Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Sushi sety: 29 nebo 39 čerstvých kousků včetně wasabi, zázvoru a salátu

4,8 / 5 Sushi-Miomi Brno - Střed  (mapa) 1 425 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Michal

Ked som si precital posledne komentare, tak som sa siel informovat priamo na Holandsku, dnes som tam prisiel, podnik otvoreny, ludia vnutri, ked som sa spytal casnicky, ci to plati alebo ci mame voucher vracat slevomatu tak ma uistila, ze vsetko plati, ze ona onicom nevie, ze nie je problem prist bez rezervacie (len v piatok a sobotu vecer doporucuje rezervaciu, lebo maju dost plno).

Lucie

Dobrý den, mám stejný problém. Dovolat se nedá a při příjezdu k restauraci, cedule z technických důvodů zavřeno. Jelikož nejsem z Brna, tak je to pro mě docela nevýhodné cestovat zbytečně tam a zpět, jestli náhodou nebudou mít otevřeno. Je možnost vrácení voucheru nebo co jiného dělat? Děkuji

Mariana

Zdravim, do podniku Miomi sa neda dovolat a na dverach maju oznam, ze podnik je zatvoreny z technickych pricin. Vnutri to vyzera prazdno. Ako je mozne ziadat o vratenie penazi za voucher? Dakujem.

Marta

včera jsme si objednali na tel Sushi Miomi Brno jídlo. Po příjezdu na Holandskou bylo zavřeno, uvnitř číšník, který neotevřel, cedule DNEŠKA ŽAVŠENO.
Po opětovnémvytočení brněnského telefonu jsme zjistili, že voláme do Ostravy, kde se tvářili že o ničem neví a a balíček sushi prý mají nachystaný…

Alexandra

Dobry den, prijeli jsme dnes vyzvednout sushi a je tam zavreno behem pracovni doby. Zadna cedule, nic. Jak vidim ostatni dotazy, dalsi zakaznici maji to podobne. co s tim?

Marcel Haška

Dobrý den,dnes jsem měl rezervaci na 17:30 v sushi miomi,volal jsem ve středu a slečna mě normálně objednala a dnes jsem přijel na adresu,kde je restaurace a byla zavřená a telefon nezvedali. Opravdu hrozný přístup.

Nikol Grydilova

Dobry den
Take mam problem se dovolat,jiz ctvrty den nikdo nebere telefon. Na internetu neni info o dovolene. Tak by me zajimalo co se deje?? Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Nikol, urgoval jsem partnera, aby co nejdříve zareagoval. :)

Aneta Francová

Dobrý den, je prosím nějaká možnost vrácení voucheru? Není možné se do restaurace dovolat pro uplatnění ( v podmínkách mají že je nutná rezervace) už to zkouším několik dní, několikrát za den. V sushi Miomi jsem byla již nesčetněkrát a byla jsem vždy nad míru spokojená, proto mi není jasné co se nyní děje. Za pár dní odjíždím do zahraničí a voucher již nebudu moct využít. Děkuji za odpověď.

Libor Sloupenský

Je psáno že 299,– je pro 2 osoby, ale z 29 kousků se ai dva lidé nenajedí že? To je trochu chyták :-(

Slevomat.cz

Dobrý den, Libore, opak je pravdou. Opravdu je za cenu 299,– „jen“ 29 kouosků. Ovšem sushi je velmi sytá strava, takže opravdu nemusíte mít strach, že Vám nebude stačit :)

Aneta Zemanová

Dobrý den, jsou všechny ryby v setu syrové?

Lukáš Švarc

Dobrý den rád bych se zeptal na deadline koupi voucheru. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, pane Švarci,

tato akce trvá až do 17.9.

Přeji hezký den, Monika, Slevomat.cz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru