Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Tohle vám rozbuší srdce: Kvalitní pánská trička Bushman nejen pro dobrodruhy

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

jana

dobry den,mam dotaz objednala jsem si bundu a potrebovala bych oo číslo mensi je takova moznost?

BUSHMAN

Dobrý den,
pokud je bunda v požadované velikosti v nabídce, tak samozřejmě tato možnost je.
Původní bundu vraťte, dle podmínek na Slevomatu a udělejte novou objednávku na bundu požadované velikosti.

Lukáš JUDA

Zdravím, místní sleva je po součtu s poštovným mnohem draž než Vaše běžné ceny na shopu … je to normální? Triko je o 50 CZK levnější, ale doprava o 70 CZK dražší … HMMM

BUSHMAN

Dobrý den, cena za dopravu je na e-shopu bushmanshop.cz stejná jako cena za dopravu na Slevomatu. Je ale možné, že si pamatujete cenu cca z poloviny dubna, kdy probíhala na eshopu akce se sníženým dopravným. Tyto akce se u nás občas na časově omezenou dobu objevují. V té době ale nebyla naše nabídka na Slevomatu.

CSA

Od firmy Bushman jsem si koupil přes eshop 2 trička. Obě dorazila poškozená (1× ulomený knoflík a 1× počmárané propiskou). Výměna proběhla bez problémů. nicméně to dojmu moc nepřidá. Co mě ale štve nejvíc, že obě trička měla po pár dnech na treku s batohem na zádech vyžranou „mapu“ od potu (cca 30–40% ztráta barvy v místě pod batohem!) a jsou na vyhození. To bych od triček, která se přinejmenším cenou tváří jako prémiová a „expediční“ fakt nečekal. Podotýkám, že je mi skoro 40, takže pár triček už jsem za život unosil a NIKDY jsem s tímto neměl problém, ani u řádově levnějších triček. Takže to není tím, že bych měl nějak extra agresivní pot ;)
Takže za mě Bushman bohužel nebrat :(

BUSHMAN

Dobrý den, podnět jsme předali na výrobní oddělení technologům. V každé kolekci máme cca 80 nových modelů a i když testujeme materiály a oblečení i po výrobě v rámci testování opíráme, může se bohužel stát, že nezachytíme vady barvení včas.

Jan

Dobrý den, je možné v rámci jednoho poštovného objednat i nějaké zboží z vašeho e-shopu?

BUSHMAN

Dobrý den, bohužel ne.

Lenka Talandová

Dobrý den, nebylo by prosím možné do tabulky doplnit rozměr „c“ – tedy obvod pasu? Nebo alespoň uvést, jaká je šíře trička. Potřebovala bych rozměr min. 70 cm, raději 75 cm a podle tabulky opravdu neodhadnu, kterému číslu by se tato šíře mohla přiblížit. Děkuji za odpověď, Talandová

BUSHMAN

Dobrý den, u triček je uveden jen obvod hrudníku, protože naše trička mají rovný střih je tato šířka stejná s obvodem pasu příp. obvodem boků.

Gabriella

Skoda, ze je tak predrazene doruceni.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru