období dvou měsíců má park ze své květinové nádhery co nabídnout. Místní zahradníci vždy vytvářejí koláže různě a postupně kvetoucích rostlin tak, aby po celé období bylo co obdivovat. Výhodou květnového termínu může být teplejší jarní počasí.

Thomas Michna

Dobrý den, v kolik hodin je plánovaný odjezd z Prahy? Asi nelze předem říci, který termín bude pravděpodobněji slunečné počasí? :))

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
plánovaný odjezd z Prahy Florence je vždy v pátek kolem 18 hod. Rádi bychom Vám počasí nabídli vždy jen slunečné :-)))))))))! Nicméně průměrné teploty se v jarních měsících pohybují od 15 do 20 stupňů, a blízkost moře předznamenává možnost deštivých a větrných variant.

Patricia

Dobrý den,
chci se zeptat jestli je obmezeny pocet mist?

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
omezený počet míst u našich zájezdů nikdy nemáme, přizpůsobujeme se zájmu klientů.

Tereza Štučková

Dobrý den, prvně bych Vás chtěla moc pochválit za zájezd do Benátek, který jsme s Vámi nedávno absoluvovaly. A rády bychom s Vámi jely opět. Máme ale máme jeden menší problém. Kamarádka je alergička, takže návštěva parku s kytkami určitě není možná. Je možné park vynechat? Jede se to doho parku prvně přes Amsterdam, nebo by to byla zajížďka? Kdyby bylo možné vystoupit po cestě v Amsterdamu a pak se tam večer s Vámi sejít a odjet domů. Děkuji za info. Tereza

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
děkujeme za pochvalný komentář k Benátkám. K Vašemu dotazu ohledně vynechání návštěvy květinového parku z důvodu alergie Vám však nemůžeme nabídnout vysazení v Amsterdamu, není při přesně naplánované cestě. Jediné, co by mohlo být reálné, je strávení cca 4 hodin (čas vyčleněný na Keukenhof) ve středověkém městečku Lisse (muzeum, obchodní centrum, hrad, mlýny…), který se nachází v blízkosti parku.

Iveta Kabilová

Dobrý den,chci se zeptat zda je stejná cena pro dítě do 4 let.Děkuji Iveta

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
cena je stejná pro všechny klienty bez rozdílu věku. I když si uvědomujeme, že s námi cestují i malé děti, obsadí tak, jako dospělí, jedno místo v autobuse.

Veronika

Dobrý den, v dubnovém termín bude čas i na květinové korzo nebo to už se od Keukenhofu zájezd přesune jinam? Případně nemáte v nabídce svozy z Moravy? Díky

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
cca 15 hodin strávíte v Holandsku. Cca 4 hodiny strávíme v květinovém parku Keukenhof, ve skanzenu Zaanse Schans cca 2 hodiny, a v Amsterdamu cca 7 hodin. Větší rozsah programu není plánován. Svozy z Moravy plánovány nejsou, pro klienty z Moravy doporučujeme příjezd busy na autobusové nádraží Praha Florenc, odkud odjíždějí všechny naše busy na zájezdy.

Katka

Dobrý den,
s přítelem bychom měli obrovský zájem o tento výlet, jsme ale bohužel z Brna. Nešlo by do některé trasy přidat Brno? Klidně i za poplatek. Děkuju

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
naše zájezdy jsou vždy koncipovány výjezdem z Prahy, a tudíž nemůžeme nabídnout možnost nástupu mimo uvedené jízdní trasy. Ze zkušenosti však víme, že mnozí klienti, kteří nebydlí „na trase“, využívají linkovou dopravu (např. z Brna busy Student Agency na bus nádraží Praha Florenc, odkud odjíždějí všechny naše zájezdy, tzn. bez dalšího přesunu po Praze).

kateřina synková

Dobrý den, mnohokrát Vám děkuji za Vaši odpověď a vstřícnost k pejskovi. jen pokud jej budu brát mám za něj něco připlatit? Zkoušela jsem koukat na stánky parku a pokud jsem dobře rozuměla, tak psi jsou tam na vodítku povoleni, jen nesmí do objektu a do restaurací, stejně jak jste psali. Jen bych se chtěla zeptat, zda máte zkušenost i s tím, zda přepravují psi i po lodi? V Itálii s tím nebyl problém, ale přeci jen byli to Benátky, kde jiná doprava nebyla. Ještě jednou děkuji a odpovědi a Vaši ochotu. Z minulé zkušenosti mohu všem cestu s Vámi jen doporučit, domnívám se, že všem vyjdete maximálně vstříc

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
do květinového parku je skutečně vstupe s pejsky na vodítku povolen. Neměl by být problém ani u lodní dopravy v Amsterdamu, kde se jedná o městskou dopravu (za předpokladu využití vodítka a náhubku). Připlácet si za pejska nic nemusíte.

Darling

Dobrý den,


chtěla bych se zeptat na pár věcí:

  1. jak dlouho jede autobus do Holandska?

  1. bude možné nechat si osobí věci přes den v autobuse?

  1. lze u památek využít pouze ISIC CARD nebo stačí obyčejný studentský průkaz?

  1. jak dlouho budeme u jednotlivých zastávek? (Keukenhof, skanzen, Amsterodam)

  1. Jak je to s dopravou po Amsterodamu? Kolik např. stojí lístek na celý den?


Děkuji za zodpovězení mých vyčerpávajících otázek :)
Boleslavská cestovka

Dobrý den,
jízda busu z Prahy do Holandska (k parku Keukenhof) se předpokládá cca 12 hodin. Dalších cca 15 hodin strávíte v Holandsku. Cca 4 hodiny strávíme v květinovém parku Keukenhof, ve skanzenu Zaanse Schans cca 2 hodiny, a v Amsterdamu cca 7 hodin. Osobní věci si samozřejmě v buse můžete ponechat. U vybraných pamětihodností je možné využívat ISIC CARD (standardní studentské průkazy nebývají uznávány). V Amsterdamu se předpokládají pěší přesuny po centru, příp. využití lodní dopravy po kanálech (cca 7 Eur/os.).

Dominika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli se u vás může stát, že se někdo nevejde do autobusu a pojede mikrobusem.?…Už se nám to jednou stalo a už bych to nechtěla zažít…

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
můžu Vás ujistit, že to se u nás stát opravdu nemůže. Mikrobusy nevyužíváme.
Hezký den!

Mirka Vašáková

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jaké je doporučené kapesné, aby to pokrylo vstupy.
Předem děkuji za odpověď

Boleslavská cestovka

Dobrý den, paní Vašáková,
jednotlivé vstupy jsou na těchto stánkách uvedeny.
Nicméně doporučujeme minimálně 25 Eur, jsou v nich zahrnuty základní, atraktivní vstupy (květinový park, skanzen- vybrané vstupy, projížďka lodí po grachtech).
Hezký den!

kateřina synková

Dobrý den, v prvé řadě bych Vám chtěla poděkovat. Byla jsem s Vaší cestovkou nedávno na karnevalu v Benátkách a výlet se mi moc líbil. Jediné co bylo trošku na obtíž byl přetopený autobus, cesta byla jinak ale pohodlná. Zejména bych chtěla poděkovat panu průvodci panu Schneiderovi, který s námi měl trpělivost a je úžasný společník. Zároveň se na to váže i můj první dotaz. Mám zájem jet s Vámi nyní do Amsterdamu. Mohu se zeptat, zda je možnost, pokud pojede, jet opět s panem Schneidrem? Můj druhý dotaz se váže na psa. Mohu si vzít 25 kg fenku, pokud bude mít všechny doklady, košík a budu jej mít pod nohama? Samozřejmě, pokud je do zahrad povolen vstup se psi? Ve třetím, posledním dotazu, bych se chtěla zeptat, jaké teploty se tam dají na přelomu dubna/května očekávat? Mnohokrát děkuji za odpověď a už se moc těším na další báječný výlet s Vaší cestovkou

Boleslavská cestovka

Dobrý den, paní Kateřino,
v prvé řadě bychom Vám rádi poděkovali za Vaše milá slova, moc si toho vážíme!
K Vašim dotazům.
1, pan Schneider bude průvodcovat i Holandsko, ještě však nevíme, zda první, nebo druhý termín (případně upřesníme v emailu).
2, Vzít sebou pejska není problém, pokud bude mít již Vámi zmíněné doklady a přepravní způsobilost. Domníváme se, že psi mají vstup do zahrad povolen (na vodítku), ještě Vám to zde po zjištění upřesníme.
3, Teploty na přelomu dubna/května se pohybují okolo 15–20 'C, klimatické podmínky jsou velmi podobné těm našim.
Mějte se krásně a těšíme se na Vaši další milou účast!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru