Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Skákáním k sexy postavě: zdravý pohyb i zábava na lekcích jumpingu

4,9 / 5 Club Koruna Olomouc  (mapa) 233 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Eva

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda jsou hodiny některé z instruktorek alespoň vhodnější pro úplné nováčky v této sport. aktivitě, když už to nerozdělujete? Nerady bychom narušovaly zaběhlou hodinu tím, že to neznáme…Děkuji za odpověď, s přáním hezkého dne Eva K.

Club Koruna

Dobrý den,

hodinu určitě narušovat nebudete, vždy každý skáče dle svých možností a aktuální kondice, navíc je velmi pravděpodobné, že se na hodině sejde více začátečníků a pak se tempo hodiny přizpůsobuje. Nicméně co bych obecně doporučila je jít na hodinu, kde je nahlášeno méně lidí, a tak se Vám instruktorka popřípadě může více věnovat, či hodinu přizpůsobovat. No a nebo naopak jít na plnou lekci, abyste se „ztratila v davu“ a cítila se více komfortně :-) Pro začátek třeba zkuste instruktorku Renču a nebo Verču (její hodiny se budou nově vypisovat na měsíc srpen). Ničeho se nebojte, i kdybyste měla celou hodinu jen hopsat základní kroky, nic není špatně a věřte, že se dočkáte jen úsměvu a podpory do dalších hodin od našich instruktorek.
Krásný den, Club Koruna

Olga Šnajdrová

Dobrý den,chci se zeptat,když si koupím najednou 6 lekcí jestli je můžu využít napůl s dcerou(3 a3)?Nebo musíme mít každá svůj voucher(6 lek­cí).Děkuji za odpověď.

Club Koruna

Dobrý den,
voucher můžete využít společně. Rezervaci uděláte klasicky pro dvě osoby a lekce budou strženy obě z Vašeho voucheru – permanentky, kterou Vám vytvoříme na Vašem profilu po nahlášení obdrženého kodu. Profil si již nyní můžete vytvořit na našich stránkách www.clubkoruna.cz, kde si také spravujete sama rezervace, a nebo můžete volat na 720 130 003 a trampolínky Vám rezervujeme my.
S pozdravem a přáním hezkého dne, Club Koruna

Soňa Kaňoková

Dobrý den,
rada bych se zeptala,jestli je tento voucher vhodný i pro začátečníky? Či zda-li jsou u Vás lekce jak pro začátečníky,tak pro pokročilé? 🙂
Děkuji předem za odpověď

Club Koruna

Dobrý den,

jumping v našem sportcentru nemáme rozdělen na začátečníky, pokročilé apod., jde spíše o styl skákání každé z instruktorek a jejich tempo, které se samozřejmě liší. Nicméně u každé z hodin se setkáte s pomalejšími a rychlejšími částmi, protože každá z instruktorek zapojuje do hodiny sprint na trampolíně, kde je tempo opravdu vysoké a naopak různá balanční cvičení, kde je prostor pro vydýchání a odpočinek.
Nezáleží na jaké úrovni se cítíte že skáčete, nebo jestli jste úplný začátečník, protože vždy skáčete podle svých možností a snažíte se opakovat prvky podle instruktorky, co nejlépe, ale není vyloučeno, že si na trampošce budete ze začátku jen tak vyhopsávat a časem se srovnáte s ostatními. Především jde o to, aby Vám hodina seděla jako celek, což je z největší části práce instruktorky a pak samozřejmě, aby si člověk dal i trochu do těla :-)
První hodina bude možná náročnější,ale nic se nebojte lektorka Vám vše potřebné vysvětlí. a zbytek už je na Vás,když nebudete stačit zvolníte si.Lektorky jsou milé,a ochotné. Tak směle do toho. Budeme se na Vás těšit.
S pozdravem a přáním hezkého dne, Club koruna

Jitka

dobrý den,
jaké jsou časy a dny lekcí?
děkuji
 Jitka

Club Koruna

Dobrý den,
skáčeme každý den kromě soboty, probíhají až 4 lekce denně. Rozvrh Jumpingu spolu s instruktory najdete na našich stránkách www.clubkoruna.cz, kde si také můžete vytvořit vlastní profil a spravovat tak své rezervace a objednávky online.

Přejeme krasný den, Club Koruna

Naďa Dokoupilová

Jsou nějaká zdravotní či váhová omezení?

Club Koruna

Dobrý den,

Žádná zvláštní omezení v rámci této pohybové aktivity nevznikají, tedy obecně platí to, co pro jakékoliv jiné skupinové lekce. V případě nějakého zdravotního omezení, např. potíže s páteří, doporučuji konzultovat vhodnost cvičení s lékařem, protože přece jen je cvičení pro tuto oblast těla náročnější . Ostatně jako u všech sportů. Nevidím však jumping úplně jako vhodně zvolené cvičení pro osoby obézní, s váhou vyšší než cca 110kg. Nosnost trampolíny je do 120kg. Nedoporučují se trampolínky v období těhotenství.

Přejeme krásný den, Club Koruna

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru