Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Dovolená snů: apartmány s vířivkou a kinotelevizí či zahradní apartmán s wellness

4,7 / 5 Penzion u Rechů Jižní Morava (mapa) 70 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Jana Dunková

Donrý den, chtěla bych se zeptat, zda je penzion přizpůsoben i vozíčkáři? Chtěla bych jet s přítele, ale ten je bohužel po havárii upoután na inval. vozík. děkuji Ja

Michaela Štětková

Dobrý den, jaký typ voucheru je prosím přiřazen k hlavnímu obrázku slevy tedy k tomu co je vyrivka venku s výhledem? A jedna se přímo o vlastní pokoj a využívání nebo je zpřístupněno všem?
 Děkuji

Blanka

Dobrý den bylo by možné si přiobjednat ještě jednu noc na víc?Děkuji za brzkou odpověď.

Petra

Dobrý den,
také mě zaráží, že si s sebou mohu jen dítě mimino nebo batole, ale starší ne :-( Komu nebo čemu vadí starší děti? Jako rodina bychom rádi trávili víkendy pohromadě. Také tím pádem nekupuji. Pes nevadí, děti ano? Škoda.

jitka

dobrý den,
zahradní apartmá má 2 ložnice nebo je to studio? Proč není možné mít s sebou děti nad 3 roky??? (rádi bychom vzali děti 2 roky a 4 roky – a těžko jedno necháme doma!)
Z fotogalerie na vašich stránkách, kde máte houpačky pro děti, tomuto zákazu nerozumím.

Jitka Müllerová

Dobrý den,
Při čtení nabídky jsem se nadchla, neboť místem i popisem ubytování přesně odpovídá představám. Už skoro kupuju, když jsem si najednou všimla, že zakazujete pobyt dětí a já bych naše 2 děti 9 a 11 let musela nechat doma…? Tak bohužel. Nekupuju.
 JM

Daris

Dobrý večer, u zahradního apartmá je tedy sauna a vířivka jen privátně pro nás? A televize je tam také? Večeře bychom si museli doplatit? Promiňte, ale jen se snídaní mi to i tak ve slevě přijde dražší…

Nikola

Dobrý den, snažím se koupit voucher, ale ať vyberu jakýkoliv termín hlásí mi to : Vybraný termín akce Dovolená ve wellness apartmá s vlastní vířivkou bohužel není dostupný nebo nelze dostupnost ověřit. Můžete zkusit objednávku opakovat později, nebo vybrat jiný termín. Zkouším už to dlouho a pořád nic.
Mám zájem o 26.-27.8.

Nikola

Dobrý den, mohu se zeptat jaký je rozdíl v apartmá a zahradní apartmá ? A jestli u toho zahradního apartmá je vířivka také soukromá nebo sdílená s jiným apartmá ? Děkuji za odpověď

Penzion u Rechů

Dobrý den, děkujeme za dotaz. Levnější apartmá nedisponuje finskou saunou.
Zkusíme co nejdříve vyladit fotogalerii tak, aby bylo zřejmé jaké fotky patře k jakému apartmánu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru