Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Osvěžující Pragelato v Nerudovce: 13 druhů ovocných sorbetů i smetanových gelat

4,6 / 5 Pražská čokoláda Steiner & Kovarik Praha - Malá Strana  (mapa) 553 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Tomáš

Děkuji za vypsání složení, vím kam nechodit. Sorbet se škrobem a stabilizátory. Lahůdka. Za cenu vyšší než tam, kde to ničím nenastavují. Ještě že jsem se podíval před zakoupením do dotazů.

Pražská čokoláda Steiner & Kovarik

Dobrý den,
někdy bývají věci složitější, než se může zdát na první pohled. Rádi vysvětlíme, jak to tedy je: škrob a vláknina se do zmrzliny přidává proto, aby byla jemná a krémová, jinak by totiž chutnala jen jako zmrzlé ovoce a skřípala by mezi zuby (jako když si dáte zmražené rozmixované jahody). Škrob přitom není nic špatného nebo nebezpečného, jak si můžete přečíst třeba v řadě relevantních článků o výživě.

Slovo „stabilizátor“ zní ošklivěji, než jaký je jeho reálný význam: stabilizátory zcela běžně napomáhají tomu, aby produkt držel svoji konzistenci a chuť. Při domácí přípravě je nepotřebujete – uvaříte si a hned jíte. Ale chcete-li zajistit základní trvanlivost zmrzliny a nezkonzumovat ji hned po přípravě, přidáním přírodního stabilizátoru neublížíte chuti, ani zdraví (mimochodem, takovým stabilizátorem je taky třeba vajíčko).

Pokud by Vás souvislosti složení zmrzliny a sorbetů dále zajímaly, rádi Vás pozveme na setkání s naším panem zmrzlinářem a ten Vám povypráví detaily.

Adina Velasova

Musim mit vytisteny voucher?

Slevomat.cz

Dobrý den, voucher můžete mít i v mobilu. Důležité je vědět kód voucheru. Hezký den, Tereza.

Pavel Flajschman

Dobrý den je možné znát složení jednotlivých sorbetu a gelat ? Děkuji.

Pražská čokoláda Steiner & Kovarik

Dobrý den,

samozřejmě je to možné.

Sorbet ovocný
Základní složení: 43 – 77% ovoce, fruktóza, rostlinná vláknina, maltodextrin, škrob, kyselina citronová, jablečná, stabilizator E415, E412, E407, emulgator E471

Smetanová zmrzlina
Základní složení: smetana, voda, dextroza, mléko, cukr, smetana, glukoza, roztlinný tuk z palmových jader, emulgátory E471, E472 a, b, karobová moučka, rostlinná vláknina, karubin, guma guar, karagenan, sůl, aroma

Ostatní složení dle příchuti a typu zmrzliny, kde používáme kávu, vejce, vanilku, pistácie a další.

Veronika

Dobry den, 2 druhy (predpokladam 2 kopecky) jsou 110 g a 4 druhy (predpokladam 4 kopecky) jsou 170g? Matematicky mi to nejak nevychazi. Dekuji.

Pražská čokoláda Steiner & Kovarik

Dobrý den. Nejedná se o kopečky. Zmrzlina se podává podle gramáže a obsluha Vám do 110 gramů zakomponuje dva druhy a do 170 gramů druhy čtyři.
V obou variantách věříme, že budete s chutí Gelata spokojeni.

Daniela Prymusová

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, když si objednám 4 druhy, dostanu to do dvou kelímků? Nebo si mám raději objednat 2× 2 druhy? Děkuji.

Pražská čokoláda Steiner & Kovarik

Dobrý den, obě varianty (dva i čtyři druhy) dostanete do jednoho kelímku. Avšak pokud požádáte obsluhu, jistě Vám ráda dá dva kelímky, každý se dvěmi druhy.

Jana

Dobrý den, je možnost nějakého posezení? Z fotek to není jasné, snad venku? Kolik míst je k dispozici? Přišli bychom s velmi malými dětmi (posezení nutné). Druhá věc: co jsou „zelené boby“ v miskách? Děkuji.

Pražská čokoláda Steiner & Kovarik

Krásný den, posezení bohužel v této provozovně k dispozici není (ani venku), avšak ve stejné ulici o kousek výše máme bistro Pražské čokolády. Zde je posezení k dispozici vevnitř i venku. Avšak voucher na naše Pragelato se dá uplatnit pouze v obchodě Nerudova 19.
Doporučuji si procházku krásnou nerudovou ulicí vyzvednout Pragelato v Nerudově 19 a prodloužit si procházku do našeho bistra.

Zelené boby nejsou nic jiného než mandle obalená mléčnou čokoládou a posypaná moringou. Proto jsou dražé zelené. List ze stromu Moringa je velmi zdravý a mimořádně nutričně hodnotný. Tato varianta oříšku, mléčné čokolády a moringy je velmi chutná a zdravá volba.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru