Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Přírodní bulharská kosmetika se zeolitem: mýdlo, pleťová maska i šampon

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Danča

Dobrý den, mám dotaz do kdy tato akce běží? Moc by mě osobně zajímalo kde jste tento šampon viděla za 220,–? Chtěla jsem si ho koupit na veletrhu, ale kvůli ceně jsem váhala, i když je dle konzistence hodně vydatný, tak by mohl nějakou dobu vydržet. U profi značek jsem na tuto cenu zvyklá, ale člověk má k novým věcem nedůvěru…za tuhle cenu si ho určitě objednám (tedy pokud mi paní Šteifová neřekne kde ho seženu za 220,–). Vzala jsem si zatím mýdlo a masku a jsem max spokojená. Pokožka je po něm fakt vyčištěná a vláčná. I drobné oděrky na kůži mizí jak mávnutím kouzelného proutku. Zdá se mi, že se mi začala i zmenšovat bradavice na ruce. Asi to fakt působí. Mám od této firmy i kopřivu pěstovanou na zeolitové půdě a je to lahůdka. Nezapáchá jako klasická kopřiva, ale příjemně voní a cítím se po ní opravdu skvěle a zlepšil se mi i krevní obraz. Takže u mě tyto výrobky dělají co mají. Ještě mám jeden dotaz zda budete dělat akci ve slevomatu i na jiné produkty od této značky. Mám zaostřeno na výživové doplňky, které mají být opravdovou senzací pro tělo.
Předem děkuji za odpověď.
 Danča

Slevomat.cz

Dobrý den, Dančo, jestli budou i další výrobky zatím nevíme, ale doporučujeme nastavit si odběr nových nabídek daného partnera. Krásný den :-)

Life Mine s.r.o.

Dobrý den Dančo, jsme rádi, že se naše produkty osvědčily a že se Vám líbily. Během ledna plánujeme rozšířit nabídku našich produktů na Slevomatu i o doplňky stravy. Chcete-li být mezi prvními kdo se o nich dozví, sledujte naši stránku na Slevomatu.
Přejí krásný den.
Liliana Minčeva

Zdeňka Šteifová

Pro Slevomat:Dobrý den,chci se zeptat,zda ceny nějak ověřujete, (stačí zadat název výrobku na Google)protože uměle navýšit cenu a pak dát "slevu"umi každý. Sampon zde nabízeny stojí běžně okolo 220kč. A za jakou cenu ho tu prodáváte po slevě!!??? To je už opravdu přehnané. Doufám,že lidi co na Slevomatu nakupují si ceny ověřují.Tohle už je opravdu přes čáru!!

Slevomat.cz

Dobrý den, Zdeňko, ano máte pravdu, že ceny ověřujeme a v době uvedení akce se opravdu jedná o nejvýhodnější možnou nabídku. Lokální akce obchodníku ovlivnit nedokážeme. Nicméně ať hledám jak hledám, Vámi uváděnou cenu jsem opravdu nikde nenašel :-) Krásný den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru