Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Hovězí burger Talián se sušenými rajčaty, mozzarellou a bazalkovým dipem

4,8 / 5 BURGRÁRNA s.r.o. Hradec Králové  (mapa) 300 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Tomáš Tom

Děkuji za odpověď
Naprosto chápu, že zaučovat stále nové lidi není nic jednoduché a proto se mně i jiným mohou zdát burgery jiné. Přesto jsem byl u vás vždy spokojen , ač nejsem z HK tak jsem burgrarnu navštivil už 8× a vždy jsem více či méně spokojen. Ještě připomínka na závěr , mohli by jste ve vaši restauraci začít přijimat platební karty. Dnes už běžná zaležitost a myslím si , že hodně lidí by to uvitalo .

BURGRÁRNA s.r.o.

Karty jsou jíž poměrně delší dobu akceptované. Děkujeme za přízeň, budeme se snažit dělat vše na 100%.

Tomáš Tom

Včera jako již po několikate jsem navštivil vaši restauraci. Vše bylo OK . Ale mám pocit, že burgry nejsou tak super , jako když jste otvirali . První měsíc provozu byly burgery mám pocit o fous větší a chutnější . Pozoruji, že k vám do restaurace chodí stalé vice lidi , což je super. Pozor však aby větším počtem navštěvniku neutrpěla kvalita.

BURGRÁRNA s.r.o.

Dobry den, děkujeme za informaci. Otevírali jsme v březnu a od té doby opravdu chodí čím dál více lidí. Naše receptury myslím jak se burgery připravují stále stejná, menší ani větší určitě nejsou. V tuhle chvíli si jíž připravujeme domácí bbq omáčku ze sušených švestek, čili omáčku s 95% základem čerstvých čili papřiček. Přešli jsme i na vlastní domácí cibulové kroužky. Problém máme s personálem, mame pouze 3 stále zaměstnance, ostatek brigádníku a i přes značné proškolení jsou někteří takový, že si dělají po svém a my to včas nezjistíme a stane se nějaký problém. Aktuálně pracujeme hlavně na vyšší efektivnosti v zaučování pracovníků a celkové vylepšení každého burgeru. Doufám, že si Vaší podporu udržíme a budeme dělat radost Vám i všem ostatním.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru