Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Orientální masáže od rodilého Egypťana: na výběr 4 hodinové procedury

4,8 / 5 Egyptské masáže Praha - Nusle  (mapa) 52 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
klient

Dobry den Davide, to co pisete, jsem si o masazi take precetla v reklame. Chtela jsem popsat spise techniku, jak se masaz konkretne provadi, jaky je postup, zda se pusobi na meridiany jako napr. pri thajske masazi…? Dale jaky je rozdil mezi touto masazi oproti standartne nabizenym? Dekuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, nyní moje zkušenosti asi došly do konce a přenechám slovo zkušeným odborníkům, zanechám informaci přímo partnerovi, ať Vám přesně zodpoví Vaše požadavky. Mějte se krásně, s pozdravem, David. :)

klient

Dobry den,
prosim o detailni popis, jak egyptska masaz probiha. Je to ekvivalent thajske masaze? Dekuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Váš dotaz mne samotného zaujal a tak jsem si o tom také zjistil více informací. Egyptská masáž je vysoce harmonizující a relaxační procedura, která se zaměřuje zejména na uvolnění a relaxaci organismu. Vláčné a pomalé tahy prstů a dlaní stimulují krevní oběh, revitalizují jej a díky tomu se škodliviny a toxiny snáze vyplavují z organismu. Speciální techniky pohybů a hmatů působí na hluboko uložené vrstvy svalové tkáně a pomáhají je uvolnit. Procedura tedy působí nejen na organismus, ale je také „elixírem života“ pro naše smysly
Masáž přináší úlevu od bolesti, sníží únavu a napětí svalů, má vliv na stimulaci krevního oběhu, pozitivně ovlivňuje i napětí psychické. Děkuji Vám za obohacení dalších zajímavostí. Mějte se krásně, David. :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru