Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

3 typy nabíječek pro bezdrátové nabíjení

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Stanislav Hudák

Dobrý den,podporuje zařízení telefon Doogee X5?

all4mobiles

Dobrý den, zjistěte prosím ve specifikaci svého telefonu, zda podporuje QI technologii, pokud ano, bude fungovat bez problémů. Hezký den.

Štěpán Hroch

Dobrý den jak prosím zjistím jestli má můj Telefon podporu Qi? Děkuji za informaci

all4mobiles

Dobrý den, informace by měla být dostupná v technické specifikaci v manuálu telefonu či na internetu pod příslušným typem telefonu. Pokud byste nevyhledal, napište prosím na náš email a zkusíme dohledat za Vás. Děkujeme a přejeme hezký den!

Tom Martin

Dobrý den, kde zjistím, zdali můj telefon Samsung Galaxy S5 Neo podporuje Qi?
Díky.
 TM

all4mobiles

Dobrý den, všechny novější Samsungy by měly podporovat, tedy i Váš telefon. Pokud by byl jakýkoliv problém neváhejte se obrátit na náš email. Hezký den.

Kristyna Kadleckova

Dobry den,

nabijecka po zapojeni sviti stale cervene, 1× problikla modre, je to tak v poradku? Tlf po prilozeni hlasi, ze nabijeni je preruseno. Dekuji

all4mobiles

Dobrý den, zkuste prosím telefon restartovat, mohlo by pomoci, pokud telefon přiložíte a má Qi technologii, měl by se automaticky začít nabíjet, pokud by se nenabíjel ani potom, dejte nám prosím vědět na náš email a samozřejmě bychom vyřešili k Vaší spokojenosti. Hezký den.

Veronika

Dobrý den, lze použít nabíječku na Huawei P9 lite ? děkuji

all4mobiles

Dobrý den, ověřte prosím pro jistotu v manuálu, zda má telefon podporu Qi, pak bude fungovat bez problémů, myslím, že by ji měl určitě mít, jedná se o nový telefon:). Hezký den.

Pavel

Dobrý den, nabíječka (Typ 2) je nějak osvětlená – resp. při nabíjení / nenabíjení / plném nabití nějak stav signalizuje? Jde mi o to, že o nabíječce uvažuji do ložnice, kde bych nerad, aby „svítila“. Děkuji za odpověď.

all4mobiles

Dobrý den, ověřili jsme na skladě a nabíječka je lehounce podsvětlená červenou barvou, ale i při zhasnutí světla není nějak výrazně vidět a myslím, že by nemělo spánek narušovat…Hez­ký den.

Kateřina Spilková

Dobrý den, dá se použít tato nabíječka na Samsung S5 a S3?
Děkuji za informaci.

all4mobiles

Dobrý den, ověřte prosím, zda mají podporu Qi, pak bude fungovat bez problémů, myslím, že by ji měly mít oba telefony, ale raději to prosím ověřte ve specifikacích telefonu. Hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru