Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Komentovaná prohlídka Terezína: pevnost, bývalé ghetto i výstava na půdě

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Luca

Dobry den,v uvedene terminy bohuzel nemohu.Budete vypisovat dalsi datumy?dekuji

Terezínská půda

Ano budu:), cekam na rozpis ligy a pak hned doplnim dalsi terminy

MARTINA

Dobrý den.Kdybych chtěla prohlídku zítra 16.7.17.je to možné?A v kolik hodin, by bylo nejlepší přijet?Bylo by nás 7osob z toho 2 děti do 15let.Kolik by nás to stálo?Děkuji za informaci a přeji hezký večer. Martina

Terezínská půda

Dobry den, zítra provazim ve skoda muzeu v Mlade Boleslavi:), dalsi termin je 5.8., kdybyste chteli v červenci, tak mi zavolejte nebo napiste:), Lukas

Eliška

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, do jakých dalších objektů kromě Malé pevnosti, Muzea ghetta a Magdeburské kasárny se ještě podíváme? Děkuji za odpověd.

Terezínská půda

Dobry den. Do Male pevnosti se nestihne, to by muselo byt na dva dny. Projdeme vystavu o pevnosti s vykladem a cast pevnostiho opevneni, pudu s vykladem o zidovskych tradicich, historii ghetta atd, 2 muzea co se tyce ghetta, obradni mistnosti, kde se provadelo rozlouceni se zemrelymi, krematorium, zidovdky hrbitov..a dalsi a dalsi..dnes to bylo na 8 hodin:)

Lucie

Bude se prohlídka konat ve svátek i když se do termínu nikdo nepřidá? I když budeme jen 2?

Terezínská půda

Ano, jsem tu denne

Lucie

Dobrý den,
chtěla bych zakoupit prohlídku na tento týden během svátků pro dvě osoby. Je možné zjistit, jak jsou které termíny obsazené? (Abych se přidala k početnější skupině anebo se vyhnula možnosti, že bude prohlídka zrušena pro nízký počet účastníků).
Děkuji.

Terezínská půda

Dobry den, terminy obsazene nejsou. Jsem tu ted denne do nedele.Lukas

Martina

Dobrý den,
jakou poskytujete slevu touto nabídkou za Kč 799,–, když vstupné do Terezína (Malá pevnost + Muzeum ghetta + Magdeburská kasárna) je standardně za Kč 215,– a průvodcovský výklad v češtině, angličtině, němčině, francouzštině, ruštině a italštině při účasti 10 osob je v ceně vstupného?
Děkuji za odpověď.

Terezínská půda

Dobry den. Jedna se o celodenni vyklad po celem byvalem ghettu, kam se s pruvodcem pamatniku Terezin z casovych duvodu nedostanete. V cene jsou i vstupy objektu mimo Pamatnik ( vystava pevnosti, terezinska puda s vykladem o historii a tradic zidu a mnoho dalsiho min. na 7 hodin. Ve spojeni s Malou pevnosti je v pripade zajmu idealni prohlidla Terezina na 2 dny.

Luciana Vadinská

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak to bude s prohlídkou a voucherem, pokud bude menší počet lidí než 4? Děkuji, Vadinská

Terezínská půda

Dobry den. Muze byt klidne i 1 klient.

Alena

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat k čemu je potřebná rezervace, když voucher je již na určitý datum a celodenní prohlídku?
Děkuji za odpověď

Terezínská půda

Dobry den. To uz je ted novinka na konkretni datum.Rezervace neni jiz nutna, dekuji

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru