Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Vyvolání fotografií v rozměru, který si vyberete

4,6 / 5 Foto Morava Kopřivnice  (mapa) 955 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Misa

Dobrý den,ještě jsem se přesně nepodivala do vašeho objednavkoveho systému,ale nikdy si moc nevím rady,zda volit vyvolání fotek s „ořezem“ nebo bez.
Chtěla bych fotky velikosti 10×15.Nechci tam mít ty bílé pruhy po stranách a ani nechci mít z fotky 10×15 např rozměr 9,5×14cm…
 Dekuji

Foto Morava

Dobrý den, pokud se jedná o správnou volbu jestli zvolit variantu s ořezem nebo z bílými okraji, to záleží na tom jaký poměr stran máte nastavený ve fotoaparátu, formát 10×15 (10,2×15,2 cm) má poměr stran 2:3. V případě že se poměr stran liší, vzniká problém. Musíte si v případě, že nechcete bílé okraje, vybrat variantu s ořezem a vše co se nevejde na vybraný formát bude oříznuto. To může mít za následek, že Vám na fotkách může chybět například kousek hlavy. Pokud zvolíte bílé okraje, budou sice fotky celé, ale tam kde již není obraz zůstanou bílé pruhy. Jinak to bohužel udělat nejde, více o tomto problému se dočtete na našich stránkách: http://fotomorava.web-rychle.cz/nejcastejsi-dotazy/definice-formatu-orez-a-rozliseni-fotografii/cs_CZ-90867.html . Taky máte u této akce možnost volby ještě formátu 11,5×15, který možná při poměru stran 2,3:3 bude vhodnější volbou, ale to musíte posoudit sama.

Lenka

Dobrý den, pokud bych koupila 2 nebo 3 vochery a objednávku pošlu najednou, platím pouze 1 man. poplatek a 1 poštovné, že? Mohu najednou uplatnit 2–3 vochery? A nebo objednám 2× až 3× a vy to pak sloučíte dohromady?
Děkuji za info.

Foto Morava

Je to tak, pokud uplatníte v jedné objednávce více voucheru zaplatíte pouze jeden manipulační poplatek a poštovné. Můžeme taky poslat více zakázek a my je sloučíme do jedné. Podmínkou je, aby tyto zakázky byly odeslány těsně po sobě a doporučuji napsat do poznámky, že požadujete jejich sloučení. V době kdy zákazníci odesílají hodně zakázek, může být mezi nimi velký rozestup a v laboratoři si nemusí všimnout, že se jedná o jednoho zákazníka.

Petr

Dobrý den, platí se nějaký manipulační poplatek? V popisu produktu není uveden, ale raději se ptám…

Foto Morava

Dobrý den, manipulační poplatek je 39 Kč a v popisu akce je uveden tučným písmem. Poplatek se vztahuje na objednávku, ne na každý voucher. V jedné objednávce může být uplatněno více voucheru za jeden manipulační poplatek.

Lenka

Dobrý den, ráda bych využila Vaší nabídky. Jen jsem se prosím nedočetla, kolik voucherů mohu využit na jedno poštovné? Děkuji Vám za odpověď.

Foto Morava

Dobrý večer, neomezujeme počet voucheru na jednu objednávku.

Kristina Škvorová

Mám připravené fotky na vyvolání ve formátu 9×13 (protože doplňuji album). Když si objednám u vás formát 10×15, fotky se zvětší na tento formát? Nevadí mi to, odstřihnu si, ale musím s tím počítat, aby mi pak nechyběla ta odstřihnutá část. Děkuji za odpověď. Škvorová

Foto Morava

Pokud chcete fotky 9×13, není to problém. Objednejte si fotky 9×13 a do poznámky napište, že požadujete tento formát, ať v laboratoři vědí, že nejde o omyl.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru