Děkuji za vypsání složení, vím kam nechodit. Sorbet se škrobem a
stabilizátory. Lahůdka. Za cenu vyšší než tam, kde to ničím
nenastavují. Ještě že jsem se podíval před zakoupením do dotazů.
Pražská čokoláda Steiner & Kovarik
Dobrý den,
někdy bývají věci složitější, než se může zdát na první pohled.
Rádi vysvětlíme, jak to tedy je: škrob a vláknina se do zmrzliny přidává
proto, aby byla jemná a krémová, jinak by totiž chutnala jen jako zmrzlé
ovoce a skřípala by mezi zuby (jako když si dáte zmražené rozmixované
jahody). Škrob přitom není nic špatného nebo nebezpečného, jak si
můžete přečíst třeba v řadě relevantních článků o výživě.
Slovo „stabilizátor“ zní ošklivěji, než jaký je jeho reálný význam:
stabilizátory zcela běžně napomáhají tomu, aby produkt držel svoji
konzistenci a chuť. Při domácí přípravě je nepotřebujete – uvaříte
si a hned jíte. Ale chcete-li zajistit základní trvanlivost zmrzliny a
nezkonzumovat ji hned po přípravě, přidáním přírodního stabilizátoru
neublížíte chuti, ani zdraví (mimochodem, takovým stabilizátorem je taky
třeba vajíčko).
Pokud by Vás souvislosti složení zmrzliny a sorbetů dále zajímaly, rádi
Vás pozveme na setkání s naším panem zmrzlinářem a ten Vám povypráví
detaily.
Adina Velasova
Musim mit vytisteny voucher?
Slevomat.cz
Dobrý den, voucher můžete mít i v mobilu. Důležité je vědět kód
voucheru. Hezký den, Tereza.
Pavel Flajschman
Dobrý den je možné znát složení jednotlivých sorbetu a gelat ?
Děkuji.
Ostatní složení dle příchuti a typu zmrzliny, kde používáme kávu,
vejce, vanilku, pistácie a další.
Veronika
Dobry den, 2 druhy (predpokladam 2 kopecky) jsou 110 g a 4 druhy
(predpokladam 4 kopecky) jsou 170g? Matematicky mi to nejak nevychazi.
Dekuji.
Pražská čokoláda Steiner & Kovarik
Dobrý den. Nejedná se o kopečky. Zmrzlina se podává podle gramáže a
obsluha Vám do 110 gramů zakomponuje dva druhy a do 170 gramů druhy
čtyři.
V obou variantách věříme, že budete s chutí Gelata spokojeni.
Daniela Prymusová
Dobrý den,
ráda bych se zeptala, když si objednám 4 druhy, dostanu to do dvou
kelímků? Nebo si mám raději objednat 2× 2 druhy? Děkuji.
Pražská čokoláda Steiner & Kovarik
Dobrý den, obě varianty (dva i čtyři druhy) dostanete do jednoho
kelímku. Avšak pokud požádáte obsluhu, jistě Vám ráda dá dva kelímky,
každý se dvěmi druhy.
Jana
Dobrý den, je možnost nějakého posezení? Z fotek to není jasné, snad
venku? Kolik míst je k dispozici? Přišli bychom s velmi malými dětmi
(posezení nutné). Druhá věc: co jsou „zelené boby“ v miskách?
Děkuji.
Pražská čokoláda Steiner & Kovarik
Krásný den, posezení bohužel v této provozovně k dispozici není (ani
venku), avšak ve stejné ulici o kousek výše máme bistro Pražské
čokolády. Zde je posezení k dispozici vevnitř i venku. Avšak voucher na
naše Pragelato se dá uplatnit pouze v obchodě Nerudova 19.
Doporučuji si procházku krásnou nerudovou ulicí vyzvednout Pragelato
v Nerudově 19 a prodloužit si procházku do našeho bistra.
Zelené boby nejsou nic jiného než mandle obalená mléčnou čokoládou a
posypaná moringou. Proto jsou dražé zelené. List ze stromu Moringa je velmi
zdravý a mimořádně nutričně hodnotný. Tato varianta oříšku, mléčné
čokolády a moringy je velmi chutná a zdravá volba.
Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.
Děkuji za vypsání složení, vím kam nechodit. Sorbet se škrobem a stabilizátory. Lahůdka. Za cenu vyšší než tam, kde to ničím nenastavují. Ještě že jsem se podíval před zakoupením do dotazů.
Dobrý den,
někdy bývají věci složitější, než se může zdát na první pohled. Rádi vysvětlíme, jak to tedy je: škrob a vláknina se do zmrzliny přidává proto, aby byla jemná a krémová, jinak by totiž chutnala jen jako zmrzlé ovoce a skřípala by mezi zuby (jako když si dáte zmražené rozmixované jahody). Škrob přitom není nic špatného nebo nebezpečného, jak si můžete přečíst třeba v řadě relevantních článků o výživě.
Slovo „stabilizátor“ zní ošklivěji, než jaký je jeho reálný význam: stabilizátory zcela běžně napomáhají tomu, aby produkt držel svoji konzistenci a chuť. Při domácí přípravě je nepotřebujete – uvaříte si a hned jíte. Ale chcete-li zajistit základní trvanlivost zmrzliny a nezkonzumovat ji hned po přípravě, přidáním přírodního stabilizátoru neublížíte chuti, ani zdraví (mimochodem, takovým stabilizátorem je taky třeba vajíčko).
Pokud by Vás souvislosti složení zmrzliny a sorbetů dále zajímaly, rádi Vás pozveme na setkání s naším panem zmrzlinářem a ten Vám povypráví detaily.