Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

V milé společnosti: káva s dezertem v kočičí kavárně pro 1 nebo 2 osoby

4,9 / 5 Čauky Mňauky Cafe Ostrava - Moravská Ostrava a Přívoz  (mapa) 168 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Artur Iwan

Dobrý den, opravdu je nutné si termín rezervovat předem po telefonu? Rád bych si prostě voucher spontánně koupil přes mobil někdy „až bude čas“, rovnou šel k Vám do kavárny bez ohlášení :-)

Čauky Mňauky Cafe

Dobrý den, i Vám se omlouvám za pozdní odpověď, byla jsem na dovolené … Rezervace u nás není tak úplně nutná, ale vzhledem k počtu míst k sezení (cca 36, ale teď v létě jsme otevřeli i zahrádku s kočičí voliérou – dalších cca 12 míst) se někdy stane, že si prostě není kam sednout :-) Jsou ovšem i dny, kdy je poloprázdno … a taky doba – k večeru okolo 18 hodiny je vždy už volněji. Tak sám zvažte. Děkuji za dotaz a přeji pěkný den, Dagmar Milatová

Šárka Urbánková

Dobry den, byli jsme v takove kavarne v Thajsku … Kocky a stoly byly v jine mistnosti nez kde se pripravuje kava a zakusky atd… propojene sklenenou zdi a dvermi.. kazdy stul mel pravidla kavarny zadne manipulovani s kockama, nasilim je nesmite brat ani tahat, pokud k vam prijdou muzete si pohladit nebo hrat donest hracky .. ale zadna manipulace proti jejich vuli . Meli tam asi 10 druhu kocek coz byla nadhera .. Po odchodu ze sklenenych dveri bylo umyvadlo , mydlo a dezinfekcni prostredek plus rulicka na odstaneni chlupu coz bylo uzasne … kocky meli sestavene police po zdech a stromy atd … sedelo se na zemi na podlozkach ve tvaru packy. :-)

Čauky Mňauky Cafe

Dobrý den, paní Urbánková, věřím, že návštěva v takové kavárně byla nesmírně povznášející a uklidňující, nicméně jsme v ČR a děláme co umíme a můžeme … Srovnáváme se zatím s kočičími kavárnami v Česku a myslíme si (i podle ohlasů návštěvníků), že si vedeme celkem dobře. Kočky si zatím nestěžovaly :-) Přeji pěkný den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru