Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Pánské hodinky Gtup 1020

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Kinclová Hana

Dobrý den nejde prosím jiný způsob platby třeba na dobírku???

Hodinky-kamene.cz

Dobrý den, je mi velice líto, ale v této akci na dobírku platit nelze, velice děkuji za pochopení.

Jára

Upozornění pro případné zájemce. Hodinky, dorazily druhý den od objednání. Vše v pořádku. Bohužel jsem zjistil, že řemínek lze zkrátit pouze o dva články z každé strany (přibližně 3,5cm, což není zrovna moc). Hodinky jsou poměrně masivní a řemínek hodně dlouhý. Můj obvod ruky je 17cm a hodinky mi jsou i po zkrácení o cca 2–3cm větší. Pokud tedy nemáte obvod ruky alespoň 20cm a více raději se poohlédněte po jiných hodinkách. Budu muset vyměnit celý řemínek za jiný nebo počkat 10let než mi zesílí ruka :-).

Ladislav Müller

Dobrý den, termín „voděodolné“ je dosti široký… Kolik tedy mají metrů? Nebo jsou jenom vlhkotěsné? Děkuji, L.M.

Slevomat.cz

Dobrý den, Ladislave,

pouzdro hodinek nepropouští vlhkost a vodu. Hodinky vydrží jemný déšť, mytí rukou, vlhké prostředí. Nejsou vodotěsné (plavání, sprchování by je poškodilo).

Hezký den. Míša

Hodinky-kamene.cz

Hodinky jsou označeny 30M (3 ATM), to znamená, že hodinky vydrží tlak v hloubce 30 metrů. Tato měření jsou prováděny v laboratorních podmínkách. V praxi ale dochází díky pohybu pod vodou k navyšování tlaku a reálná hodnota je daleko nižší. Hodinky s vodotěsností 30M vydrží déšť, nebo mytí rukou. Nejsou vodotěsné, plavání, sprchování by poškodilo hodinky.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru