Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Originální sluneční brýle Wayfarer proti slunci

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Jakub

Dobrý den, jelikož odjíždím na dovolenou a jsem z Prahy je možné se u Vás zastavit osobně? Jakou máte otevírací dobu a je možné, kdyby se mi zakoupené nelíbili je vyměnit za jiné z vaší nabídky?

Kašmir

Dobrý den
Ano, není problém se zastavit pro brýle osobně a pokud se Vám nebudou líbit není problém je také vyměnit za jiné. Nemáme však pevnou otvírací dobu, a proto se musíme se domluvit na konkrétním termínu, kdy se pro brýle zastavíte. S pozdravem tým Kašmirlife.

Petr M.

Dobrý den, rád bych se zeptal jak jsou brýle velké? Nikde jsem se nedočetl rozměry brýlí a já mám takový problém, že mi občas nesedí na můj veliký obličej :) Lze prosím doplnit velikosti obrouček (sklíček) a případně délku nožiček? Děkuji za odpověď.

Kašmir

Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Rozměry jsou v podrobnostech produktu uvedeny, ale rádi vám je pošleme. Šířka brýlí 14,5 cm, délka nožiček 14 cm, výška brýlí 4,8 cm. Obecně jsou brýle univerzální a tvarují se na každý obličej.
Věříme, že Vás naše odpověď potěšila.
S pozdravem tým kasmirlife.cz

Katka

Dobrý den,
objednávala jsem si 3 brýle+pouzdro. Jsou perfektní, sluší, dobře sedí. Rychlá dodávka. Jen píšete, že posíláte při objednávce 3 a více brýlí náramek – bohužel nedošel.

Kašmir

Dobrý den, ano, vždy náramek posíláme. Bohužel pravděpodobně jen došlo k omylu při balení. Budeme se snažit, aby se to neopakovalo.
Děkujeme za váš dotaz
S pozdravem tým kasmirlife.cz

Monika

Dobrý den,
na webu máte kontaktní adresu i do Vizovic. Jsem ze Zlína, bylo by pro mě tedy výhodné si na slevomatu zakoupené brýle vyzvednout ve Vizovicích. Je to možné? Máte zde i prodejnu, kde by bylo možné brýle vyzkoušet?
 Děkuji

Kašmir

Dobrý den, ano, je to možné. Nicméně ve Vizovicích nemáme prodejnu, ale pouze výdejnu. Tudíž si objednejte na slevomatu sluneční brýle s osobním odběrem v Praze a poté napište e-mail na info@kasmirlife.cz, že si chcete brýle vyzvednout ve Vizovicích. Kolega už Vás bude kontaktovat a domluví se s Vámi na možnostech předání. S pozdravem tým kasmirlife.cz

Andrea Šefčíková

Dobrý den,jaký tip brýlí má modelka na obrázku?Jde mi o to,jeatli má černá matná skla nebo jen černá ?Děkuji

Kašmir

Dobrý den, slečna na obrázku má Černé brýle Kašmir Wayfarer – skla tmavá.
Děkujeme za Váš dotaz
S pozdravem tým kasmirlife.cz

Bára Kalužíková

Jsou vhodné i pro děti?

Kašmir

Dobrý den, ano. Neměl by s tím být problém.
S pozdravem tým kasmirlife.cz

Vladka

Dobrý den, jsou polarizační?? děkuji

Kašmir

Dobrý den, skla mají UV 400 ketegorie 3 (což je výborná ochrana), ale nedají se považovat za polarizační.
S pozdravem tým kasmirlife.cz

Jaroslav Jirka

Dobrý den,
Včera jsem si objednal jedny brýle a chtěl bych k nim přiobjednat ještě jedny. Šlo by je přidat k sobě abych nemusel platit poštovné dvakrát?
Předem děkuji za odpověď.

Kašmir

Dobrý den,

ano vytvořte ještě jednu objednávku. Do balíku Vám dám dvoje brýle a budete platit jedno poštovné.

S pozdravem tým Kasmirlife.cz

Věra Löwová

Dobry den, tak jsem psala na slevomat ohledne te objednavky dvou bryli, jak jsem se vas ptala, a ty me odpovedeli, ze se mam domluvit s vami

Kašmir

Dobrý den,
dle jména si bohužel nepamatuji o co se jednalo. Můžete mi prosím přiblížit situaci nebo mi zavolejte na číslo 736 270 404 a zkusíme vše vyřešit.

Kasmirlife.cz

Marie Andrášková

Dobrý den, Wood style světle hnědé – sklad zrcadlová ORANŽOVÁ – 189 Kč – také lze takto zakoupit?

Kašmir

Dobrý den,

typ brýlí Wayfarer Woodstyle světlé hnědé máme pouze s čistými zrcadlovými skly. S oranžovými skly je tento typ brýlí pouze v tměvě hnědém provedení. Z toho důvodu bohužel Vámi zvolené brýle zakoupit nelze.

Hezký den.
Kasmirlife.cz

Věra Löwová

Dobry den, lze objednat dvoje naraz, abych nemusela platit dvakrat postovne?

Kašmir

Dobrý den, ano, neměl by v tom být problém. Kontaktujte, prosím, přímo zákaznické centrum slevomat.cz.
Děkujeme
S pozdravem tým kasmirlife.cz

Zdeňka Houdková

Zdravím, měla bych zájem o brýle, ale při vyplňování se píše přibližné doručení až 7.7. Je možné zboží mít v zásilkovně do 29.6., neboť pak odjíždím na 14 dní na dovolenou.? Zdeňka

Kašmir

Dobrý den, ano. Objednávky standartně vyřizujeme dříve. Jakmile brýle objednáte, napište email na info@kasmirlife.cz a my Vám je pošleme, co nejdříve to půjde.
Děkujeme
S pozdravem tým kasmirlife.cz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru