Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Multifunkční držák na smartphone, tablet i vzkazy

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Kateřina Kollárová

opravdu je držák na nic ,,,poradte jak má držák udržet telefon ,kdokoliv si to vyzkoušel po chvíli tel z držáku tedy z lepící plochy odpadl …tak žádám o radu

JBR Import Trading

Dobrý den, prosím o přečtení návodu, pokud jste jej do mailu nedostala, tak mi o něj napište na info@bezdoteku.cz. Postup jak s držákem pracovat přikládám: V krabičce je kromě držáku ještě 3M samolepka. Omyjte palubní desku, na ni nalepte 3M samolepku a na ni umístěte držák. Pokud se Vám zdá, že lepicí vrstva lepí málo, umyjte ji pod tekoucí vodou, popřípadě navlhčenými ubrousky. Tím se lepicí vrstva zrevitalizuje a získá původní vlastnosti. Poté co umístíte držák na 3M samolepku, tak si držák nastavte dle libosti a telefon na něj přilepte tak, že nejdříve opřete telefon spodní hranou o palubní desku a pak jej přilepíte k držáku. Zabráníte tak vibracím, které jsou přenášené do držáku na našich nerovných silnicích.

S pozdravem Jiří Roháč

Petr Pištěk

@JBR Import trading: přišel jsem na to tou nejhorší formou – koupil jsem si to. Za prvních pár dnů asi 30 pádů i s telefonem – naštěstí bez újmy na telefonu (má zvýšenou odolnost naštěstí). A nemusím jet ani do Franci :)

JBR Import Trading

Pokud máte problém s přilnavostí lepicí vrstvy, postupujte dle návodu, tj. omyjte jej pod vodou, nechte oschnout a tato vrstva bude zase lepit, tak jak má.

S pozdravem Jiří Roháč

petr

Proč to nabízíte jako držák na telefon do auta? To je tak na fotku nekam na polici. Telefon to v autě udrží asi tak první minutu, v případě nerovnosti na vozovce míň.

JBR Import Trading

Dobrý den,

nevím jak jste k této informaci přišel. Já ten držák mám v autě přes dva roky a jezdím několikrát ročně dlouhé trasy do Franci či Itálie. Přečtěte si návod jak držák používat ;-)

S pozdravem Jiří Roháč

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru